Mommy & Me,Personal

100 dagen dingen die fijn zijn…

Lobke van Leuke Wereld heeft een kleine internetverslaving. Ik herken dat volledig en ben dan ook zeer vatbaar voor internetinitiatieven! Ik wist dat zij nogal zot was/is van Instagram. Een lange tijd terug, toen ik mijn iphone net had, gebruikte ik de app. Na hun aanpassingen over privacy liet ik het erbij maar toen kwam Lobke met een voorstel: 100 dagen, elke dag een foto nemen van iets dat fijn is. Die foto’s post je dan op Instagram.

De afgelopen dagen maakte ik deze foto’s:

Naaien met een glaasje wijn! 
Ontspannend bad met een leuk boekje
Do I need to say more? πŸ˜‰
Het was 7 maand geleden: kappersbezoek  @ Bizar, Gent
Patroon Louisa Dress: knip- en plakwerk 

De 95 andere foto’s krijg je te zien op mijn instagram! En verder kan ik alleen maar toejuichen dat jullie ook deelnemen aan Lobke haar actie!


2 Comments

 • Reply
  heidi
  13 januari 2014 at 14:12

  in het begin "instagramde " ik ook, maar nu is het een beetje verwaterd, miss nu een leuke reden om te herbeginnen πŸ™‚

 • Reply
  Jessie
  13 januari 2014 at 21:39

  Ik begin er misschien ook aan binnenkort! Al was ik net aant proberen af te kicken van mijn instagram verslaving πŸ˜‰

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.