Let's go

2ND HAND(MADE), een terugblik!

2ND HAND (MADE) Gent

De tweede editie van 2ND HAND(MADE) ligt alweer achter ons. Als organisatie werken we nog de laatste loodjes af. Toch deel ik nu al graag enkele beelden van die dag. Toen ik ze voor het eerst zag was ik overweldigd door de hoeveelheid kopers. Nu ja, eigenlijk wist ik dat wel al. De eerste 2 a 3 uur van het event heb ik niet opgekeken en was ik enkel bezig met de labels van alle verkochte spullen te trekken. Maar toch, in alle rust terugblikken op… doet deugd! Kijkt u even mee? 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent
2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gentsecondhand-2-van-90 secondhand-59-van-90 secondhand-63-van-902ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent

Een loodzware maar heerlijk dag! Aan alle verkopers, bezoekers en helpers een dikke merci. En een dikke zoen voor Helena, Isabelle & Laura. Ook een dank je wel aan de fotograaf ‘Foto Iwein.’4 Comments

 • Reply
  Bij oogappelsien
  1 december 2016 at 22:04

  Ik duim voor editie drie! Ik had de pech er twee keer niet bij te kunnen zijn ?

 • Reply
  Vansand Tinne
  1 december 2016 at 22:39

  Indrukwekkend inderdaad!!!!

 • Reply
  withlovebyeva
  2 december 2016 at 08:43

  Die rij voor de deur 😮

  • Reply
   Liesellove
   2 december 2016 at 09:29

   haha, er waren best wat enthousiastelingen die stonden te wachten tot de deuren open gingen 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.