2ND HAND(MADE), een terugblik!

De tweede editie van 2ND HAND(MADE) ligt alweer achter ons. Als organisatie werken we nog de laatste loodjes af. Toch deel ik nu al graag…

by 

2ND HAND (MADE) Gent

De tweede editie van 2ND HAND(MADE) ligt alweer achter ons. Als organisatie werken we nog de laatste loodjes af. Toch deel ik nu al graag enkele beelden van die dag. Toen ik ze voor het eerst zag was ik overweldigd door de hoeveelheid kopers. Nu ja, eigenlijk wist ik dat wel al. De eerste 2 a 3 uur van het event heb ik niet opgekeken en was ik enkel bezig met de labels van alle verkochte spullen te trekken. Maar toch, in alle rust terugblikken op… doet deugd! Kijkt u even mee? 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent
2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gentsecondhand-2-van-90 secondhand-59-van-90 secondhand-63-van-902ND HAND (MADE) Gent 2ND HAND (MADE) Gent

Een loodzware maar heerlijk dag! Aan alle verkopers, bezoekers en helpers een dikke merci. En een dikke zoen voor Helena, Isabelle & Laura. Ook een dank je wel aan de fotograaf ‘Foto Iwein.’

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.