2nd HAND(MADE) mini-editie

Weet u nog, die toffe tweedehands markt waar je de beste stofjes kon scoren, de mooiste tweedehandskleding voor kindjes en de tofste accessoires? Die markt…

by 

2ND HAND(made)Weet u nog, die toffe tweedehands markt waar je de beste stofjes kon scoren, de mooiste tweedehandskleding voor kindjes en de tofste accessoires? Die markt met mega veel aanbod maar toch maar één keer moeten afrekenen? Wel die markt, die komt terug. 

2ND HAND(made)

Het afgelopen jaar was de organisatie nogal erg bezig met het krijgen van kinderen. Drie van de vier kregen een kindje bij. Bijgevolg was het op 2nd-hand(made)-vlak een beetje stiller. Maar we dragen onze tweedehandsmarkt een warm hart toe en gaan er dit jaar opnieuw voor. Omdat het nog steeds erg druk is met al die baby’s organiseren we dit voorjaar nog een mini-editie! In het najaar volgt dan allicht terug een normale editie.

Noteer echter nu al met stip in je agenda: 3 februari 2019, 2ND Hand(made) mini-editie! Meer info volgt snel! De editie gaat alvast door in het Gentse (Zomerstraat 24). Dus hopelijk tot dan hé!

Groetjes,

De organisatie: Isabelle, Laura, Helena & Lies!

 

 

Foto’s: Silvie Bonne!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.