Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

#40 dagen bloggen: wat wil je weten?

14 februari 2018
40 dagen bloggen

#40 dagen bloggen: wat wil je weten?

14 februari 2018

40 dagen bloggenIk kan niet geloven hoe snel een jaar gaat. Zo snel dat editie 2 van 40 dagen bloggen alweer op het programma staat. Vorig jaar was de deelnemerslijst al uitgebreid maar dit jaar gaat heel blogland ervoor. Omdat ik het vorig jaar een geweldige, weliswaar intensieve, ervaring vond, schreef ik mij met veel plezier opnieuw in. We gaan er dus terug voor: 40 dagen bloggen.

Vorig jaar skipte ik geen enkele dag, ook al kon je 6 snipperdagen inzetten. Dit jaar wil ik dus niet onder doen. Al wordt dat moeilijk. Misschien was het je al opgevallen maar de laatste tijd ben ik iets minder actief. Zowel hier als op Instagram. Het fulltime werken zit daar zeker voor iets tussen, want aan ideeën heb ik zeker geen gebrek. Aan tijd daarentegen…

Verder vertrekken wij ook naar Australië in de periode van 40 dagen bloggen. Ofwel wordt dat dus mega goed voorbereiden, ofwel faal ik. We zullen zien wat het wordt… Maar omdat ik eigenlijk niet wil onder doen voor vorig jaar, probeer ik er dit jaar echt weer voor te gaan. Net zoals toen weet ik nog niet goed waar jullie je hier aan kunnen verwachten. Dus, wilde je altijd al iets weten? Over mezelf? Mijn gezin en/of familie? Dagelijkse routines? Internetkennis? Huishoudstuff? Favorieten? Geheimpjes? Stel gewoon je vraag en help me zo aan blogthema’s! Ik ben je nu al dankbaar!

En verder is het gewoon leuk als jullie even laten weten waarom jullie hier nog steeds meelezen. We zitten bijna aan blogverjaardag 5. Zonder jullie was dat nooit gelukt dus laat maar even van jullie horen. Wat vinden jullie fijn? Waar kan ik je mee van dienst zijn? Doe maar eens zot, daag me uit, ik sta open voor alles… Wil je hier ook je verhaal kwijt, zoals vele andere inspirerende moeders en vaders al voordeden, stuur me dan je verhaal. Ook dat kan nog steeds een plaats krijgen op de blog.

Ik bezin me nog even over wat ik jullie komende weken allemaal nog wil bieden, maar ik doe mijn best, zoals altijd. Allé hopsa, bericht 1 van 40 is geschreven! Op naar de volgende 39…

 

P.s.: wil je ook meedoen aan 40 dagen bloggen? Check dan even de blog van Verbeelding

12 Comments

 • Delphine 14 februari 2018 at 17:12

  Ik kom hier zeker af en toe piepen de komende 40 dagen. Wat ik heel graag wil zien is een liesellove outfit voor jezelf, eentje voor in de reiskoffer misschien?

 • Evi 14 februari 2018 at 20:16

  Wat fijn dat je ook dit jaar meedoet! Ik wil vooral wel eens weten vanwaar de switch die je maakte en besloot om terug te gaan studeren. Wat je van de opleiding vond? En wat je verdere plannen zijn? Bon best wel wat vragen dus 🙂

 • Jongens toch! 14 februari 2018 at 21:15

  Wel ik wil wel eens lezen wat je drijfveer is? Waarom je opnieuw gaat studeren, bloggen, verhalen delen, je inspiratie voor je foto’s,…..
  Een uitdaging mss eens wat foto’s over het leven hoe het is zonder filter.

  • Liesellove 14 februari 2018 at 22:26

   Oh heel erg leuk! 🙂 Ik krijg best veel vragen over de opleiding en alles er rond dus dat kan wel aan bod komen. En foto’s zonder filter lijken me een goed idee 🙂

 • Brabbeltjes 14 februari 2018 at 22:16

  Ja, ik sluit me aan bij Evi, iets over je besluit om opnieuw te gaan studeren en wat daarvan de impact is. Ben zelf ook wat aan het overwegen, maar heb schrik.

  • Liesellove 14 februari 2018 at 22:27

   ik zal er zeker aandacht aan besteden 🙂

 • Silvie 15 februari 2018 at 03:48

  Super tof!!
  Via je Instagram Stories kwam ik hier terecht en ben nu zelf kei-enthousiast over de 40 Dagen Bloggen Challenge!
  Gelukkig zit ik in New York en kan ik dus nog net op de valreep net op tijd starten….
  Bedankt!

  • Liesellove 15 februari 2018 at 23:36

   Ooh dat kom ik volgen bij je 🙂 fijn dat je ook mee doet!

 • zebrazonderstrepen 15 februari 2018 at 07:12

  Hoe het leven met 3 mini’s verschilt van 2? Ik vind het nu al zo moeilijk om ieder zijn aandacht te geven, eentje meer lijkt mij een hele uitdaging 🙂

 • Isabelle 15 februari 2018 at 09:46

  Als je geen enkele ‘pasdag’ inschakelt, schrijf je eigenlijk 46 berichten! Nog straffer dan je dacht! 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×