Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

6 richtlijnen om 2ND HAND(MADE) goed door te komen!

21 mei 2016

6 richtlijnen om 2ND HAND(MADE) goed door te komen!

21 mei 2016

Nog één nacht slapen en dan is het zover, dan openen de deuren van ons evenement 2ND HAND (MADE). U overtuigen om te komen moet allicht niet meer, na onze 9 redenen waarom je moet komen? Twijfelt u nog, dan weten we u allicht nu te overtuigen met 6 richtlijnen hoe je dag op 2ND HAND (MADE) goed moet doorkomen!

 1. Deuren zijn geopend van 11 uur tot 17 uur. Die deuren bevinden zich in de Gasmeterlaan 107 te Gent, met andere woorden in het gebouw van LikeBirds.
 2. Breng een glimlach mee, voor de rest betaalt u helemaal niets om de verkoop te mogen betreden. Of simpelweg: ingang gratis, haha!
 3. Bring your own bags… 2ND HAND (MADE) GENT and shop til you drop!2ND HAND (MADE) GENT
 4. Bescherm het lotje dat u krijgt bij de ingang met u leven want misschien brengt het u wel in de 7de hemel. Een 7de hemel als in een dekbed van Helen B, een kindernaaimachine gesponsord door Mertens Servicecenter te Melle, een prachtige Morley-jurk, een kappersbeurt bij Ferly’s, een cadeaubon van de Stoffenkamer, een mega cool pakket samengesteld door Piet Moodshop, stof rechtstreeks uit de kast van de Melkbrigade, een boek van Kapitein Winokio geschonken door Emilie Vercruysse of een cadeau van de gloednieuwe shop Teddy in Gent. Let op, 7de hemel enkel bereikbaar indien u spullen koopt en bij het afrekenen het lotje in onze ton deponeert
  2ND HAND (MADE) GENT
  2ND HAND (MADE)
 5. Neem geen uitgebreid ontbijt en/of lunch niet royaal en help ons alle lekkere taarten te verorberen. Bovendien is alles homemade door ons eigenste Isabelle en mijn liefste ZusWist u trouwens dat we daarvoor 2 kg chocolade gebruikten en oh ja, ook nog 3 kg suiker, 1 kg speculaas, 3,500 kg boter, 800 g glazuur en 48 eieren? 2ND HAND (MADE) GENT2ND HAND (MADE) Gent
 6. We hebben véél spullen, als in héél veel! Spullen voor de naaisters onder ons, spullen voor de moeders onder ons en ook onszelf mogen we niet vergeten en dat aan scherpe prijzen! De hele dag door is het dus de moeite om langs te komen. Wil je al een zicht krijgen op het aanbod, de locatie, de taarten, … Volg ons dan op Instagram
  2ND HAND (MADE) GENT2ND HAND (MADE) Gent

Dat ziet er goed uit hé? Dus, tot morgen?!? 

9 Comments

 • MultiVroon 21 mei 2016 at 08:42

  Gefeliciteerd met dit evenement!!

  Heel veel plezier 🙂

 • Catherine - MamC 21 mei 2016 at 09:11

  Is er ook een richtlijn “Hoe troost ik mezelf als ik echt niet kan komen morgen?”;-) Gelukkig las ik iets over een “1e editie”. Er komt dus een vervolg, kleine troost. Veel plezier en success morgen!

  • Liesellove 21 mei 2016 at 09:13

   de beste richtlijn is dan volgens mij twee dagen offline blijven 😉

  • Anoniem 21 mei 2016 at 13:22

   Ik huil met je mee 250 km is net iets te ver

 • Laura 21 mei 2016 at 09:20

  Aaaaah, prioriteiten ?, Ik zit met mijn zoontje op een voetbaltornooitje die dag!!
  Verkoop goed en veel plezier… (En zwier zo snel mogelijk de tweede datum op het net zodat ik die dag blokkeer in mijn agenda ? )

 • Sylvia 21 mei 2016 at 10:37

  Ik kom zeker! Kan er met bankkaart betaald worden?

  • Liesellove 21 mei 2016 at 11:14

   Yes 🙂

 • Sarah 21 mei 2016 at 15:54

  Ziet er héél goed uit! Echt superjammer dat ik niet kan komen!

 • Kim 21 mei 2016 at 17:19

  Ik probeer zeker eens binnen te springen, ziet er te interessant uit om te moeten missen! En de kleerkast van onze ukkies kunnen zeker nog enkele unieke stukken verwerken, aangezien ik momenteel niet de tijd vind om zelf achter de naaimachine te kruipen.
  vanmamashand.blogspot.be

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×