#60daystodiscover – Week 4 – Looking back

Ongelooflijk dat week vier van #60daystodiscover er alweer op zit. Dat betekent dat we ook bijna de helft zitten van deze uitdaging. Vooraf had ik…

by 

Ongelooflijk dat week vier van #60daystodiscover er alweer op zit. Dat betekent dat we ook bijna de helft zitten van deze uitdaging. Vooraf had ik nooit gedacht dat ik dat wandelen zo vlotjes ging verteren. Al moet ik toegeven dat ik het begin van week vier moeilijk verteerde. Plots werd het een meoten en werd het bijgevolg lastig. Ik en moeten, nooit een goeie combinatie geweest.

Bijgevolg had ik enigszins schrik dat het effect van al dat wandelen uitgewerkt was. Uiteindelijk besloot ik de challenge voor mezelf bij te sturen. ’t Is te zeggen: ik had me vooraf enkele regeltjes opgelegd die uiteindelijk niet haalbaar bleken te zijn. Elke dag een nieuwe route, dat bleek niet langer haalbaar. Uiteindelijk hield ik dit iets meer dan 20 dagen vol maar wanneer je dichtbij uitgewandeld bent en je niet elke dag tijd hebt om iets verder te gaan, dan blijkt al snel dat 1 + 1 geen 3 is, haha.

#60daystodiscover de druk eraf

Ik haalde dus de druk van mijn eigen schouders, wandelde enkele dagen zonder al te veel te fotograferen en vond zo al snel terug waarom ik van mijn ondertussen dagelijkse wandelingetjes houd. En ook al fotografeerde ik net dat ietsje minder dan de weken ervoor, ik laat vandaag wederom bergen fotomateriaal op jullie los. Dus voor zij die benieuwd zijn wat ik nu weer ontdekt heb in de Gentse straten, scroll gewoon rustig verder.

#60daystodiscover
#60daystodiscover
#60daystodiscover

Vorige foto’s kan je hier bekijken: week 1week 2week 3.

Foto’s genomen met een Canon Eos 700D & lens Tamron 24-70f2.8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.