7 x Instagram-accounts om bij weg te dromen!

Instagram, ik heb er een zwak voor, al begreep ik ooit niks van het kanaal. Maar zij wist me te overtuigen waardoor ik ondertussen dagelijks…

by 

Schermafbeelding 2016-04-20 om 07.00.07Instagram, ik heb er een zwak voor, al begreep ik ooit niks van het kanaal. Maar zij wist me te overtuigen waardoor ik ondertussen dagelijks af en toe eventjes kijk en zelf regelmatig probeer te posten. Het leverde mijzelf ondertussen al meer dan 2000 volgers op en daarnaast tonnen inspiratie. Zelf volg ik namelijk ook ongeveer 1000 accounts, gaande van foto’s die compleet naaigerelateerd zijn, interieurtoestanden tot echte mama-accounts.

Dat er een hoop inspirerende accounts tussen zitten hoef ik je niet te vertellen. Maar hier alvast een lijstje van enkele van mijn favoriete accounts!

@Liesbethdepuysseleir 
Het zal één van de eerste accounts zijn die ik ben beginnen volgen. Haar feed wordt afgewisseld tussen foto’s van haar kinderen, haar interieur, food en zoveel meer. Dat ze een oog heeft voor detail is duidelijk! instagram Liesbeth De Puysseleir@Leukewereld
Zij is de oorzaak van mijn IG-verslaving en eigenlijk van zoveel meer. Ik denk dat ik mag zeggen dat ze mijn BB is, mijn blog-bestie! Omdat ik soms wat dingen mis op Instagram ga ik bij haar sowieso regelmatig eens kijken, want we wonen helaas niet naast elkaar. Zo blijf ik toch helemaal mee in haar vrolijke, kleurrijke leven! Instagram Leuke wereld @soofievs
Sofie haar Instagram-account leerde ik nog maar net kennen, nadat zij een reactie achterliet op een foto van mijn feed. Ga naar haar account kijken en snap waarom je helemaal smelt voor haar feed! Mijn Instagram-ontdekking van het jaar, en ik zeg dat nu al!Instagram soofievs@Annickverschueren
Geïnspireerd door haar kinderen, altijd aan het naaien of breien, mega moois zie je daarom ook bij haar verschijnen! Instagram Annick@B_L_A_N_C_H_E_85
Prachtige feed, meestal gerelateerd aan haar naaisels voor haar kinderen! Plaatje klopt altijd! Schermafbeelding 2016-04-20 om 06.53.16@mamavanvijf 
Net zoals haar blog is haar Instagram een kleurrijk overzicht van haar leven met vijf kids. Je kan niet anders dan elke foto die je ziet passeren, leuk te vinden! Instagram@Nickyheyvaert 
Ik ontdekte haar Instagram dankzij haar naai-blog. Ze maakt heerlijke dingen die ik graag in de kast van mijn kinderen zou leggen! Schermafbeelding 2016-04-20 om 06.57.25

Voilà, zeven van mijn favorieten, al zijn er nog véél meer! Die post ik nog wel eens op een andere keer… Maar kijk je hebt nu alvast alweer wat moois te bekijken en te volgen! Heb je zelf Instagram? Vind je het een even fijn medium als ik? Lichtelijke verslaafd? Of Zwaar? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen ermee, dus laat maar horen…

8 comments

  1. Ik heb zelf Instagram en het is echt wel mijn favoriete app ooit. Allereerst vind ik het ontzettend fijn om terug door mijn feed te scrollen en alle leuke herinneringen te zien. Anderzijds vind ik het ontzettend inspirerend om de feed van anderen te zien en nieuwe dingen te ontdekken.
    Ik gebruik Instagram trouwens ook om nieuwe plekjes te ontdekken wanneer we op reis gaan. Ik volg dan geruime tijd vooraf enkele locals om zo de leukste plaatsen te ontdekken om iets te gaan eten of te shoppen.
    Zoals je ziet, bekijk ik het medium dus heel breed. En ja, misschien ben ik wel zwaar verslaafd. 🙂

  2. leuk he instagram ik vond het ook niks in het begin maar volgens mijn zus moest je echt instagram hebben als je een blog hebt. Nu ben ik lichtelijk verslaafd 🙂
    groetjes anoeska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.