Spoil yourself

Bekentenis van een koffie-lover

Die eerste tas koffie, die kan ik mij al lang niet meer herinneren. Wat ik wel nog weet is dat er bij ons thuis altijd…

Read More
Uncategorized

Vegetarische burritos met Elvea tomatensaus

Snelle gerechtjes, daar zijn we hier ten huize Liesellove altijd voor te vinden. En hoewel ik duidelijk geen foodfotograaf in spé ben deel ik graag…

Read More
Lifestyle

Fotograferen doe je zo

Disclaimer: voor je denkt dat ik je zal leren fotograferen, dan heb je het mis! Ik maak foto’s, ik maak héél veel foto’s. Ik gebruik daarvoor mijn smartphone en mijn spiegelreflex. Ik schiet zelf kiekjes met handmatige instellingen. Ik bewerk mijn foto’s na in het fancy Adobe-programma Lightrom en ik mag vaak online horen dat die plaatjes best te pruimen vallen. Maar toch ga ik je niet leren hoe je moet fotograferen. Wat ik wel ga doen is je vertellen hoe ik erin geslaagd ben om van fotografie-sukkel te evolueren naar een tevreden hobby-fotograaf.

Read More
Personal

Hoe zit dat nu met mijn bucketlist?

In 2019 stelde ik een bucketlist op. 35 zaken die ik wou realiseren voor ik in 2020 35 werd. Ik was begin 2020 aardig op weg om heel wat van mijn 35-bucketlist af te vinken. Maar toen kwam corona… Ik hoef je niet uit te leggen dat vanaf dan die bucketlist het laatste van mijn zorgen was. Ik besloot eind vorig jaar om me los te koppelen van die bucketlist. Om te stoppen met lijstje maken.

Read More
Uncategorized

Hoe begin je aan een camper conversion?

Misschien droom jij er al jaren van. Mogelijks zit je er nog maar net aan te denken door ons verhaal te volgen. En heel misschien kwam je hier toevallig terecht. Maar op de één of andere manier heb jij interesse in het thema camper conversion. Zonsondergangen bekijken en je mooi gestylde busje, kinderen moet de voetjes in het water, lekkers op de bbq, … Ik zie het al helemaal voor mij, jij ook?!?

Read More

What's New

Bekentenis van een koffie-lover

Die eerste tas koffie, die kan ik mij al lang niet meer herinneren. Wat ik wel nog weet is dat er bij ons thuis altijd…

Read More

"Because when you stop and look around, this life is pretty amazing."

Dr. Seuss

Travel

Lifestyle

Hi, ik ben Lies!

Hi, ik ben Lies!

Altijd op zoek naar kleur in het leven. Gebeten door de reismicrobe. De wereld, dichtbij en veraf, verkennend met mijn gezin. Creatieve duizendpoot. Enthousiast over het leven. Strijdend tegen chronische leukemie. 

Instagram