A digital story

De afgelopen jaren werden jullie in mijn professionele carrière meegenomen. Zij die hier reeds lang zijn, weten dat er een tijd was van een webshop….

by 

De afgelopen jaren werden jullie in mijn professionele carrière meegenomen. Zij die hier reeds lang zijn, weten dat er een tijd was van een webshop. Een goed draaiende dan nog. Toch besloten we (Stefaan & ik) om de webshop op te doeken. Om allerhande redenen. Maar eentje daarvan was dat ik toen al wist dat mijn hart elders lag. Op dat moment waren er nog maar twee kindjes en hadden we beiden geen idee dat er nog twee exemplaren zouden bijkomen. Ik ploeterde verder in een het maken van een carrièreswitch. Tot ik zwanger werd van Céleste. Een ommekeer, misschien wel een switch in mijn hoofd. Toen ik na mijn laatste werkdag (omwille van verplichte zwangerschapsbescherming) de deuren van de psychiatrie achter me dicht trok, wist ik het. Hier kom ik professioneel niet meer terug. Toen en daar is ‘A Digital Story’ geboren.

a digital story digitaal marketeer social media coach

Niet de naam maar wel de droom en het verlangen om iets met mijn digitale passie te gaan doen. Het duurde uiteindelijk bijna nog drie jaar voor ik ‘A Digital Story’ gelanceerd heb. Maar Estelle verdiende voorrang en toen ik er dacht eindelijk klaar voor te zijn, stak de chronische leukemie stokken in de wielen. Vastberaden om de startdatum niet langer uit te stellen, smeet ik mij de afgelopen dagen in het ontwikkelen van een website. De plannen van wat ik precies wil gaan doen zitten reeds zo lang zo concreet in mijn hoofd waardoor inhoud geven aan eenvoudig was.

A Digital Story’ is geboren. Mijn nieuwste project. Eentje waar ik dolenthousiast over ben en waarvan ik nu al weet dat het de juiste keuze is. De sprong maken naar volledige zelfstandigheid was niet evident. Het heeft me nachten lang doen wakker liggen. Maar later, op mijn sterfbed, wil ik niet terugkijken naar een leven waarin ik niet gedurfd heb.

Waar ‘A Digital Story’ voor staat kan je gemakkelijk op de website ontdekken. Maar kort vertel ik je graag er hier nog een beetje over. Je kan met mij een traject aangaan om je digitale aanwezigheid op orde te krijgen. Met een hoofdfocus op social media maar SEO, content creatie, … zijn absoluut ook zaken waarmee ik je kan helpen. Ik heb trouwens nog een hoop plannen maar alles op zijn tijd!

Ik bekom even van de lancering en het grote enthousiasme. De eerste officiële aanvragen zijn binnen waardoor alles in stroomversnelling komt. Een klein dansjes is op zijn plaats.

P.s.: met ‘A Digital Story’ richt ik mij vooral op ondernemers maar één ieder die digitale hulp kan gebruiken is welkom bij mij. De grootste vraag speelt zich op dit moment af op Instagram. Daarom kan je mijn basis e-book “Instagram voor ondernemers” gratis downloaden.

Ontvang gratis mijn E-book "Instagram voor beginners"
Wanneer je dit E-book downloadt ontvang je regelmatig tips & updates. Uitschrijven kan altijd en je privacy wordt gerespecteerd.
Marketing door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.