• Hier is hij dan toch een deeltje van mijn Sirocco
 • Omdat ze nog steeds mijn baby is en ik het
 • Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op onze
 • Het was een intense dag met vooral veel spanning voor
 • Ik wou vandaag heel trots mijn nieuwste naaisel tonen Het
 • Ik werkte jarenlang als creatief beeldend therapeut in een psychiatrisch
 • Van die weekends met een gouden randje waardoor het steekt
 • Jullie hadden nog het resultaat tegoed van mijn gele project

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Shoptip: Atelier Veritas

15 maart 2017
Atelier Veritas

Shoptip: Atelier Veritas

15 maart 2017

Atelier Veritas

Wanneer je van DIY houdt en een mailtje in je inbox krijgt met de vraag of je naar een workshop-avond wil komen, dan moet een mens meestal niet lang nadenken. Bijgevolg trok ik vorige week richting Antwerpen. Daar opende afgelopen weekend officieel een ‘Atelier Veritas‘. Kindje van de Veritas, maar volledig gericht op de DIY’ers! In het assortiment dus geen kousen, sjaals etc. maar enkel DIY-producten met hier en daar een uitzondering. Atelier VeritasAtelier Veritas Atelier Veritas Atelier Veritas

Dat ze weten te scoren met deze nieuwe winkel, daar moet je niet aan twijfelen. De shop straalt warmte uit vanaf de eerste minuut dat je binnen kijkt. Het houtwerk dat ze gebruikten bezorgt de winkel zoveel charme. Wees dus maar zeker, telkens als ik in Antwerpen ben dat ik eens binnen spring. Dat er bovendien een gigantisch uitgebreid assortiment is, biedt alleen nog maar meer voordelen. Atelier VeritasAtelier Veritas Atelier Veritas

De winkel bestaat uit verschillende hoekjes waardoor je telkens weer iets nieuws kan ontdekken. Bovendien komt samen met Atelier Veritas een nieuw concept van Veritas. Sinds een tijdje kan je in hun winkels al de krantjes vinden met allerlei DIY-projecten in. Kei handig, kei interessant en kei helemaal voor niks. Online kan je bovendien nu ook je eigen DIY-pakket bestellen en dan krijg je dat in een schone doos opgestuurd. Dus raak je niet in de winkel, dan kan je al dat leuks toch gewoon thuis maken.

In Antwerpen kreeg Atelier Veritas een eigen stekje maar zoek even op waar er eentje in je buurt is en je kan je ook in de cool-heid van dit nieuwe concept laten onderdompelen (weliswaar in een bestaande Veritas-winkel.) Want regelmatig kan je er workshops volgen, en dat is gewoon super plezant. Me-time, toffe locatie en naar huis gaan met een eigen maaksel! Soms heeft een mens echt niet meer nodig. 
Atelier Veritas Atelier Veritas Atelier VeritasVorige donderdag mocht ik alvast proeven van die workshops en ik amuseerde mij enorm. Kan ook niet anders als je begeleiding krijgt van twee hippe madammen! En, je hoeft niet persé te kunnen naaien ofzo. Ik maakte er een vilten mand en allerlei hippe accessoires, die je zeker nog op mijn Instagram ziet verschijnen.

En nu ja, wat ze ook zeggen, bloggers blijven bloggers. Dus overal waar die komen moeten ze toch af en toe hun fototoestel of Iphone boven halen om sfeerbeelden te schieten, haha… Atelier Veritas

Voorlopig wordt er nog geen winkel alleen maar voor Atelier Veritas voorzien in Gent. Al hoop ik dat deze er ooit wel komt… (Al denkt mijn bankrekening daar allicht anders over.)

2 Comments

 • Johanna 16 maart 2017 at 15:38

  wauw, dat ziet er prachtig uit, en inderdaad verleidelijk!

 • De Zuster Van 29 maart 2017 at 20:33

  Ik vond het ook een erg fijne avond en vooral heel leuk om eindelijk eens het gezicht achter de blog te leren kennen. Ze gaan me daar nog regelmatig zien in Antwerpen, vrees ik! 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×