Back to school met Babybel

Het is nu echt bijna tijd om terug aan school te beginnen denken. Volgende maandag is het zover en vanaf dan moet ik weer elke…

by 

Het is nu echt bijna tijd om terug aan school te beginnen denken. Volgende maandag is het zover en vanaf dan moet ik weer elke dag lunchboxen zien klaar te krijgen. Een nog grotere uitdaging is het om hen die lunchboxen te laten leeg eten want soms kunnen mijn kinderen nogal streng zijn. Omdat we enkele weken geleden te gast waren bij de Babybel slow school baseerde ik me daarom op hun lekkere kaasje om deze inspiratie-blogpost vorm te geven. Je zal zien, het kan echt eenvoudig zijn.

Babybel slow school

Tijdens de Babybel slow school leerde Axelle alles over haar favoriete kaasje. Zo moeder, zo dochter, want toen ik klein was vond ik dat ook al geweldig. Wist je dat de kaasjes uit 98% melk bestaan? En dat het rode omhulsel van het kaasje veel meer is dan enkel een verpakking? Het zorgt er namelijk voor dat de kaasjes 8 uur lang uit de koelkast kunnen bewaard worden. Perfect dus voor de boterhamdozen, al zeker wanneer ze op school niet in een koelkast geplaatst kunnen worden.

Pimpen maar die lunchbox

Misschien ben je net zoals mij niet de moeder die elke dag figuurtjes kan maken uit allerlei groentjes en andere voedingsmiddelen. Een boterham is hier vaak een boterham, zonder speciaal vormpje. Al durf ik op mijn beste dagen wel eens extra mijn best te doen.

Op Pinterest zocht ik zelf naar ideetjes wat je met Babybel kan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos, al vragen sommige voorbeelden net dat extra beetje werk. Mijn favorieten deel ik kort even met jullie. Zin om ze te maken? Klik dan door naar de desbetreffende website.

babybel lunchbox
Babybel cheese monsters Danya Banya
Babybel mini-burgers via mes recettes faciles
babybel lunchbox
Babybel Cheese Ninja’s via Annie Atoz
babybel lunchbox
Babybel Konijntjes via Blessed beyond Crazy

Misschien heb je voor bovenstaande zaken niet altijd even veel tijd. Dat begrijp ik helemaal. Maar het kan nog eenvoudiger. Babybel op een stokje plus enkele druifjes, blauwe bessen of ander lekkers. Af en toe eens oogjes op de schil kleven kan ook tof zijn en kost helemaal niet veel moeite. Of natuurlijk gewoon zo de brooddoos in, want wat je ook maakt van die brooddoos, wedden dat ze de Babybel sowieso wel opeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.