Burda 7828 met een dikke buik!

U zag het hier al: 1 mei 2015 betekende feest bij de familie De Smet. Als meter van de communicant moest ook ik er goed…

by 
U zag het hier al: 1 mei 2015 betekende feest bij de familie De Smet. Als meter van de communicant moest ook ik er goed uitzien, toch?!? 
Oorspronkelijk was ik helemaal niet van plan zelf iets te maken. Ik kocht namelijk bij Fragile een schoon kleedje met watermeloenen op. Maar één week voor het feest ontdekte ik dat ze op 1 mei eerder herfst dan lente uitgaven. Dan toch maar iets zelf maken… 
1 may was marked in the agenda! Party for a little boy (that isn’t so little anymore.) Originally, I wasn’t planned to make my clothes myself. But because of the weather I decided to go for it. 

Ik ging aan de slag met de Burda 7828 maar volgde zoals velen haar instructies. Ik krabde wel even in mijn haren want van een tweelingnaald ben ik echt geen fan. Correctie: ik was geen fan van tweelingnaalden. Dankzij de fantastische uitleg van haar en haar ondertussen wel! Had ik dat maar eerder gelezen. 
I made the ‘Burda 7828’ but used other instructions
Ik veranderde niks aan het patroon, 
al moet ik misschien bij een volgende versie de borstlijn wat laten zakken?  
Tijdens het feest droeg ik hakken maar sinds een paar dagen heb ik weer veel last van mijn voet, vandaar de flatterende Birkenstocks die hier tot mijn standaardschoeisel behoren in de zomer! 
De stof is een heerlijk zachte tricot waar ik al een tijdje verlekkerd naar staar! Wat een heerlijkheid om deze trouwens te verwerken! 
I used a lovely fabric to work with. 
De fotoshoot moest ik alleen doen. Manlief werkt hier tegenwoordig veel en laat.  Detailfoto’s zijn daarom moeilijk te nemen. Daarom dan ook maar een ingezoomde foto. Ik zette ook een kleurfilter op de foto’s om mijn bleke benen toch een beetje te verdoezelen! πŸ˜‰ 
Taking pictures is these days difficult. My husband works a lot so I have to use the self-timer. Because of my white legs, I also used a filter… πŸ˜‰
Uiteindelijk besliste een klein monstertje me te komen helpen met de foto’s…  
In the end someone wanted to help me taking my pictures… 
Wat toch nog een paar schattige foto’s opleverde… πŸ˜‰

Stof: Blaadjes blauw bij Liesellove

Patroon: Burda 7828

37 comments

  1. wow Lies je buik!!!! En ik dacht dat die van mij spectaculair veranderd was πŸ™‚ De laatste 10 dagen ferm gegroeid hier! Je kleedje is echt super en dat stofje is idd heel mooi. Patroontje ligt hier ook maar ik kreeg ondertussen al heel wat kleedjes om te dragen en vond er gisteren zelf ook nog 2 zodat ik nu twijfel of ik mijn energie niet liever steek in het naaien voor die kleintjes πŸ™‚

    1. enorm gegroeid hier… serieus vooruit maar ja het is een jongen dus het schijnt dat het daarin ligt want op de weegschaal valt alles heel goed mee πŸ™‚

    2. Mja, dat betwijfel (sorry als ik je daarmee ontgoochel) maar van onze Fenn was ik al de 6m gepasseerd voor je een zwangere buik zag… Steek het maar op t feit dat het je 2e is πŸ˜‰

  2. Ik maakte deze week ook een burda en ik zou volgende keer ook de borstlijn verlagen. Ik ga es experimenteren van zodra ik weer een leuk tricotje spot voor mezelf πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.