• Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
 • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
 • THEY ARE GOLD 50 van datgene wat me altijd
 • Er was een tijd dat ik me druk maakte om
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Collect Moments, Not Things!

20 augustus 2014

Collect Moments, Not Things!

20 augustus 2014
Wijze woorden, vaak onuitgevoerd! Ik hoop dat de winnaar van de “Milestone Baby Cards” met de kaartjes erin slaagt de kostbare momenten vast te leggen. Kaarten die helpen om belangrijke momenten in kleine ukkies hun leven te onthouden en te koesteren! 
Random.org deed zijn werk en zo werd Karen de gelukkige winnaar! Blijkbaar deed ze al een paar keer mee aan soortgelijke acties… Et voilà, vandaag is het gelukt! Proficiat Karen, stuur je een mailtje met je gegevens? 
Aan alle anderen, bedankt voor het deelnemen. De kaartjes zijn nog steeds te koop bij De Kleine Zebra en zijn echt een goede investering! 😉 Hen wil ik alvast danken voor het meewerken aan deze give-away! 
Bron uitspraak: etsy

1 Comment

 • Ceciel van der Pas 20 augustus 2014 at 11:15

  Prachtige uitspraak!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×