• Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • De eerste week van de vakantie zetten we in met
 • IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS Niet de
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • Ons klein Estelletje oh zo klein nog maar zie ze
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

De bijzondere-give-away-uitslag!

5 januari 2014

De bijzondere-give-away-uitslag!

5 januari 2014
200 volgers via Google, 217 via Bloglovin, 342 op Pinterest en Facebook haalt de kaap van 200 net niet: 198! Schoon cijfers om mijn bijzondere give-away af te sluiten. Dit jaar won ik zelf al drie keer dus ik ben extra vrijgevig! Bovendien was kiezen echt moeilijk: 86 opmerkingen met heerlijke voorstellen! 
Verrast door alle voorstellen voor blogdates, workshops, etentjes etc. zijn het vooral die berichten die in de prijzen vallen… Want naast Naaien, creatief geprul en mama zijn, ontmoet ik graag mensen, eet & drink ik graag en vind ik heerlijk om samen met anderen creatief te zijn! 
Onderstaande reacties lieten mijn hart sneller slaan. Niet iedereen kan winnen maar er zullen er toch wel meerdere, hopelijk, content zijn! ๐Ÿ™‚ 
An van Jace Did It was de allereerste die een voorstel tot blinddate deed met een 4-tal bloggers! 

Woehaaa! Wat leuk!! Ik doe hรฉรฉl graag mee, en wat ik eigenlijk recent hรฉรฉl erg tof vond, is een ontmoeting met mede-bloggers! Dus doe mij maar een blinddate met een 4-tal bloggers, samen met wat hapjes en drankjes (moeilijk ben ik niet hรฉ) :-))))
Omdat zij de eerste was, wint zij een blogdate met mij! Bovendien mag jij, An, nog 4 andere winnaars kiezen, uit onderstaande lijst, die meedoen met de date. Je mailt me maar even de gewonnen namen door en dan regelen we via mail de rest! (Als ik mensen hier vergat tussen te zetten, laat het dan snel nog even weten.) ๐Ÿ˜‰ En voor alle duidelijkheid… na de opsomming van namen die meededen voor een blogdate, staan er ook nog andere namen van mensen die iets anders winnen dan de blogdate ๐Ÿ˜‰ 
toen ik dit berichtje las, dacht ik: wauw! wat een give away, zalig gewoon… zo mogen kiezen…
en mijn tweede gedacht was: maar wat kies je dan? zoooo moeilijk… eventjes hierboven de reacties gelezen en alles wat ik wel zou willen, staat daar eigenlijk tussen: stofjes om zelf mee aan de slag te gaan, ofwel de deskundige uitleg/workshop van de Dorothy Day Tripper Bag (want die lijkt me nog niet zo simpel), of een blog-madammen-ontmoetings-dag… ik kan er moeilijk eentje uitpikken…
Een ontmoeting regelen met medebloggers , jezelf en zoek nog wat andere bloggers, jawel het zou een heel mooi cadeau zijn !
Liefs
Biefrul x
Een ontmoeting met Axelle erbij ?
Of jij geeft een workshopje (zoals er sommigen wensen) en ik mag daarbij zijn om op haar te passen?
Tja, zwakkelingenij van mij ….
Mijn jongste werd onlangs negen (!) en ik mis het om ‘kleintjes’ te vertroetelen .
Liefs!
PS : ik zet een linkje bij mij.
Wat moeilijk zeg, zo zelf moeten/mogen kiezen!
Ik wil wel een zelfgenaaid speelgoedopbergmandje winnen ๐Ÿ™‚
En als An wilt, dan wil ik ook wel komen naar de blind date :p
Ohh keileuk!!!
Weet je wat ik nou eens echt graag zou willen? Dat je mijn naaikamertje mee komt helpen inrichten! Jij lijkt me echt een georganiseerd mens, en ik helaas helemaal niet. Tips & tricks om het opgeruimd en georganiseerd te maken en te houden. I need help! Desperately!!

En als je dan toch komt, neem dan gelijk zo’n geweldige homemade gefiguurzaagde naam mee ๐Ÿ˜‰

En op de blogmeet wil ik ook graag komen!

Ik volg je blog via Google, en ook op FB (met mijn echte naam, maar die ken je intussen) en ik plaats een linkje op mijn blog

Tijd … Met een zalig tasje koffie … Meer moet dat niet zijn.
moeilijk, moeilijk, want er zijn al leuke dingen gezegd geweest. Nen blogmadammen date lijkt me er de leukste van. Ik ga me dus toch maar daarbij aansluiten en hopen dat ik dan mee mag ๐Ÿ˜‰
goh … wat wil ik … ik had het al moeilijk om een kerstboomlijstje op te stellen ๐Ÿ™‚ Ik zoek al lang een leuk patroontje voor een jaren 50 kleed … dus moest je dat hebben zou je me echt super gelukkig maken, maar ik besef dat dat geen gemakkelijke is, dus ik ben ook super blij met iets anders … zoals de dames hierboven al vermelden, een blogdate of een workshop ofzo ๐Ÿ™‚
gr
Jelle
ik heb nog iets gevonden wat ik wel graag wil!

Naar keuze 1 of 2 patronen uit de ottobre bijvoorbeeld door jou voor mij laten overtekenen EN in stof laten uitknippen. Het in elkaar naaien doe ik dan graag zelf, met jou doe-het-zelf pakket :).

Dit zou trouwens ook een mega schot in de roos zijn voor je webwinkeltje denk ik! Dus dan kan je al eens oefenen hoeveel tijd erin kruipt ๐Ÿ™‚

voor de rest vind ik de blind-date het leukste voorstel!

Oh, aan die blogdate wil ik ook wel meedoen!
Verder lijkt een verrassing me heel leuk, maar dan niet voor mij, wel voor mijn man. Ik denk niet dat hij ooit al iets zelfgenaaids van mij heeft gekregen. ๐Ÿ˜‰
En natuurlijk wil ik jou dan ook wel verrassen!
Ik volg je hier en op Facebook en een linkje op mijn blog komt er nog snel aan!
Bij een bijzondere blog past deze bijzondere give away wel!!
Maar moeilijk kiezen, want natuurlijk wil ik een mega-orgineel idee bedenken… Lukt me toch niet echt, want blijf steeds bij hetzelfde uitkomen, een blind-sew-date: Gewoon een gezellige naaimiddag onder ons twee waarbij we allebei zorgen voor wat zelfgemaakt lekkers (lees: cake, koekjes,taart…), waar we samen iets moois in elkaar naaien en vooral veel kletsen over kids, naaien ed. Misschien raar met iemand die je van haar nog pluim kent, maar zo gaat dat met een blind-sew-date ๐Ÿ™‚ !
http://mamoeka.blogspot.be/

Post ontvangen, wie houdt daar nu niet van? Awel, deze madam zeker, want zij wil graag dit jaar af en toe een kaartje krijgen! Els, ik zal mijn best doen om af en toe iets te sturen! Mail je mij jouw gegevens door? 
Zelf je prijs kiezen, voor een twijfelaar als ik geen simpele opdracht… Dan maak ik maar een opsomming van allemaal dolle dingen in de hoop dat er iets uit springt! Een meterke van die stof waar ge nooit goed aan durft beginnen met de angst het te verprutsen (lees petit pan en toestanden), retroknoopjes, een gepersonaliseerde stempel, gehaakte pannelapkes, uw beste recept ooit, iets zot met de figuurzaag, uw favoriete boek, de mop van de week, uw schoon juweeltjes, een jaar lang af en toe een tof kaartje in de bus (ik krijg gewoon heel graag post :)), zo’n prachtig exemplaar van de dorothy day tripper (fan!), … maar eigenlijk feitelijk, ben ik met zowat alles blij! Doe ma ne keer zot!

Omdat samen naaien voor mij niet echt een straf is en ik het de tas der tassen vind, kunnen we misschien ook wel eens een naaimiddag organiseren! Mailen jullie mij? 
ik wist snel wat ik zou willen krijgen. Of toch liever nog iets anders? Of… Wat ik heel leuk zou vinden is om samen een dorothy day tripper te maken, want alleen durf ik er niet goed aan beginnen. Of het boek mon atelier couture. Of een ander patroon voor een valieske. En tijd, dat zou ik ook heel leuk vinden ๐Ÿ˜‰
Dat is wel heel moeilijk natuurlijk! Er zijn zoooooooooo veeeeeeeeeeeeeeeeel leuke dingen… Waar ik echt heel blij mee zou zijn: een workshop voor de “Dorothy Day Tripper Bag”. Die ziet er echt super gerieflijk uit, maar ik durf er alleen niet aan te beginnen. (En nu maar duimen dat ik win ๐Ÿ™‚ Al kan je met het geven van zo’n workshop wel meerdere mensen ineens gelukkig maken natuurlijk. Dus toch misschien meer kans om te winnen… ;-))
Een workshop van jou om de Dorothy Day Tripper te maken, shoptegoed in jouw ongetwijfeld geweldige winkeltje (wat ben ik benieuwd!), of een speelnamiddagje tussen jouw Axelle en mijn Daan en Tim (misschien bloeit daar dan wel iets moois? ;-))

Omdat ik zelf fan ben van samen naaien en ik fan ben van de Dorothy Day Tripper Bag, krijgt deze dame van mij ook een winnend lotje! ๐Ÿ˜‰

Omdat ik van baby’s houd (wie niet?!?) doe ik nog een extraatje! Jess Cee & Liesje, bij de geboorte van jullie spruit, laat je me maar even iets weten… ๐Ÿ˜‰ 
Heel origineel, deze give-away! Wat ik zou kiezen? MOEILIJK!! Misschien iets voor dat kleine meisje in mijn buik? Ze wordt verwacht rond 9 april… Spannend! Ik deel en plaats het op mijn blog!! Succes aan iedereen!
Super tof! Ik wil wel iets winnen, door jou gemaakt voor mijn derde wonder op komst ๐Ÿ™‚ Ik like en deel nog op facebook! Zal ook nog een linkje plaatsen op mijn eigen blog!
Liesbeth & Bollenrood zagen een bon voor mijn toekomstige shop wel zitten. Awel, stuur mij een mailtje en jullie krijgen een extraatje als het zo ver is! Het hoe en het wat moet ik nog bedenken maar allรฉ een extraatje, wie ziet dat nu niet zitten? ๐Ÿ™‚

En tjah… met de volgende twee madammen wou ik sowieso wel iets doen… en dan posten die alle twee een zalig voorstel... Ik vind in beide gevallen dat ik eerder de winnaar ben! ๐Ÿ˜‰ 

Ik zou heel graag een etentje met jou winnen, dat wordt gewoon supergezellig, dat weet ik nu al ๐Ÿ™‚
Wat een geestig gedacht! Ik ben een beetje inspiratieloos, met een verrassing zou je mij het meest plezier doen, maar daar heb jij natuurlijk niets aan. Mochten we nu eens het volgende doen: jij zoekt een verrassing voor mij, ik eentje voor jou, en op een nader-af-te-spreken-namiddag maken we daar samen een projectje mee af?
Voilร ; dat is nogal nen uitslag… Niet helemaal zeker of ik geen reacties vergeten ben maar allรฉ het is een serieus lijstje. Ik word er helemaal blij van! Hopelijk jullie ook… 
En ik zou zeggen: tot de volgende bijzondere give-away! ๐Ÿ˜‰
Liefs,
Lies

27 Comments

 • Jess Cee 5 januari 2014 at 17:52

  WAAW! Super! Ik kan mij makkelijk vrijmaken ๐Ÿ˜‰ (zwangerschapsverlof!) (kanmaarproberenhรฉ… ๐Ÿ™‚ )

  Maak jij toevallig houten namen op bestelling?

  • Liesellove 5 januari 2014 at 18:52

   Ja daar kunnen we altijd voor kijken ๐Ÿ™‚

  • Liesellove 5 januari 2014 at 18:53

   enneh vergeet je gegevens niet door te sturen voor een geboortecadeautje hรฉ ๐Ÿ˜‰

  • Jess Cee 5 januari 2014 at 19:42

   Super!!! Zie nu pas dat ik heb gewonnen! -ikbenzoblij- Dank je!!

 • MBM 5 januari 2014 at 18:42

  ik ben niet bij de winnaars maar het is echt wel leuk gedaan!

 • Naaistaart 5 januari 2014 at 18:43

  hihi, iedereen beetje prijs. Heel leuk!

 • Melissa 5 januari 2014 at 18:47

  Dat is de leukste blog give-away ooit ๐Ÿ™‚ veel plezier nog!

 • Twee emmerkes water 5 januari 2014 at 18:49

  ๐Ÿ™‚ blijft dus nog spannend

  • Liesellove 5 januari 2014 at 18:53

   inderdaad ๐Ÿ™‚ maar ik vond het te moeilijk om te kiezen ๐Ÿ™‚

 • Jenneke van Maurik 5 januari 2014 at 18:56

  ik feliciteer iedereen ๐Ÿ™‚

 • janusje 5 januari 2014 at 19:03

  Jij weet iets af van mensen verwennen!

 • Elke Jansen 5 januari 2014 at 19:04

  Amai, wat een leuke reacties allemaal! Het blijft spannend!

 • 100% Lin 5 januari 2014 at 19:10

  Echt heel tof en heel origineel! (Ik blijf duimen. ;-))

 • Juffra Toertjes 5 januari 2014 at 19:15

  Ooooh, deze superleuke give-away heb ik duidelijk gemist!
  Maar toch proficiat voor alle winnaars en winnaars in spe…..
  ๐Ÿ™‚

  • Liesellove 6 januari 2014 at 21:50

   Wie weet een volgende keer he ๐Ÿ™‚

 • lielebeesje 5 januari 2014 at 20:43

  Hehe, ik blijf ook nog duimen. ๐Ÿ˜‰

 • MaMoekA 5 januari 2014 at 21:07

  Wat een uitslag!! Dat maakt de hele give away nog leuker (als dat nog kon) ! Proficiat voor de winnaars!!
  En voor mezelf en de andere afwachtende duim ik nog keihard verder ๐Ÿ™‚ !

 • inie 5 januari 2014 at 21:14

  Leuke give-away!! Keek echt uit naar de uitslag!! volgende keer beter voor mij, maar zeker heel veel mensen superblij!

 • Nys Elke 5 januari 2014 at 21:38

  gefeliciteerd met zoveel volgers!!!
  ik: hรฉรฉl blij dat mijn naam er ook tussen staat, nu nog wat duimen voor het vervolg ๐Ÿ™‚

 • Sheena 6 januari 2014 at 07:45

  aiai ik ben weer te laat om mee te doen, jij bent altijd zo snel met het uitdelen van de prijzen ๐Ÿ˜‰
  Ik waag mijn kans dan wel voor een volgende blog date ๐Ÿ˜‰
  Alvast veel plezier met alle ontmoetingen en proficiat aan de winnaars!

  • Liesellove 6 januari 2014 at 21:50

   dat moet niet te lang duren ๐Ÿ˜‰ dan krijg ik het op mijn systeem en te veel reacties hier was niet goed geweest want het was nu al mega moeilijk om te kiezen ๐Ÿ˜‰

 • Leuke Wereld 6 januari 2014 at 08:38

  Yes! Een etentje met jou! Wanneer spreken we af? ๐Ÿ™‚ Superleuke give-away!

  • Liesellove 6 januari 2014 at 21:51

   snel ๐Ÿ™‚ want onze vorige ontmoeting was alweer lang geleden ๐Ÿ˜‰

 • Els Maes 6 januari 2014 at 13:24

  Super! De meest gulle give away die ik al gezien heb! Ik kijk er al naar uit om iets in mn brievenbus te vinden!

 • Stan nel 6 januari 2014 at 21:20

  Gefeliciteerd aan de winnaars!

 • Spurrewubsie 6 januari 2014 at 22:51

  Lap, deze prachtige give away gemist! Maar moest er iemand ziek vallen tijdens de date, laat maar komen ๐Ÿ˜‰

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×