• Het was een zware avondspits Eentje waar ik af en
 • Jij die ooit niet wist of je berhaupt wel kinderen
 • Twee weken terug konden we zonder problemen elke morgen Estelle
 • Goeiemorgen! Op reis zijn dat staat voor ons standaard gelijk
 • Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
 • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • HOE VAKANTIE ER MOET UITZIEN We worden vaak voor gek

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

De overgooier: deel drie!

31 mei 2013

De overgooier: deel drie!

31 mei 2013
De overgooier!
Afgewerkt! 
Met Kam Snaps…
Met Label…

Het werden toch de kam snaps… Deze hadden namelijk identiek de kleur van het beleg. De knopen die ik had niet. Het kwam dus mooier uit. In de naailes hadden ze mij gezegd dat het knopsgat vooraan moest zitten, de knop op het achterste gedeelte. Naar dat idee plaatste ik dus ook mijn kam snaps… Achteraf gezien is het misschien toch beter dit omgekeerd te doen. Ik heb het echter zo gelaten. Zag het niet zitten al die kam snaps eruit te prutsen… Als dochterlief ooit groot genoeg is om dit overgooierke te dragen, test ik wel uit wat het best is… Maar volgend jurkje doe ik dus anders! 🙂 
Het model van de overgooier kwam uit Knippie, voorjaar 2012, maat 80. Als ik het jurkje bekijk valt mij wel op dat het héél groot uitvalt en het kindje al kloek gezet mag zijn… 😉 Dat heb je dus als je op voorhand jurkjes maakt hé, geen idee als het gaat passen of niet! 
Lies is tevreden, Lies is ook blij dat ze nog berenstof over heeft! Er volgt zeker en vast nog een versie… Maar daarvoor wacht ik tot kleine spruit piep is komen zeggen! 😉 
Liefs,
Lies 

2 Comments

 • Miss Creatuurtje 31 mei 2013 at 19:52

  Wel echt prachtig zo in dat berestofje. Hopelijk past er gauw een kindje in dan 😉

 • Jess Cee 29 december 2013 at 15:51

  Echt super leuk in dit stofje!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×