• Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • Goeiemorgen! Op reis zijn dat staat voor ons standaard gelijk
 • Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
 • Na een stevige wandeling waarbij we vaak ons evenwicht moesten
 • Jij die ooit niet wist of je berhaupt wel kinderen
 • Deze week is het Week van de bij en dat
 • HOE VAKANTIE ER MOET UITZIEN We worden vaak voor gek

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

De overgooier: het vervolg!

30 mei 2013

De overgooier: het vervolg!

30 mei 2013
Ik vertelde het al tijdens één van mijn vorige berichten. Liesellove maakt een overgooierke in de beginnerscursus bij Boho! Deze middag was het weer zo ver… De hele week heb ik de stofjes in mijn naaitas laten zitten zodat ik zeker niet tot de verleiding kwam om er thuis verder mee te doen. Gelukkig had ik genoeg andere dingen te doen… 😉 
Alle stappen werden mij grondig uitgelegd en ik kreeg vooral weer heel wat tips zodat het naaien toch iets vlotter gaat. Op zich had ik dit kleedje best alleen kunnen maken maar ervaren naaisters kunnen je toch echt wel veel meegeven. 
Er stond van alles op het programma: zigzaggen, beleg vast stikken, knipjes geven in de stof, overgooier aan elkaar naaien etc. Affain alles wat je doen moet om tot onderstaand resultaat te komen… 
Zoals je kan zien op de foto ontbreken de knopen nog. Daar had ik geen tijd meer voor. Heb wel op een lapje stof geoefend om knoopsgaten te maken dus dat gaat al terug wat beter… Toch twijfel ik nu of ik knopen aanzet of gewoon de kam snaps ga gebruiken. Wat denken jullie? 
Liefs! 
P.S.: het kleedje heeft ondertussen duidelijk een strijkbeurt nodig… 😉 

3 Comments

 • Lieve 30 mei 2013 at 19:02

  Heel mooi!
  Knoopjes! 😉

 • Vietje 30 mei 2013 at 19:14

  Knoopjes in de kleur van je voering! Héél mooi.

 • Sheena 31 mei 2013 at 06:01

  Wat zijn kam snaps? Ah wacht, google heeft mij al verder geholpen 🙂 Knoopjes gaan mooier zijn denk ik.
  Het ziet er al heel goed uit!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×