Dolly Plaid #3

De ‘Dolly Plaid‘, ik ben er nu enkele weken mee bezig en ik moet zeggen, dat haken gaat me steeds meer liggen. Na vorige week…

by 

Dolly Plaid La Maison Victor De ‘Dolly Plaid‘, ik ben er nu enkele weken mee bezig en ik moet zeggen, dat haken gaat me steeds meer liggen. Na vorige week besloot ik het ding uit te trekken tot patroondeel week 1 en opnieuw te beginnen. Ik was niet tevreden, vond het te los en tjah ik dacht ik doet dat snel even. 

Dat snel heeft toch wat langer geduurd dan verwacht, waardoor ik pas vandaag patroondeel 3 afwerkte en jullie dus tot deze avond moesten wachten om mijn vorderingen te lezen en hier het nieuwste patroondeel voorgeschoteld te krijgen. Dolly Plaid La Maison Victor Patroon week 3Maar, hier is het dan: patroon week 3. Op Facebook zag ik heel wat haaksters die al verder haakten zonder het patroon. Velen zullen dus enkel nog de blauwe vasten moeten haken. In werkelijkheid is de blauwe draad trouwens stukken donker dan op de foto’s, en ook het grijs is eigenlijk grijzer, haha. Maar als ik dat nog goed had moeten krijgen, dan haalde ik mijn haakblogdag niet. 

Schermafbeelding 2016-05-05 om 20.20.55Dit patroon laat de gekleurde draden doorlopen en dat zorgt voor een bijzonder leuk effect, al twijfel ik nog of ik de laatste rijen niet uittrek en dat bij de blauwe draad achterwege laat. ’t Komt nogal fel door vind ik. Wat denken jullie?

Binnen 30 weken ben ik een pro *ahum*, heb ik de perfecte spanning voor de steken en haak ik mooi gelijkmatig! Dat ik trots zal zijn op mijn deken, met al zijn fouten, daar mag je nu al zeker van zijn. En misschien dat ik tegen die tijd ook trouw een patroon volg en niet zomaar freestyle mijn ding doe. *schaterlach*

5 comments

  1. Mooi. Bij de mijne heb ik ook al ‘herhaaldelijk’ vele toeren losgedaan. Om die blauwe tussendraad minder te zien, denk ik dat je iets harder aan je draad moet trekken als je aan een nieuw blauw blokje komt.
    Hier spreekt een niet langere haakleek!

  2. si certo perchè le mail che partono da#i8l&217;lndirizzo lia di haramlik at gmail.com, o at tiscali.it sono mail certificate che non traggono in inganno il garante. ahahahahahache cosa brutta vedere uno che si arrampica sugli specchi per difendere una pseudovittima dalle persone che la difendevano una volta. te ne rendi conto, vero?sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.