• Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
  • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
  • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
  • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
  • Er was een tijd dat ik me druk maakte om
  • Hij en ik dat is alles delen in goeie en
  • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
  • THEY ARE GOLD 50  van datgene wat me altijd

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Dolly Plaid Patroon #8

9 juni 2016

Dolly Plaid Patroon #8

9 juni 2016

Zoals elke donderdag een nieuw patroon, week 8. Ongelooflijk toch dat we al aan week 8 zitten. Nog 22 weken te gaan hierna. Vaak krijg ik daar trouwens vragen over, met wat ik bezig ben. Mensen kijken vol verwondering als je spreekt over het haken van een deken. Blijkbaar vinden velen dit bewonderenswaardig. *schaterlach*

Dolly Plaid La Maison VictorUitleg week 8

Haak 2 rijen in oker.

Haak 2 rijen in ecru.

Haak 10 vasten in ecru, *haak 10 vasten in blauw, haak 10 vasten in ecru*. Herhaal wat tussen *…* staat tot het einde van de rij.

Herhaal deze laatste rij nog 6 keer.

Haak 1 rij in ecruDolly Plaid La Maison Victor

Veel plezier alvast en geniet van het weinige tellen deze week. Vanaf volgende week zullen we er weer onze aandacht moeten bijhouden. Mijn plaid is trouwens echt een freestyle-haakproject. Ondertussen volg ik wel altijd netjes de instructies maar doordat we pas sinds enkele weken de geschreven instructies kregen, moet ik in het begin ergens de mist zijn ingegaan. Bijgevolg lijkt mijn telling en patroon niet altijd helemaal goed uit te komen. Maar weet je, wie ziet dat? Misschien alle andere Dolly-Plaid-Hakers maar wanneer dat deken straks op mijn zetel ligt te pronken gaat echt niemand dat door hebben hé? *schaterlach*

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×