• Ons klein Estelletje oh zo klein nog maar zie ze
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS Niet de
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een bijzondere give-away!

27 december 2013

Een bijzondere give-away!

27 december 2013
Een bijzondere give-away, want… 
… 195 volgers via Bloglovin
… 190 volgers via Google 
… 170 vind-ik-leuks op Facebook
… 326 volgers op Pinterest 
… het jaar is bijna voorbij! 
Heel wat redenen dus om nog eens een give-away te organiseren. Maar deze wordt een bijzondere! Waarom bijzonder? Awel: jullie kiezen geheel zelf wat de prijs zal zijn! Iedereen kan deelnemen en post gewoon wat hij wil winnen. Maar let op: doe een realistisch voorstel. 100 m stof of een auto geef ik niet weg! Verder kan alles: originaliteit wordt beloond! 
Wat moet je doen? 
– Reageer onderaan de blog en laat weten wat jij wil winnen. 
– Volger worden/zijn van deze blog! Volgen op Facebook en/of Twitter levert een extra kans op!  
– Wie de actie deelt op Facebook, Pinterest, Twitter en/of blog maakt telkens een extra kans! 
De actie loopt enkele dagen. Het zou leuk zijn als de teller hier en op Facebook op 200 komt te staan!  Het voorstel dat mij het meeste aanspreekt, wint! 
En verder wil ik jullie nog bedanken voor de super lieve reacties op mijn blogbericht over Axelle en het Heimlich Maneuver! 
Veel succes!
Liefs,
Lies

85 Comments

 • Kimberly V 27 december 2013 at 10:05

  Ik mis nog het boek "allemaal rokjes" in men kast; of een Antoinette-jurkje of jurk met cirkelrok voor men dochtertje zou ook leuk zijn. Alles is eigenlijk leuk om te krijgen ๐Ÿ˜€

 • An Vande Velde 27 december 2013 at 10:10

  Woehaaa! Wat leuk!! Ik doe hรฉรฉl graag mee, en wat ik eigenlijk recent hรฉรฉl erg tof vond, is een ontmoeting met mede-bloggers!
  Dus doe mij maar een blinddate met een 4-tal bloggers, samen met wat hapjes en drankjes (moeilijk ben ik niet hรฉ) :-))))

  • Twee emmerkes water 27 december 2013 at 17:31

   hihi dat wilde ik ook voorstellen ๐Ÿ™‚
   'k zal nog iets anders moeten verzinnen dan

 • els 27 december 2013 at 10:17

  Haha. Doe mij ook maar zo'n date. Niet origineel, ik weet het… Maar ja. Of waar ik ook al heel blij zou mee zijn, zijn gewoon wat blogtips… Hoe pak je het aan en waar kan het beter. Als beginnende blogster zou ik daar zรฉรฉr blij mee zijn.

 • Mara Kockaerts 27 december 2013 at 10:19

  Van mij mag je:
  je uitleven met de figuurzaag of iets met Dorothy Day tripper Bag ๐Ÿ˜‰

 • Anoniem 27 december 2013 at 10:20

  Mooie stofjes maken mij altijd blij, of een leuke stoffen creatie.. En voor verassingen sta ik natuurlijk ook altijd open!

  Groetjes, Soetkin

 • Cindy Godts 27 december 2013 at 10:22

  Super leuk, ik doe graag mee ๐Ÿ™‚ De prijs: verras me maar… ik hou van je maaksels… dus er zal zeker iets creatiefs in je gedachten hangen ๐Ÿ˜‰ en onder je handen vandaan komen ๐Ÿ™‚
  Nog veel succes met je blog, FB pagina, pinterest enz.

  MamaCin

 • Lars en Lotte 27 december 2013 at 10:27

  Ik zou graag een workshop winnen met les van jou.
  Mss met een paar van mij naaivriendinnetjes erbij? Wat we leren maken maakt voor mij niets uit. Als het maar gezellig is samen

  larsenlotte.blogspot.be

 • Woohoo 27 december 2013 at 10:29

  Leuke actie! Ik laat me graag verrassen, maar dan liefst met iets dat ik zelf niet kan. Iets gehaakt of gebreid of geverfd of …? is dus altijd tof.
  Veel liefs
  Davina

 • Els Maes 27 december 2013 at 10:30

  Zelf je prijs kiezen, voor een twijfelaar als ik geen simpele opdracht… Dan maak ik maar een opsomming van allemaal dolle dingen in de hoop dat er iets uit springt! Een meterke van die stof waar ge nooit goed aan durft beginnen met de angst het te verprutsen (lees petit pan en toestanden), retroknoopjes, een gepersonaliseerde stempel, gehaakte pannelapkes, uw beste recept ooit, iets zot met de figuurzaag, uw favoriete boek, de mop van de week, uw schoon juweeltjes, een jaar lang af en toe een tof kaartje in de bus (ik krijg gewoon heel graag post :)), zo'n prachtig exemplaar van de dorothy day tripper (fan!), … maar eigenlijk feitelijk, ben ik met zowat alles blij! Doe ma ne keer zot!

 • Fran 27 december 2013 at 10:30

  Voor een project van galgoaid.eu zijn wij altijd op zoek nr fleece en waterdichte/-afstotende stof om windhondenjasjes te maken voor de Spaanse galgo's in Spanje. Mocht je stof willen weggeven of zelf aan de slag willen, dan is stof of afgewerkte jasjes steeds welkom ๐Ÿ™‚

 • liesebieze 27 december 2013 at 10:31

  Leuk, zelf cadeautjes kiezen. Maar toch wil ik iets kiezen voor iemand anders.
  Mijn nichtje (2 jaar) kreeg voor kerst een supermooi poppenwiegje. Maar het matrasje was nogal dun, het lakentje toch wel te klein voor haar nieuwe bumbapop, en het kussentje nogal plat. Ik dacht eerst om er zelf een nieuw setje voor te maken, maar met de examens in het vooruitzicht, zou het wel leuk zijn als ik ze zo krijg om af te geven ๐Ÿ˜‰

 • MBM 27 december 2013 at 10:33

  oh origineel seg! Goh wat zou ik graag willen…
  We zijn volop bezig met de prins en de prinsessen hun kamers af te werken en het zou wel mooi zijn als hun naam op de deur komt… in een houten vorm ofzo ๐Ÿ˜‰

 • Liesellove 27 december 2013 at 10:46

  Amaai, ik heb dat hier al gezien: dat gaat MOEILIJK worden om te kiezen: er zitter er nu al mega veel bij waarvan ik denk jaaaaaa, leuk ๐Ÿ˜‰

 • Mamadammeke 27 december 2013 at 10:58

  Wat moeilijk zeg, zo zelf moeten/mogen kiezen!
  Ik wil wel een zelfgenaaid speelgoedopbergmandje winnen ๐Ÿ™‚
  En als An wilt, dan wil ik ook wel komen naar de blind date :p.

 • Mumendemiekes 27 december 2013 at 11:07

  alles is prima, maar vooral een verrassing vol vriendschap met oohs en aaahs tot gevolg zou leuk zijn

 • Marianne haakt en naait 27 december 2013 at 11:11

  Wat een ontzettend leuke give-away! Ik ben druk bezig met m'n hobbykamer, hij is bijna klaar! Ondertussen staat m'n naaimachine beneden op de eetkamertafel op een theedoek om trillingen en extra lawaai tegen te gaan. Dat is natuurlijk niet zo charmant als m'n machine boven op m'n kamertje komt te staan. Dus iets met fiberfill waar m'n machine op kan staan in pastelkleurtjes zou geweldig zijn! Ik weet eigenlijk niet of het bestaat. En als die dan aan de rechterkant wat langer wordt gemaakt en wat dikker, dan heb ik rechts van m'n machine ook nog een speldenkussen. Dat zou ik heel handig vinden! En als ik dan zou winnen, dan zou ik m'n naam ook wel gefiguurzaagd willen hebben ๐Ÿ˜‰
  Ik volg je via je blog, FB en twitter en zal je berichtje ook even delen via twitter.
  Succes met kiezen, er zijn al leuke ideeen bedacht las ik!
  Lieve groetjes Marianne

 • Carla Killens 27 december 2013 at 11:21

  Een ontmoeting met Axelle erbij ?
  Of jij geeft een workshopje (zoals er sommigen wensen) en ik mag daarbij zijn om op haar te passen?
  Tja, zwakkelingenij van mij ….
  Mijn jongste werd onlangs negen (!) en ik mis het om 'kleintjes' te vertroetelen .
  Liefs!
  PS : ik zet een linkje bij mij.

 • emmel-prutsemieke 27 december 2013 at 11:30

  Ik ben heel hard aan het nadenken, en kom dan telkens weer op stofjesโ€ฆ.ik ben op dit moment alleen maar bezig met ritstasjes naaienโ€ฆ.weinig origineel he.
  Wat zou jij eigenlijk willen winnen?

 • Evelien Trog 27 december 2013 at 11:36

  ik wist snel wat ik zou willen krijgen. Of toch liever nog iets anders? Of… Wat ik heel leuk zou vinden is om samen een dorothy day tripper te maken, want alleen durf ik er niet goed aan beginnen. Of het boek mon atelier couture. Of een ander patroon voor een valieske. En tijd, dat zou ik ook heel leuk vinden ๐Ÿ˜‰

  • Patricia 27 december 2013 at 12:09

   Wat een toeval….ik wou net hetzelfde wensen

 • Jess Cee 27 december 2013 at 12:33

  Heel origineel, deze give-away! Wat ik zou kiezen? MOEILIJK!! Misschien iets voor dat kleine meisje in mijn buik? Ze wordt verwacht rond 9 april… Spannend! Ik deel en plaats het op mijn blog!! Succes aan iedereen!

  • Jess Cee 29 december 2013 at 17:26

   Mss 1 van die mooie A-lijn jurkjes? Of de naam van onze toekomstige baby in hout? (Naam met 8 letters ๐Ÿ™‚ )

 • Lies bet 27 december 2013 at 13:17

  100 meter stof is wat teveel van het goede, maar stofjes zijn wel altijd leuk om te winnen. Ik zie Axelle hier altijd verschijnen in kleedjes uit zo fijne stofjes, we hebben wel een beetje dezelfde smaak denk ik. Dus: stofjes graag ๐Ÿ™‚

 • Liesbeth 27 december 2013 at 13:49

  aha, ik wil graag een cadeaubon van jouw online stoffenwinkel (en ja, ik heb geduld) ๐Ÿ˜‰

  • Liesellove 27 december 2013 at 14:12

   Zalig ๐Ÿ™‚ Februari 2014… ๐Ÿ˜‰

  • Liesbeth 29 december 2013 at 20:56

   Ola, dat is goed nieuws zeg, dat is al snel!!

  • bollenrood 30 december 2013 at 16:58

   Amai, dat zie ik ook wel zitten zeg!

 • Kaatje2801 27 december 2013 at 14:02

  Moh wat een leuke give – away! Ik zou misschien een muts ( gehaakt of genaaid) voor mijn kleine meid (2j) zien zitten, of een toiletzakje voor mijn grote meid (10j).

 • Kimberly 27 december 2013 at 14:30

  Wat een leuke en originele give-away! Ik zou graag een leuk stofje, leuke kaartjes of een verrassing winnen ๐Ÿ™‚

 • Karen. 27 december 2013 at 15:01

  Tof ๐Ÿ™‚ dan wagen we een stoffen valiesje om in het nieuwe jaar nog veel naar het lief te reizen die aan de andere kant van Belgiรซ woont! Of iets -a la- secret santa.. een moodboard doorsturen en verschillende dingen knutselen aan de hand van dat moodboard ๐Ÿ™‚

  • Karen. 27 december 2013 at 15:03

   of een feestjurk (5 huwelijken in het vooruitzicht van het nieuwe jaar!)

 • C 27 december 2013 at 15:13

  Leuk leuk leuk! Wat ik graag zou willen: iets leuks voor 3 jonge knullen(7(bijna 8), 5 en 4).
  Happy 2014 alvast!

 • 100% Lin 27 december 2013 at 15:32

  Dat is wel heel moeilijk natuurlijk! Er zijn zoooooooooo veeeeeeeeeeeeeeeeel leuke dingen… Waar ik echt heel blij mee zou zijn: een workshop voor de "Dorothy Day Tripper Bag". Die ziet er echt super gerieflijk uit, maar ik durf er alleen niet aan te beginnen. (En nu maar duimen dat ik win ๐Ÿ™‚ Al kan je met het geven van zo'n workshop wel meerdere mensen ineens gelukkig maken natuurlijk. Dus toch misschien meer kans om te winnen… ;-))

 • Skunkamamsie 27 december 2013 at 15:35

  Ik zou dolgraag 'skunkamamsie' in hout winnen ๐Ÿ™‚
  Ik volg via Facebook!

 • vee 27 december 2013 at 16:14

  Mmmmm…..dat is wel ne moeilijke……aan ne toiletzak heb ik mij nog niet durven wagen…..

 • Eline 27 december 2013 at 16:44

  Je favoriete naai-patroon, dat zou ik graag winnen. Of een workshop met enkele enthousiastelingen samen? Ik volg via bloglovin!

  liene-pien.blogspot.com

 • Elke Jansen 27 december 2013 at 16:47

  Een workshop van jou om de Dorothy Day Tripper te maken, shoptegoed in jouw ongetwijfeld geweldige winkeltje (wat ben ik benieuwd!), of een speelnamiddagje tussen jouw Axelle en mijn Daan en Tim (misschien bloeit daar dan wel iets moois? ;-))

 • Twee emmerkes water 27 december 2013 at 17:33

  moeilijk, moeilijk, want er zijn al leuke dingen gezegd geweest. Nen blogmadammen date lijkt me er de leukste van. Ik ga me dus toch maar daarbij aansluiten en hopen dat ik dan mee mag ๐Ÿ˜‰

 • Jelle van der linden 27 december 2013 at 17:42

  goh … wat wil ik … ik had het al moeilijk om een kerstboomlijstje op te stellen ๐Ÿ™‚ Ik zoek al lang een leuk patroontje voor een jaren 50 kleed … dus moest je dat hebben zou je me echt super gelukkig maken, maar ik besef dat dat geen gemakkelijke is, dus ik ben ook super blij met iets anders … zoals de dames hierboven al vermelden, een blogdate of een workshop ofzo ๐Ÿ™‚
  gr
  Jelle

 • Nys Elke 27 december 2013 at 18:50

  toen ik dit berichtje las, dacht ik: wauw! wat een give away, zalig gewoon… zo mogen kiezen…
  en mijn tweede gedacht was: maar wat kies je dan? zoooo moeilijk… eventjes hierboven de reacties gelezen en alles wat ik wel zou willen, staat daar eigenlijk tussen: stofjes om zelf mee aan de slag te gaan, ofwel de deskundige uitleg/workshop van de Dorothy Day Tripper Bag (want die lijkt me nog niet zo simpel), of een blog-madammen-ontmoetings-dag… ik kan er moeilijk eentje uitpikken…

  ps: ik plaats zeker een linkje op mijn blog!

 • trinetteke 27 december 2013 at 20:26

  Die Dorothy Day Tripper steekt ook mijn ogen uit… Maar mijn eigen gepersonaliseerde labeltjes, dat zou zeker ook de max zijn!

 • GMaakt 27 december 2013 at 21:05

  Tijd … Met een zalig tasje koffie … Meer moet dat niet zijn.

 • Anja Van Hoof 27 december 2013 at 23:05

  Zo'n mooie Dorothy Day Tripper!

 • Stan nel 28 december 2013 at 09:15

  Ik zou graag iets winnen wat ik niet kan maken… Alles wat met de naaimachine gemaakt wordt, lukt wel maar al dat andere creatieve dat jij doet ( ringen, houtbewerking, …) is voor mij een groot vraagteken… Verras me dan maar…

 • Alfonsiene 28 december 2013 at 09:52

  Een tas voor mezelve! Omdat ik dolgraag tassen zie, maar echt niet graag tassen naai…

 • MJ Van Laere 28 december 2013 at 10:40

  Ik ga voor een complete verrassing. Ik hou wel van verrassingen ๐Ÿ™‚

 • De wereld van Sofie 28 december 2013 at 18:13

  Mmmm eens denken hรฉ… Ik wil wel een moeder-dochter make over winnen ๐Ÿ˜‰ Aangezien je nu ook kleedjes kan maken voor volwassenen ๐Ÿ˜‰

 • Anske Jespers 28 december 2013 at 18:22

  Mmm heel hard nadenken ๐Ÿ™‚ wat wil ik winnen. Ik heb gekeken naar wat ik nu op deze moment nodig heb en dat is een systeem om mijn patronen te bewaren. Een kaft ofzo ๐Ÿ™‚ iets met onderverdeling ofzo. Het is nu steeds een rommeltje. ๐Ÿ™‚

 • Marjan 28 december 2013 at 18:51

  Moeilijke vraag… Inderdaad een workshop om samen iets te maken, aangezien ik tot nu toe enkel maar mislukte creaties genaaid heb. Misschien lukt het met jouw hulp wel om eens iets echt moois te maken (een kleedje of zo). Stofjes zijn ook altijd leuk maar daarmee zou ik weer iets laten mislukken. Iets leuks voor de kindjes (zoontje van 4 en jongen/meisjestweeling van 2)? Of een complete verrassing!

 • inie 28 december 2013 at 20:17

  Superleuke give-away!!! Amai maar wel heel erg moeilijk!
  Ik vind een workshop super, maar dan liefst eentje samen met enkele vriendinnen!! "Een vriendinnen-naaidagje"
  Zeverlapjes voor mijn 4 maand oude en zeverende prinsesje zou ik ook super vinden, want als ik thuis ben met haar, komt het er niet van!!
  Duimen maar en hartelijk dank voor het inspirerende 2013!

 • Seija Metime 28 december 2013 at 20:56

  Ooooh, ik droom al enige tijd van naailabeltjes die je her en der in blogland ziet verschijnen. Alleen weet ik niet goed hoe die er moeten uitzien. En nu dacht ik zo, vermits jij net een prachtig nieuw label hebt voor je blog, dat jij mij daarbij kan helpen.

 • Edje 29 december 2013 at 00:20

  Ohh keileuk!!!
  Weet je wat ik nou eens echt graag zou willen? Dat je mijn naaikamertje mee komt helpen inrichten! Jij lijkt me echt een georganiseerd mens, en ik helaas helemaal niet. Tips & tricks om het opgeruimd en georganiseerd te maken en te houden. I need help! Desperately!!

  En als je dan toch komt, neem dan gelijk zo'n geweldige homemade gefiguurzaagde naam mee ๐Ÿ˜‰

  En op de blogmeet wil ik ook graag komen!

  Ik volg je blog via Google, en ook op FB (met mijn echte naam, maar die ken je intussen) en ik plaats een linkje op mijn blog!

 • Annet Lugtenburg 29 december 2013 at 12:46

  Ow ik zou zo graag een door jou zelf genaaide hoes voor mijn naai / borduurmachine willen winnen. Want die witte koffer ben ik zo zat.
  Wat zou dat mooi staan als mijn nieuwe naai kamertje af is.

  Ps: ik ben je volger al. Lees je blogs altijd met heel veel plezier. Succes met de keuze uit al deze reacties.

 • Createlas 29 december 2013 at 15:42

  Wow, zo'n give away is al een uitdaging op zich! Eerst proficiat met je volgers en blog. En ja ik waag ook graag een kans op je give away…ik heb nl dringend een opberghoes voor paspoorten voor ons gezinnetje nodig. We wonen in Spanje en reizen regelmatig naar Belgie, het wordt tijd dat we onze paspoorten en kaarten eens kunnen gaan organizeren in zo'n leuk hoesje….

 • Tienke 29 december 2013 at 15:43

  Kapstokken/kapstokjes in alle maten. Eentje voor op de kamer van ons oudste dochter (Tienke), eentje voor op de kamer van onze zoon (Ewout) en eentje voor op de kamer van ons jongste (Nette). Een kapstok voor in de badkamer (kamerjassen) en een kapstok voor in de gang (jassen). En als je dan toch bezig bent … een kapstok voor de zakken ajuin aan te hangen, en voor de knoflook en voor de keukenschorten.
  Je hoort het, we wonen al in ons nieuw/verbouwd huis, maar hebben nog geen kapstokken. En wat jij kan met dat zaagje … Respect!!
  (Aja, 1 kapstok maakt mij ook al tevreden!)

 • Annejan 29 december 2013 at 17:23

  Wat tof! En wat moeilijk ook, eigenlijk heb ik zelf al zoveel … Ik zou graag een verrassingspakketje hebben met een voorradje garen, lintjes, paspel, … Om uit kiezen als ik weer eens even tijd heb. (Ik had dat ook voor mijn kerst gevraagd maar blijkbaar beschouwt iedereen dit als een moeilijk cadeau, hoewel je er niets mis mee kunt doen). Ik wens jullie ook alvast een spetterend 2014!

 • Khadetjes 29 december 2013 at 17:55

  Wat een geestig gedacht! Ik ben een beetje inspiratieloos, met een verrassing zou je mij het meest plezier doen, maar daar heb jij natuurlijk niets aan. Mochten we nu eens het volgende doen: jij zoekt een verrassing voor mij, ik eentje voor jou, en op een nader-af-te-spreken-namiddag maken we daar samen een projectje mee af?

 • Inge Schenkels 29 december 2013 at 21:59

  Wat een leuke give-away!
  Als beginnend naaister zijn stofjes en patroontjes meer dan welkom!
  Ik volg je via Bloglovin en FB.

 • Margot 30 december 2013 at 06:55

  Ik wens mezelf een zonnehoedje in Petit Pan voor een maatje 8 of 9 jaar. Ik ben immens fan van die stofjes en een zonnehoedje… ik maakte vorige zomer eentje maar er schort iets aan het patroon want de boord is veel te slobberend ๐Ÿ™ Ofwel, geniet jij van de tijd met je dochtertje, schenk me een tof stofje en wijs me de weg naar een gepaste tutorial voor die maat. Ik maak het zelf en jij geniet even langer van je kindje ๐Ÿ™‚

 • Naaistaart 30 december 2013 at 09:50

  ik heb nog iets gevonden wat ik wel graag wil!

  Naar keuze 1 of 2 patronen uit de ottobre bijvoorbeeld door jou voor mij laten overtekenen EN in stof laten uitknippen. Het in elkaar naaien doe ik dan graag zelf, met jou doe-het-zelf pakket :).

  Dit zou trouwens ook een mega schot in de roos zijn voor je webwinkeltje denk ik! Dus dan kan je al eens oefenen hoeveel tijd erin kruipt ๐Ÿ™‚

  voor de rest vind ik de blind-date het leukste voorstel!

 • Greet Schelfthout 30 december 2013 at 11:11

  Wat een bijzonder leuke Give-Away van een prachtige dame met een heel warm hart die zo'n prachtige creaties maakt!
  Ik zou niet weten wat te kiezen … kies ik iets voor mezelf? of kies ik iets voor iemand die een hart onder de riem kan gebruiken en aangenaam verrast zou zijn door een onverwacht pakje van onder de creatieve kerstboom van Liesellove … als ik bij de gelukkige ben … maak ik ook iemand onverwachts gelukkig!!

 • Jenneke van Maurik 30 december 2013 at 13:10

  ach ik zal hier ook eens inschrijven…. ga voor de uiteinde aan elkaar KNOPEN (met knoopjes maak je me heel erg blij )
  liefs jenneke

 • Liesje 30 december 2013 at 19:40

  Super tof! Ik wil wel iets winnen, door jou gemaakt voor mijn derde wonder op komst ๐Ÿ™‚ Ik like en deel nog op facebook! Zal ook nog een linkje plaatsen op mijn eigen blog!

 • Tante Kaatje 30 december 2013 at 20:45

  Naailabeltjes zie ik ook wel zitten en anders een metertje stof is ook super! ๐Ÿ™‚

 • Leuke Wereld 30 december 2013 at 21:29

  Ik zou heel graag een etentje met jou winnen, dat wordt gewoon supergezellig, dat weet ik nu al ๐Ÿ™‚

 • Inge Hermans 2 januari 2014 at 09:49

  Ik krijg die blinde ritsen maar niet goed genoeg naar mijn goesting in de kleedjes van mijn dochter gezet. Daarom dacht ik eraan om eens een workshop te gaan volgen waar ik deftig kon leren, zo eentje winnen zou daarom dus ook leuk zijn.

 • Sarah Verhaeghe 2 januari 2014 at 14:56

  Als aanstaande -maar absoluut niet handige- mama droom ik van een origineel en mooi parkhoeslaken of babydekbedovertrekje…

 • Angellekes Design 2 januari 2014 at 19:01

  leuk een give away waar je dan nog zelf je prijs mag kiezen. Oh dat is eigenlijk moeilijk. Mij zou je plezier kunnen doen met naaigerief of een leuk stofje want ik heb nog geen grote voorraad zoals ik op sommige blogjes zie. Of een workshop met een antal vriendinnen die ik leren kennen heb door het naaien.

 • Anoniem 2 januari 2014 at 19:07

  Alweer een superleuke give away. Idd moeilijk kiezen. Zoveel dat ik zou willen, maar misschien een luiertas voor onze 6 maanden oude dochter… Of, gewoon een verrassingspakket is ook altijd fijn, jouw creaties zijn altijd supermooi!
  Kim Demets

 • Isabelle Catrysse 2 januari 2014 at 19:15

  Hmmm … Tjemig … Moeilijk. Maar als ik dan toch moet kiezen dan kies voor de houten letters. Je mag SistersMade maken. Zou ik zalig vinden. ๐Ÿ™‚

 • Anoniem 2 januari 2014 at 19:25

  Een hele leuke en moeilijke give away! Een workshop zou ik super vinden maar een verrassing is ook steeds welkom! Sinds vandaag heb je fan bij.
  groetjes
  Severine

 • Mireille D'Haeseleer 2 januari 2014 at 19:34

  Zonder tweifel de origineelste give-away ooit!!!!
  Maar ook de moeilijkste…
  Mijn kasten puilen uit, stofjes, biais, boekjes, patroontjes, knoopjes en lintjes en…
  Het enige wat ik mankeer zijn een stel schattige kleinkinders om die vele mooie dingen op te bruiken.
  En aangezien "de" werken hier bij de zonen en vriendinnen volop aan de gang zijn, kan ik mss nog wel flex-en flockfolie gebruiken om binnenkort schattige kleertjes te versieren ๐Ÿ™‚

 • ons Erika 2 januari 2014 at 19:37

  Leuk idee deze give-away! Wat zou ik wensen? Een vrolijk kleedje maat 116 misschien of een bijzonder stofke om er zelf รฉรฉn te maken? Ik wil het zelfs terugsturen als ons madammeke er uit is gegroeid!

 • Kreatita T 2 januari 2014 at 20:18

  Heel leuke give-away, maar wat ik graag zou willen… Wat een moeilijke keuze, een leuk stofje, of een leuke tas lijken me wel super, of een leuke hoodie voor de oudste, middelste of jongste ๐Ÿ™‚ maar eigenlijk zou ik overal wel blij mee zijn ๐Ÿ™‚

 • Poppedrie 2 januari 2014 at 20:39

  ik doe op de valreep toch nog even mee. Want dรกt petit pan stofje! Dat ene, je weetwelwewelke ๐Ÿ™‚ Ik vind hem zoooooooooooo mooi, een metertje zo, wat zouden mijn grote meid รฉn ik daar zoooooo blij mee zijn!!!

  En uiteraard wil ik jullie bovendien ook nog een fantastisch 2014 toewensen!!! xxx

 • MaMoekA 2 januari 2014 at 21:10

  Bij een bijzondere blog past deze bijzondere give away wel!!
  Maar moeilijk kiezen, want natuurlijk wil ik een mega-orgineel idee bedenken… Lukt me toch niet echt, want blijf steeds bij hetzelfde uitkomen, een blind-sew-date: Gewoon een gezellige naaimiddag onder ons twee waarbij we allebei zorgen voor wat zelfgemaakt lekkers (lees: cake, koekjes,taart…), waar we samen iets moois in elkaar naaien en vooral veel kletsen over kids, naaien ed. Misschien raar met iemand die je van haar nog pluim kent, maar zo gaat dat met een blind-sew-date ๐Ÿ™‚ !
  http://mamoeka.blogspot.be/

 • Bie Frul 2 januari 2014 at 22:58

  Een ontmoeting regelen met medebloggers , jezelf en zoek nog wat andere bloggers, jawel het zou een heel mooi cadeau zijn !
  Liefs
  Biefrul x

 • Anoniem 3 januari 2014 at 08:51

  Restjes stof, restjes wol… Allemaal voor in mijn kleuterklas. Zo maak je in รฉรฉn tel heel veel knutselhandjes blij!

 • lielebeesje 3 januari 2014 at 08:55

  Oh, aan die blogdate wil ik ook wel meedoen!
  Verder lijkt een verrassing me heel leuk, maar dan niet voor mij, wel voor mijn man. Ik denk niet dat hij ooit al iets zelfgenaaids van mij heeft gekregen. ๐Ÿ˜‰
  En natuurlijk wil ik jou dan ook wel verrassen!
  Ik volg je hier en op Facebook en een linkje op mijn blog komt er nog snel aan!

 • sneksniltje 3 januari 2014 at 22:40

  Iets wat ik nog nooit geprobeerd heb en waar ik eigenlijk wel tegenop zie, is werken met tafelzeil of stevige regenbestendige stof. Ik bezit namelijk zo'n fantastisch grote wasmolen (parasolmodel) voor in de lente en zomer maar die moet ik telkens weer binnenhalen 's avonds omdat de rijm hem volledig nat maakt en ik heb me laten vertellen dat dat roest veroorzaakt. Er was oorspronkelijk een beschermregenhoes bij, maar na twee dagen had รฉรฉn van de dochters de rits al helemaal stuk gekregen en bijgevolg was er geen beschermhoes meer.. Een ander hoes was blijkbaar geen optie want de drie hoezen die ik intussen al kocht bleken allemaal te smal voor mijn supergrote inklapbare wasmolen…..
  En ik zou dit jaar nu echt wel eens graag mijn ingeklapte wasmolen 's nachts kunnen laten buiten staan. Ik ben al dat sleurwerk beu.
  Dus als jij je geroepen zou voelen om deze uitdaging aan te gaan: heel graag !
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×