Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een glaasje melk…

24 juli 2015

Een glaasje melk…

24 juli 2015
Dat ik deze zwangerschap helemaal anders beleef dan mijn vorige, dat was u misschien niet ontgaan. Toen was ik een beginnend blogster, zat ik met een gebroken enkel en de bijhorende revalidatie en de hormonenspiegel… 
bwa, die was ok te noemen! 
Kwaaltjes hadden we toen ook maar die verdwenen wat meer naar de achtergrond, dankzij mijn gebroken poot. Niet bepaald aan te raden hoor… Vraag maar aan haar
Baby 2 maakt het echter al bont van in het begin. De bloedingen die mij eindeloos zorgen baarden, de depressieve gevoelens die soms wel heel erg hevig waren en nu de nestdrang, die ik in dergelijke extremis niet gekend heb bij Axelle. 
Afgelopen week keerde ik mijn hele huis om! Elke kast werd gereorganiseerd. Ikea werd leeg gekocht, kwestie van genoeg opbergdozen te hebben. 
’t Leverde wel wat op: een redelijk proper huis (al blijft dat helaas maar even zo), schone en gezellige hoekjes en af en toe een beetje opluchting. Al schreeuwt mijn lijf des te vaker: “doe het eens wat rustiger aan.” 
Maar
De lijstjes in mijn hoofd blijven komen.
Nu wist ik wel dat ik een lijstjesmens ben maar zo erg?!? Euhm?!? 
Dankzij haar kan ik er wel een schone term op plakken: de control-freak moeder! 
Wel die control-freak moeder neemt dezer dagen een glaasje melk ter hand om haar lijstjes te overlopen, te schrappen en bij te schrijven en af en toe in huilen uit te barsten. Om daarna ook nog eens hard te moeten lachen omdat ik weet dat ik een beetje doorgedraaid zwanger ben! πŸ˜‰ 
SantΓ© 

18 Comments

 • Lieve 24 juli 2015 at 10:19

  πŸ™‚ grappig, dat glaasje melk stond hier ook altijd klaar op het einde van mijn tweede zwangerschap πŸ™‚

 • Twee emmerkes water 24 juli 2015 at 10:35

  zolang je er nog mee kan lachen en weet dat het aan je hormonen ligt, ben je gewoon lekker gezond getikt zwanger πŸ˜‰

  • Liesellove 25 juli 2015 at 07:53

   Getikt, dat past hier wel in de woordenboek πŸ˜‰

 • Stof With Love 24 juli 2015 at 11:43

  Herkenbaar! Komt allemaal wel goed ;-).

 • lielebeesje 24 juli 2015 at 12:25

  Ondanks alle ongemakken ben ik toch een beetje jaloers op die nestdrang die geleid heeft tot een proper huis! (Dat propvolle en rommelige huis hier is één van de redenen waarom ik iedereen van onze blogdate toen nog niet heb uitgenodigd om de tour verder te zetten.)
  En dan wens ik je nu nog veel ongemak- en zorgenvrije tijd!

 • Madelief 24 juli 2015 at 12:41

  Heel herkenbaar… Dankzij jou herbeleef ik mijn zwangerschappen nog eens opnieuw;-)
  Probeer toch voldoende te rusten…

 • Khadetjes 24 juli 2015 at 19:27

  SantΓ© meid ;). #potiemoed #dikkeknuffel #hetgaatover

  • Liesellove 25 juli 2015 at 07:54

   Ik zou gaan slapen met die melk πŸ˜‰

 • CreativEls 25 juli 2015 at 06:01

  Maar meisje toch ! "Dolgedraaid zwanger", heb een beetje met je te doen. Hoewel nestdrang heel normaal is, ben je er toch stevig tegenaan gegaan. Probeer toch maar rustig naar de bevalling toe te werken. In ieder geval veel succes en een wolk van een baby toegewenst !

  • Liesellove 25 juli 2015 at 07:55

   Het is de bedoeling dat alle zottigheden tegen eind volgende week erop zitten zodat ik inderdaad de laatste weken 'rustig' kan doorbrengen πŸ˜‰ ah ja zotheid, het zit in mij zeker πŸ˜‰

 • Woohoo 25 juli 2015 at 06:09

  Het einde is in zicht πŸ™‚

 • Made by ilskepilske 25 juli 2015 at 07:37

  Glaasje melk is hier nu ook dagelijkse kost geworden! Uw nestdrang heeft wel geleid tot een rommelvrij huis, ik hoop dat hier ook nog te krijgen (nog 2,5 maandjes, dus ik heb nog even) Luister vooral naar je lichaam en op tijd rusten!!!

 • De wereld van Sofie (Jade or) 25 juli 2015 at 12:45

  cheers meid, ik ben in het stadium dat ik gerust een shotje sterke drank in mijn glas melk zou durven doen af en toe woooehaaaah πŸ˜‰

 • de zussen 25 juli 2015 at 13:46

  πŸ™‚
  sterkte!
  zus 3

 • BY JM 27 juli 2015 at 06:28

  In je zwangerschap doe je gekke dingen….
  Hier ook 3 keer mogen meemaken…
  Het gaat over πŸ˜‰

  • Liesellove 27 juli 2015 at 10:51

   Al een geluk hΓ©… stel je voor dat we zo blijven πŸ˜‰

 • Alex 16 november 2016 at 08:39

  Mi chiedo cosa scriverebbero maccabeo , peccatore , Simon ecc. se mai un Indiana Jones annunciasse di aver ritrovato il sepolcro della Beata Ven##reҀ¦#############ig############Direbbero che è il solito attacco del “cornuto” che vuol distruggere il mondo e la Chiesa!!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×