Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een monstertje op bestelling!

8 augustus 2013

Een monstertje op bestelling!

8 augustus 2013
We voelen ons beter. 
Ons is Axelle en ik. 
Zij blijft nog last hebben van de reflux. Maar: buikligging + draagdoek = rust! 
Ik sliep eindelijk nog eens vijf uur. Geheel mijn eigen schuld dat ik moe ben want zij slaapt iedere nacht minstens vijf uur… 
Thank you lord! πŸ˜‰
Als ik slaap en Axelle haar goed voelt, word ik een bezige bij… En deze bezige bij wou vandaag terug aan het naaien gaan… Het was alweer geleden van het zonnehoedje…  
Een tijd geleden kreeg ik de vraag om een geboorteknuffel te voorzien! Vier maand terug had ik nooit gedacht “op bestelling” iets te gaan naaien. En eerlijk: ik stress er wat op… Dat oordeel van de ander is nu echt belangrijk… Maar ik heb een marge en als zij het niet goed vindt, maak ik gewoon een ander beest! Tot ie perfect is… 
Op Pinterest vond ik een leuk monstertje, maar helaas zonder tutorial. Het voorbeeld werd goedgekeurd. Deze morgen tekende ik dus iets uit en stelde ik mijn eigen tutorial samen! Voor zij die ook een monstertje willen gaan maken, ik post hem snel, die tutorial! 

Verder heb ik allerlei projecten in mijn hoofd. Zou het daarmee zijn dat ik ‘s nachts niet slaap? πŸ˜‰ Een lijst om u tegen te zeggen! Stilaan verlies ik het overzicht maar zij bracht me op ideeΓ«n. Op Pinterest deed ik dat al een beetje maar het bijhouden op de blog lijkt mij een super idee! 
Ik moet ook stilaan gaan bekennen: ik ben verslaafd! 
Verslaafd aan Naaien! 
Verslaafd aan Stofjes kopen! 
Verslaafd aan Bloggen!
Verslaafd aan Bloglovin! 
Verslaafd aan Pinterest! 
Verslaafd aan … 
24 uur is dus echt niet genoeg… 
Liefs! 

5 Comments

 • Khadetjes 8 augustus 2013 at 15:36

  Dat naaien…dat lukt wel mettertijd zunne πŸ˜‰
  Schoon beest! Ik denk wel dat 't van den eerste keer goed zal zijn.
  PS… mail je me je adres eens door op khadetjes at gmail dot com?

 • Sheena 8 augustus 2013 at 20:24

  Ik kijk al uit naar de tutorial, die kan ik dan ineens ook aan mijn todo-lijstje toevoegen πŸ˜‰

 • Twee emmerkes water 9 augustus 2013 at 05:56

  leuk monstertje πŸ™‚
  en ja, ik heb hier zelf een excelleke dat maar groter wordt met alle plannen in opgelijst

 • Juffertje 9 augustus 2013 at 18:04

  ik ken dat…al die inspiratie dat je tegenwoordig op het net ziet. Ik kan mijzelf ook zo moeilijk een halt toeroepen. Dus ik zou zeggen: stay calm and carry on πŸ˜‰

 • Liza Veenendaal 11 augustus 2013 at 17:28

  Gelukkig dat het wat beter gaat. Wat betreft de knuffel… Supergaaf! En als tip blijven ademen πŸ™‚
  Groetjes,
  Liza

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×