Een nieuwe start, een vers begin

Het zit erop, die shop van ons! Vandaag deden we de allerlaatste pakjes naar de post. Er liggen nog wat bestellingen ter afhaling, maar ook…

by 

Liesellove blog wordpressHet zit erop, die shop van ons! Vandaag deden we de allerlaatste pakjes naar de post. Er liggen nog wat bestellingen ter afhaling, maar ook dat is binnenkort allemaal weg. De garage wordt al ingepalmd door Axelle, die er een speelparadijs van maakt. Maar ook mama zal er een plaatsje opeisen: een eigen naairuimte/ruimte om nieuwe dromen en ideeën verder uit te werken.

Stilzitten, dat zit er hier dus niet in. Zo was de shop nog niet helemaal offline, of ik was al aan het bouwen aan iets nieuws. Met blijheid presenteer ik u dan ook mijn nieuwste blog-kindje! ’t Is vooral een nieuwe start, een vers begin! De ‘oude’ content is hier logischerwijs terug te vinden want zoveel gaat er niet veranderen in dat bloggen, maar ik droomde al langer van een schone blog met rubriekjes en al. En eigenlijk ben ik ook wel een beetje een informatica-seut. *schaterlach*Dus ja, ik maakte de overstap naar WordPress. Lang heb ik daar over getwijfeld. Ook al kun je er zoveel schoons mee doen. Want tjah, ik vind de reacties op de berichten best belangrijk . Ik hoor echter van velen dat reageren op WordPress zo omslachtig is. En tjah, wat met die bloglovin-volgers dan? En wat met alle links op andere blogs? En wat… ?

Maar allé dat van dat reageren heb ik opgelost, zo simpel als bonjour zeggen! Ge kunt volledig anoniem reageren als je wil, geen verplichting om naam en website op te geven, laat staan om in te loggen. Aan dat bloglovin-gedoe wordt nog gewerkt. Ge zou dat simpel kunnen overzetten blijkbaar… helaas is dat tot op heden nog niet gelukt! Wil je mij zeker blijven volgen dan kan Liesellove natuurlijk helpen door gewoon eens opnieuw op het volgknopje te klikken! En als het goed gaat, worden alle volgers op een dag vlotjes overgezet van de oude naar de nieuwe blog, maar allé tot dan:

Follow Liesellove on Bloglovin

En wat betreft die links op andere blogs: ik zou het vré wijs vinden als ge dat voor mij zou aanpassen van http://liesellove.blogspot.be naar http://www.liesellove.be

Ikzelf werk nog aan de link-lijst want die kreeg ik niet mee geëxporteerd van blogger! Allemaal handmatig invoeren dus die handel maar allé binnenkort sta je er wel tussen en anders mail je mij maar!

Maar kijk, welkom om mijn vernieuwde blog! Benieuwd wat jullie ervan vinden? Vinden jullie het ok dat jullie moeten doorklikken om het volledige bericht te lezen en valt een reactie nalaten mee? Missen jullie nog iets en/of vinden jullie iets niet goed? Stuur het maar hieronder het www in! πŸ˜‰

38 comments

  1. Ik hoor daar toch velen over klagen, dus daar had ik wel wat stress voor… we zullen zien, in het slechtste geval verhuis ik terug naar blogger maar ik vermoed dat het wel goed komt πŸ˜‰

 1. Vanaf nu hou ik de postbode in de gaten πŸ˜€
  Succes met je nieuwe blog-kindje, het ziet er alvast heel goed uit. En zoals je ziet lukt het ook om reacties achter te laten!

 2. We zijn mee verhuisd naar je WordPress stekje. De nerd in mij laat weten dat het overzetten van Blogger naar WordPress best wel meevalt, hoor, maar het is even zoeken.

 3. Mooi hoor! Ik werk ook met wordpress en ben heel tevreden! Ik pas je link aan op m’n site en ik maak nog eens werk van die ‘pinit&makeit-button’ πŸ˜‰

  1. super πŸ™‚
   ge zijt alleszins goed bezig met de pinterest-uitdaging!
   misschien moet ik maar eens een grabbel-button maken πŸ™‚
   en af en toe aan iedereens oren trekken zodat we 2016 kunnen uitdoen met heel veel realisaties van pins, en oh ja misschien moet ik dan ook wat meer mensen toevoegen op de map… nog veel werk dus πŸ˜‰

 4. Zelfs mij is het gelukt ?? Ik volgde je al en ga dat zeker blijven doen ! Ik kijk al uit naar al jouw avonturen ?
  Gr
  An
  Aka jace did it!

 5. Dat komt hier wel goed zene, maar laat het weten wat er moeilijk was, want ben ook al een tijdje aan het twijfelen om over te schakelen πŸ™‚
  Ziet er alvast heel mooi uit allemaal!
  Dat doorklikken vind ik een beetje vervelend, maar da’s misschien omdat ik dat niet gewoon ben? Ben nogal een gewoontedier πŸ™‚

 6. Ik verhuisde binnen wordpress: van een gratis naar een eigen domeinnaam. Dat BLOGLOVIN’ linken aan elkaar (dat iedereen overgezet wordt, is mij nog niet gelukt). Als je ’t vindt, laat me maar weten. Ik ben niet zo’n IT-nerd (mijn lief dan gelukkig wel, dus als hij eens wat tijd over heeft laat ik hem die probleempjes oplossen πŸ˜‰ ).

  Leuk geworden trouwens en succes met de nieuwe start (ik was trouwens blij met het verrassingspakketje dat ik bestelde: er zat een berenstofje bij, zeer passend voor mijn kleine Berrebeer).

  1. oh fijn dat je het goed vond πŸ™‚ was voor ons best spannend zo al die pakjes samenstellen πŸ™‚
   bij bloglovin kan je bij het overzicht van je blogs wijzigingen aanbrengen, als je daarop klikt kan je overzetten van de ene naar de andere, echter, hij doet het bij mij nog steeds niet, dus mailde ik naar bloglovin maar een antwoord, dat zal nog wel even duren

   1. Ik deed het net, die volgers verhuizen! Echt niet moeilijk

    je surft naar help.bloglovin.com en daar klik je de hulpvraag aan omtrent het verhuizen van je volgers als je een nieuw adres hebt! Je klikt bij je oude blog (als je beide blogs geclaimd zijn) op edit en dan kan je daar aanklikken om je volgers te verhuizen naar de juiste url (je moet blijkbaar wel echt een paar keer na één klikken tot hij in werking gaat of allé dat was toch hier zo!)
    succes πŸ™‚

  1. ja, op wordpress moet je vaak of ingelogd zijn of je naam en al intypen, maar je kan dat eigenlijk heel makkelijk uitstellen zodat dat niet persΓ© moet πŸ™‚
   dat was de reden waarom ik niet eerder overgeschakeld ben, maar toen dacht ik dat kan nu toch echt niet dat je niet eenvoudig kan reageren… even opgezocht, et voilΓ  πŸ™‚ en met een spamfilter houd je toch de mottige dingen tegen πŸ™‚

 7. Het ziet er in ieder geval keigoed uit! En WordPress is idd wat zoeken in het begin met dat gecompliceerd dashboard, maar eens je daar mee weg bent is dat heel plezant om mee te werken. Succes met de nieuwe start, geniet ervan πŸ™‚

 8. Terug een leuke site en ook hier blijven we volgen. En wat die wordpress betreft, ik werk er nu al 2 jaar mee en ben er heel tevreden van …

  veel succes met je nieuwe start … en vergeet niet te genieten van de vrij gekomen tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.