Selfmade

Een omgekeerde Lotta met een Gloria (Pin it & Make it #13)

Haltertop gloria Lotta Rok Emma & Mona IMG_0691Dezer dagen heb ik last van een naai-dipje. Uit alle stoffen die hier liggen kan ik maar moeilijk kiezen wat ik ga maken en een patroon kiezen gaat al even moeilijk. Nu ik alles heb opgeruimd heb ik gewoon teveel keus en dat werkt duidelijk niet inspirerend. Gelukkig zijn er vertrouwde, vaste waarden in de naaiwereld die al eens kunnen helpen om dat dipje te doorbreken. Daarom koos ik wederom voor de ‘Gloria rok‘ en werkte ik de outfit af door ook de ‘Gloria top‘ te naaien. 

Ik ben helemaal weg van de foto’s ook al zie je dat haar haartjes weer eens geknipt moeten worden en was ze niet het perfecte model. Ze ziet er gewoon zo een content kind uit, die goesting heeft om de wereld te verkennen. En geloof me, verkennen dat doet ze wel! IMG_0656Ik naaide dit alles vorige week dus wederom haalde ik mijn pin-doelstelling, al wordt het steeds moeilijker om daar op tijd over te bloggen! De gestreepte inspiratie haalde ik eveneens bij Emma & Mona. IMG_0663Alles zat heel snel in elkaar en liet mijn huidige liefde voor tricot alleen maar toenemen. Dat het nog van onder de machine zal rollen, daar moeten we niet over discussiëren… Alleen, ziet u wat ik zie? De zebra-stof bestaat uit willekeurige zebra’s dus er staan ook zebra’s op hun kop. Echter, geheel toevallig knipte ik zo dat er alleen omgekeerde zebra’s op de rok lijken te staan. Ik had misschien toch wat beter gekeken toen ik knipte… Maar ah, het is draagbaar en eigenlijk moet ik gewoon zeggen dat ik het zo bedoelde, haha! IMG_0637 IMG_0648 IMG_0654En, goed nieuws, want het naaien van deze projecten hielp me terug op gang. Stilaan krijg ik terug weer een overzicht en krijg ik vooral terug goesting en inspiratie om aan de slag te gaan. Snel meer dus…

Patroon Haltertop Gloria bij Emma & Mona
Patroon Lotta rok bij Emma & Mona
Gestreepte stof haltertop uit eigen voorraad
Zebra – tricot bij Stoffenkamer
Sandalen Gallucci bij Aap Noot Mies12 Comments

 • Reply
  With Love - by Eva
  6 april 2016 at 07:41

  Zo heerlijk zomers! En leuk om te zien hoe Lotta en Gloria werkelijk alle leeftijden mooi kunnen kleden. Zowel schattige peuterbilletjes als lange tienerbenen.

  • Reply
   Liesellove
   6 april 2016 at 12:34

   Griet is gewoon een straffe madam 🙂

 • Reply
  Sylvia
  6 april 2016 at 11:01

  Zalige zomerse outfit en foto’s <3

 • Reply
  Tamara
  6 april 2016 at 11:09

  Je moet maar denken, Axelle ziet die zebra’s net goed als ze zit 😉

  De combinatie is erg leuk!

  • Reply
   Liesellove
   6 april 2016 at 12:33

   ?

 • Reply
  Wikkelgatjes
  6 april 2016 at 11:15

  Geweldige combinatie! En ik dacht net als Tamara ivm die zebra’s! Mijn schoonmoeder kocht vorig jaar een truitje met flamingo’s, die stonden ook allemaal op hun kop. Das gewoon het nieuwe Hip!!

 • Reply
  Noortjeprullemie
  6 april 2016 at 11:45

  Top, ik ben fan van deze combinatie en van de Lotta en Gloria!

  • Reply
   Liesellove
   6 april 2016 at 12:35

   Perfect voor vele mooie zomerse dagen 🙂

 • Reply
  Nicky Heyvaert
  6 april 2016 at 15:25

  Ik zit ook even in een naai-dip… misschien omdat ik volop aan het schilderen ben. Een mens wil soms zoveel hé ;). Dit setje is wel helemaal top! Ik hou zo van die 2 patronen, ze passen super bij elkaar! Het rokje moet ik dringend ook eens proberen X

 • Reply
  eve thielemans
  6 april 2016 at 16:30

  zo mooi wel grappig want ik maakte dezelfde combinatie ook met zebra’s in de hoofdrol 😉 http://evengenaaid.blogspot.be/2016/03/de-lotta-gloria.html#comment-form, voor de met kind in foto’s: http://evengenaaid.blogspot.be/2016/04/de-eerste-theo-van-het-jaar.html
  Laat de zon maar schijnen!!

 • Reply
  B-Naais
  7 april 2016 at 09:38

  Heel leuk! Ideale zomeroutfit! De zebra’s waren me eerst nog niet opgevallen dus niet aantrekken hoor.

 • Reply
  majella
  8 mei 2016 at 08:45

  Wat cute zég!
  Ze straalt en daar doe je het voor hé! Geweldig… wij willen nog meer zon!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.