• Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • Vandaag was een dag met een gouden randje Zomerse temperaturen
 • Het was een zware avondspits Eentje waar ik af en
 • Twee weken terug konden we zonder problemen elke morgen Estelle
 • Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
 • Vanavond slaapt ze met haar andere vrienden van op school
 • 9 maanden al t is te zeggen plus 9 maanden

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een weekend vol stofjes!!!

13 mei 2013

Een weekend vol stofjes!!!

13 mei 2013
Het weekend is voorbij. Het voelde aan als ééntje uit de novembermaand met dat weer… Het hield mij echter niet tegen om van alles te doen. Zo stond mijn eerste kleine autorit op het programma en die vrijheid voelen was heerlijk! De autorit bracht mij langs petit bazaar waar ik het niet kon laten om wat stofjes te kopen… Eentje met uiltjes want ik ben gek op uiltjes en eentje met bollen! 
Het afwerken van de zwangerschapsrok is trouwens het enige naaiproject dat dit weekend op de agenda stond. Verder had ik geen tijd. Vrienden op bezoek dus een beetje koken en gisteren een verjaardagsfeest. 
Tijdens dat feest kreeg ik wel een heel erg fijn berichtje van “Ella en Basiel” met de melding dat ik een wedstrijd heb gewonnen. De prijs: een gratis meter stof! Deze morgen was dan ook mijn eerste taak snuisteren op de site naar welke stof ik daarvoor wil. Ik kijk alvast uit naar het pakje (waar nog andere stofjes in zullen zitten…) 
Deze week wordt een drukke week: kiné, babylijst gaan bespreken, vriendenbezoekjes, … dus geen idee als de naaimachine hier veel zal stikken. Het geheime project staat sowieso wel op de agenda want met 31 weken zwangerschap mag dat wel een beetje in orde beginnen komen! 
Geniet van de week…
Liefs
Liesellove! 

2 Comments

 • Lieve 13 mei 2013 at 08:27

  Project voor het geboortekaartje? 🙂

  • Liesellove 13 mei 2013 at 09:38

   Als het goed gaat Lieve dan krijg ik woensdag de proefdruk te zien en hopelijk moet ik daar niet meer al te veel aan sleutelen! 😉

   Het is een project voor de doopsuiker! 😉

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×