DIY

Eenvoudig is ook schoon!

Het was hier al enkele dagen stil, toch wat betreft het naaien. Maar ik kan u gerust stellen, de naaimachine krijgt hier geen rust. Hij heeft zelfs dringend eens een onderhoud nodig en zelfs die rust is hem niet gegund. 
Eรฉn van mijn laatste creaties mislukte, zo erg dat bloggen zelfs geen optie is. Best spijtig want ik koos een duur stofje uit. Maar er is nog een restje dus u krijgt wel nog iets te zien… 
Tijdens het heerlijke warme weer van gisteren kroop ik opnieuw achter de naaimachine. U verklaart mij misschien gek maar als zwangere moet ik toch niet al te lang in die zon gaan zitten. Bovendien koos ik voor een projectje dat op drie kwartier inรฉรฉn zit. 
It took a while to post something new here but one of my latest creations failed. Yesterday, when the weather was good, I crawled back behind the sewing machine. I chose a little project that is so easy to make. 

Over die drie kwartier gesproken. In mijn beginnerstijd deed ik daar net iets langer over. Heerlijk om te merken dat er toch evolutie op de boel zit. ๐Ÿ˜‰ 

Net zoals hier koos ik voor een stofje met digitale print. De kleuren zijn zo mooi en de stof is heerlijk om te verwerken en te dragen (moeilijk vlekjes op te spotten en moeilijk te kreuken). De stof heet Intens Flowers en dat is dus niet zo verbazingwekkend! 
I worked again with a beautiful digital fabric called ‘Intens Flowers.’ You can see why… 

Toen madam terug kwam van de crรจche trok ik het kleedje onmiddellijk aan. Het aan-resultaat vind ik nog geslaagder. Bijgevolg een gelukkige mama die ook nog een “klein” cadeautje had voorzien. Onmiddellijk uittesten kon nog niet, wegens gebrek aan zand. Maar een peuter die vindt daar wel iets op… 
When day garden was finished, Axelle tried her new dress and her new toy… Without water and sand but hey, a toddler don’t need much… ๐Ÿ˜‰

 Een emmer en keitjes, meer heeft dit kind niet nodig…

Patroon: A-lijntje maat 92


27 Comments

 • Reply
  Mieke Jansen
  5 juni 2015 at 06:50

  Inderdaad, wat een prachtig stofje! Axelle straalt ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Leuke Wereld
  5 juni 2015 at 06:52

  Ik hou ook zo van die simpele kleedjes, mooi gedaan! En knappe Axelle ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Mimamellie
  5 juni 2015 at 06:58

  Mooi klein moppie! Hij staat haar prachtig! Enne..ik zou geen zand gaan halen hoor, haha..scheelt hoop rommel in huis..en de steentjes doen t al goed zo te zien ๐Ÿ˜‰

  • Reply
   Liesellove
   5 juni 2015 at 07:37

   oh ik neem het er graag bij, ze speelt daar zo graag mee ๐Ÿ™‚

 • Reply
  gerhildemaakt
  5 juni 2015 at 07:27

  Mooi gemaakt!

 • Reply
  Jos
  5 juni 2015 at 07:37

  Twee schatjes, je dochter en het jurkje!

 • Reply
  De wereld van Sofie (Jade or)
  5 juni 2015 at 08:03

  Eenvoud siert! Knap kleedje en nog knappere dochter ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Cathy
  5 juni 2015 at 08:12

  Ik ben fan van eenvoudige kleedjes…zeer mooi !

 • Reply
  + 2 = 5
  5 juni 2015 at 08:53

  Prachtig, die kleuren! En drie kwartier, wow! Welk patroontje is het?

  • Reply
   Liesellove
   6 juni 2015 at 05:11

   Het is een eenvoudig A-lijntje! Geen specifiek patroon. ๐Ÿ™‚ Je hebt er zowel gratis als betalende! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  JoChapeau
  5 juni 2015 at 08:54

  En vandaag water in plaats van keitjes … dat wordt genieten ! Heerlijk jurkje !

  • Reply
   Liesellove
   6 juni 2015 at 05:12

   Het werd water en zand! Het kind vond dat heerlijk ๐Ÿ™‚

 • Reply
  With love - by Eva
  5 juni 2015 at 09:56

  Uitbundige stoffen hebben geen ingewikkelde modelletjes nodig hรฉ!

  • Reply
   Liesellove
   6 juni 2015 at 05:12

   Inderdaad niet ๐Ÿ™‚ en toch altijd een hele vrolijkheid als je kan merken dat een stofje de perfecte uitstraling krijgt als het verwerkt is ๐Ÿ™‚ ik ben zoooooo happy met deze ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Lieve
  5 juni 2015 at 09:59

  Zo zomer, zo schattig!

 • Reply
  Bakdame
  5 juni 2015 at 10:35

  ja zusje het is weer een prachtig kleedje!
  en Axelle straalt echt wel….blij dat ik haar morgen zal terug zien!
  x

 • Reply
  Saskia Vandenbroeck
  5 juni 2015 at 10:59

  Heel herkenbaar dat van dat onderhoud maar geen tijd daarvoor! Daarom dat ik mijn machine voor onze vakantie binnenbreng, heb ik em weer terug als we terug zijn (al moet ik daar nog niet aan denken) ๐Ÿ™‚

  • Reply
   Liesellove
   6 juni 2015 at 05:13

   Hier plan ik dat te doen als ik net bevallen ben ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  lielebeesje
  5 juni 2015 at 11:16

  Supermooi!
  En vullen met water, dat badje!

 • Reply
  wendy blomme
  5 juni 2015 at 13:41

  De beschrijving van dat stofje klinkt als een godsgeschenk ๐Ÿ™‚ Leuk jurkje en dat in een recordtijd! Ook hier draait de machine op volle toeren gezien we als zwangere vrouw zijnde de zonne-uurtjes een beetje moeten beperken… Al vermoed ik dat als je effectieve naaitijd hoger is dan het bloggehalte ervan, dat dat misschien wat te maken heeft met doopsuikerzaken? Zo is het hier althans ๐Ÿ™‚

  • Reply
   Liesellove
   6 juni 2015 at 05:14

   Doopsuiker zijn we nog niet aan bezig maar dat komt! Ik slaag er vooral niet in om op tijd foto's te nemen van mijn creaties waardoor het bloggen soms wat vertraging oploopt. Bij jouw lukt dat gelijk wel als ik zie wat er allemaal verschijnt, ik heb nog wat inhaal-leeswerk ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Seija Metime
  6 juni 2015 at 06:06

  De kleuren spatten van het scherm. Een vrolijk zomer jurkje.

 • Reply
  Marie-Paule Gyselen
  6 juni 2015 at 07:35

  Stralende meid in een mooi jurkje!

 • Reply
  Fruits De Mรจre
  6 juni 2015 at 15:40

  Zalig stofje!
  Op 3 kwartier zou het mij niet lukken, maar ik denk dat ik een heel trage ben in vergelijking met de meesten :-/

  • Reply
   Liesellove
   7 juni 2015 at 05:23

   Meestal ben ik ook niet zo snel hoor ๐Ÿ™‚ deze is gewoon routine geworden ๐Ÿ™‚

 • Reply
  hilde@home
  6 juni 2015 at 21:18

  Eenvoudig en superschoon!!! Een tip, hou het misschien zo lang mogelijk bij de keitjes, dat bespaart je wat zandstraten binnen ๐Ÿ˜‰

  • Reply
   Liesellove
   7 juni 2015 at 05:23

   Helaas, er zit al zand in ๐Ÿ˜‰ maar ah het kind is er zo gelukkig mee ๐Ÿ™‚

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.