• Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • De eerste week van de vakantie zetten we in met
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS Niet de
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • Ons klein Estelletje oh zo klein nog maar zie ze

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

En toen werden we figuranten in een Opel – video

25 juni 2019

En toen werden we figuranten in een Opel – video

25 juni 2019
video opel accessoires

Al enige tijd geleden trok ik er op een woensdagnamiddag op uit met Axelle & Baptiste. Ik werd gevolgd door een cameraman want ons uitje werd gefilmd. Ik moet toegeven dat ik dat best spannend vond. Tot dan hadden we amper (lees: geen) ervaring wat betreft gefilmd worden. Voor de gelegenheid ruilden we onze eigen wagen in voor eentje van Opel, want het is voor Opel Plus Accessoires dat we een middagje in de rol van filmfiguranten kropen.

video opel accessoires

Tijdens ons uitstapje ontdekten we alle accessoires waar je bij een Opel-wagen kan over beschikken. En dat allemaal onder het toeziend oog van de cameraman, die gelukkig ons heel snel het gevoel gaf dat de camera er niet echt was. Axelle en Baptiste herinneren zich van die dag vooral nog dat ze ongelooflijk fijn speelden (hoogtepunt: de cameraman achterna hollen en proberen pakken) en ze in de auto op de iPad konden spelen zonder dat ze hem zelf moesten vast houden.

Zonder enig probleem, als ware filmsterren, deden zij alles wat er van hen gevraagd werd. Want ja een video maken dat is met script en al en soms al ééns een scene moeten overdoen. Wist je dat elk shot verschillende keren gemaakt wordt? Gewoon voor de zekerheid. Niet alleen voor Opel Accessoires? Filmster zijn, dat is echt werken hé, haha.

video opel accessoires

Ik toon jullie dus graag de video die we gemaakt hebben voor Opel Accessoires omdat hij best mooi geworden is. Eentje die we aan onze archieven toevoegen. Want later toon ik Axelle en Baptiste met plezier wat we allemaal in den tijd van Liesellove, de blog, hebben uitgestoken.

Merci Opel Accessoires & Team voor de fijne ervaring, de fijne namiddag en de toffe video.

1 Comment

 • Liza 25 juni 2019 at 10:21

  Ooh wat geweldig dit 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×