Mommy & Me

Euhm… tijd… wasda?

Het Pfaffje staat te lonken naar mij. De verse Petit Pan stofjes ook. Ook het dromenwerk staat in de rij. Babylief, beginnend wereldverkenner, vindt de mama – tijd leuk. Verplichtingen alla werk die we toch met plezier uitvoeren. Social Media. Familie. Vrienden… 
Het is duidelijk: 24 uur is niet genoeg en toch moeten we het er mee doen. (Ik zei dat hier al zo vaak…) 
Pfaffje zal zich verlaten voelen want sinds de Louisa Dress, rolt er niks meer van onder. Daarom misschien dat mijn hersenpan bijna te klein is. Te veel input, te weinig output. 
Een kledingstuk voor mezelf stond op het programma deze week… Maar euhm: waar is de week naar toe? Voorbij, gepasseerd… alsof ie nog maar net begonnen is…

Best een fijn gevoel; voorbij vliegende weken, een teken (voor mij dan toch) dat ik me goed en content voel. Pfaffje, ik kom er wel weer aan. (Want volgende week is het KCW.) Maar het dromenwerk vraagt ff meer tijd… En voor de beginnende wereldverkenner maken we met plezier veel tijd!

Tijd… objectief vast te stellen via seconden, minuten, uren, dagen, weken, maanden, jaren… En toch blijft de vraag: “Tijd… wasdag?” 10 Comments

 • Reply
  An Vande Velde
  23 januari 2014 at 22:03

  tijd, tiens, ik heb daar wel al eens van gehoord, maar heb ik te weinig, :-))))
  we moeten misschien eens machines en dromen samen uithalen :-))))
  gr
  an
  xx

 • Reply
  ann cloots
  23 januari 2014 at 22:06

  Inderdaad, tijd tekort, zou ge dat ergens kunnen bijbestellen? 🙂

 • Reply
  vee
  23 januari 2014 at 22:15

  Tijd ? Dat is iets van vroeger , jong…..

 • Reply
  Nys Elke
  23 januari 2014 at 23:41

  Hier hetzelfde verhaal…

 • Reply
  Twee emmerkes water
  24 januari 2014 at 06:27

  vandaar dat ik m'n poot stijf houd, vanavond naar't naaiatelier! 🙂

  • Reply
   Liesellove
   24 januari 2014 at 06:30

   staat ook op het programma deze avond, anders zou er deze week niks meer genaaid worden… kan niet zijn!

 • Reply
  gerhilde maakt
  24 januari 2014 at 06:46

  Klinkt bekend. Succes met je dromen! Ik droom ook, maar de meeste zijn momenteel verre van realistisch …

 • Reply
  De wereld van Sofie (Jade or)
  24 januari 2014 at 08:18

  hier ook een week die voorbij is gevlogen. Ik loop mezelf voorbij. Snipperdag in de crèche vandaag dus dochterlief eens thuis maar helaas…een bende werkmannen de hele dag over de vloer onverwacht en een hoop werk. De naaimachine staat ook onaangeroerd te wachten op actie. Gelukkig in de les dinsdag de pyjama bijna afgekregen..toch iets

 • Reply
  Cindy Godts
  24 januari 2014 at 09:13

  Ik ken jou gevoel… dat gebrek aan tijd en andere "verplichtingen", bij mij ook een hoofd vol, maar het komt er niet uit, nog niet…. Vooral de avondvermoeidheid na een dag werken slaat hier hard toe… hopelijk komt er snel verandering in….
  Toch kijken we uit naar je mooie creaties 😉
  MamaCin

 • Reply
  Céline
  25 januari 2014 at 20:36

  zeer herkenbaar en ook op mijn blog een rode draad, zonder dat dat zo bedoeld was 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.