FREE PRINTABLE Maandkalender Juni (en ook juli en augustus!)

Ik weet het, ik scoor slechte punten. De maandkalender staat nog niet online en we zijn al 3 juni! Vandaag brengen we daar dus verandering…

by 

Ik weet het, ik scoor slechte punten. De maandkalender staat nog niet online en we zijn al 3 juni! Vandaag brengen we daar dus verandering in. Hoogtijd, hoor ik u denken. Het was hier de afgelopen weken extreem druk. Een leven met drie kinderen, waarvan er twee nog héél veel zorg nodig hebben, dat vraagt om een evenwicht vinden. Dat komt er langzaam maar zeker wel. Maar de tijd, die gaat gewoon gigantisch snel. Zo snel dat ik vergat dat juni alweer voor de deur stond.

Nu is het zo dat ik af en toe een mailtje krijg voor mijn kalenders. Ik vind dat heel fijn. Teken dat sommige mensen er echt wel iets mee doen. Daarom zet ik het natuurlijk ook online. Maar horen dat er effectief iets mee gedaan wordt, dat is gewoon heel fijn. Daarom voor alle personen die erop zaten te wachten. Juni kan je vanaf vandaag hier downloaden:  Maandkalender-Juni-2017.pdf (230 downloads)


Maar omdat ik te laat ben en omdat ik ook de vraag al kreeg voor kalenders die in de toekomst liggen, plaats ik vandaag ook juli en augustus online. Zo kan je de hele zomer alvast door en hoef je niet bij die nieuwe maanden in de gaten te houden wanneer ze hier komen klaar te staan. Tegen september probeer ik dan de rest van het jaar af te hebben. Misschien zal u mij dan wel weer moeten herinneren dat ik het online plaats!

Maar bij deze: hier download je juli:  Maandkalender-Juli-2017.pdf (250 downloads) en hier augustus:  Maandkalender-Augustus-2017.pdf (237 downloads)

Veel plezier alvast en plaats je een foto op Instagram, laat het ons dan zeker even weten!

P.s.: excuses dat ik geen schone voorbeeldfoto heb maar dan zou je echt nog dagen hebben moeten wachten op deze post!

5 comments

 1. Hallo!
  de kalenders zijn heel leuk. Hang ze hier altijd op.
  Maar misschien is het ook leuk om per dag een vakje te voorzien waar je zelf iets kunt bijschrijven?
  Dat probeer ik nu ook maar kom vaak plaats te kort ๐Ÿ™‚

  Alvast bedankt!

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.