Personal

#Happythings2017 – Update #2

Deze week verliep mijn fotografie-uitdaging iets moeilijker. Als ik eerlijk moet zijn, dan was ik meestal op pad zonder mijn fototoestel. Gelukkig is er nog steeds de iPhone die redding brengt. Komende week probeer ik er terug meer op te letten. Anderzijds met het weer dat ze uitgeven en de zieke kindjes hier in huis, vermoed ik dat ik niet veel buitenshuis zal vertoeven. #happythings2017 zal ik dan dus moeten zoeken in huis. Lukt ook wel, maar daar kijk je toch sneller over. Ik ben dus al benieuwd hoe ik het komende week ga doen… 

Deze week was alvast heel erg mooi, al was het maar door het weer. Jammer dat het lenteweertje alweer verdwenen is maar die eerste zonnestralen nemen ze ons alvast niet meer af. Kijken jullie even mee naar mijn #happythings2017 van deze week?

 1. Lekkere drankjes, zonder alcohol weliswaar, en goed gezelschap. Een mens zou van minder blij worden. Waar ik deze lekkernij scoorde, hoor je één van dezer dagen wel eens weer. Ik plan namelijk al een tijdje om iets met leuke hotspots te gaan doen, dus voilà… dat wordt weer win, win! Daar houden we van.
 2. Prachtige lucht, zonder filter…
 3. Vriendschap… het is één van de mooiste dingen die er is. Dat ik bovendien vriendschappen heb kunnen opbouwen dankzij het naaien, daar had ik nooit op durven hopen toen ik enkele jaren terug de naaimachine boven haalde.
 4. Ik ben aan de laatste weken zwangerschap begonnen. De laatste van mijn leven trouwens. Mijn lijf is op, ik sleur mij verder en kamp met een zwaar ijzertekort. Het plezier van het zwanger zijn is redelijk zoek, maar toch… dat leven in de buik, dat maakt mij zo blij. Dus ook al is mijn lijf bijna helemaal op, het mag gewoon niet ontbreken in mijn #happythings2017.
 5. Vrijdag trok ik richting de babyboom-beurs in Brussel. Ik ontmoette er super toffe mensen, en dat allemaal dankzij Nathalie die een fijne bloggersdag voor ons organiseerde.
 6. Tulpen, tovert altijd een lach op het gezicht. Zeker als je ze kan scoren in AH voor €1,5!
 7. Details… het zit hem allemaal in de details.
 8. Wie herkent deze plaats? #mooieplaatseningent
 9. Eten, ik word er altijd zo blij van. En van schone makarons gewoon nog een beetje meer…

Hoe was jullie week? Maakten jullie tijd om stil te staan bij de kleine dingen of was het net zoals hier best een uitdaging? En denken jullie eraan om altijd het fototoestel mee te nemen of moet de iPhone (of andere smartphone) vaak als oplossing dienen?

 

Terugkijken naar mijn eerdere #happythings2017-foto’s? Kijk dan even hier!14 Comments

 • Reply
  Nies | Reismicrobe.com
  19 maart 2017 at 21:12

  Ik vond het super je deze week te leren kennen, en je blog is een fijne ontdekking waar ik regelmatig op ga komen terug lezen 🙂

  • Reply
   Liesellove
   19 maart 2017 at 21:15

   Zoals ik je al zei is het dus hetzelfde hier 😉

 • Reply
  Liesje
  19 maart 2017 at 22:00

  Super tof, mss probeer ik het ook wel eens!

 • Reply
  Carla
  19 maart 2017 at 22:12

  Ik krijg jammer genoeg maar een foto te zien…

  • Reply
   Liesellove
   19 maart 2017 at 22:35

   je moet op de foto (op de pijltjes) klikken om verder te scrollen doorheen de foto 😉

 • Reply
  Barbara
  20 maart 2017 at 02:50

  leuk! mooie foto’s! Ik probeer thuis de leuke dingen met m’n camera te fotograferen, maar neem ‘m niet overal mee naartoe, enkel bij een echte ‘uitstap’. Mijn gewoonlijke toertjes buitenshuis, met twee kindjes alleen, en altijd met de fiets, is met mijn fototoestel net te onhandig… Maar ik vind eigenlijk ook dat het ‘leren fotograferen’ ook gaat om de mooie composities, of beelden op zich, niet per se enkel de juiste instellingen. Leuk om daarmee te experimenteren, maar een mooie foto is niet noodzakelijk de foto met de juiste instellingen, denk ik dan 🙂 Jij neemt alleszins altijd hele leuke foto’s, dus aan jou moet ik dat niet vertellen 😉

  • Reply
   Liesellove
   20 maart 2017 at 13:11

   oh wat lief 🙂 en ja juiste instellingen is niet alles… de mijne zijn verre van juist maar het is soms gewoon ook het moment hé vastleggen 🙂

 • Reply
  ElsSeghers
  20 maart 2017 at 11:00

  Tulpen en luchten dat is altijd scoren voor mij. Leuk om met dit projectje voor wat extra happiness te kunnen zorgen ?

  • Reply
   Liesellove
   20 maart 2017 at 13:11

   in onze zure wereld kunnen we dat al eens gebruiken hé 🙂

 • Reply
  BabsUpNext
  20 maart 2017 at 14:46

  Mijn happythings staan eindelijk ook op de blog en ik zie dat er enkele gelijkenissen in zitten ? Het kan natuurlijk niet anders, wie wordt nu niet vrolijk van blauwe lucht en krokussen?

  • Reply
   Liesellove
   20 maart 2017 at 16:56

   Inderdaad, hele kleine dingen maar meer is er soms echt niet nodig 🙂

 • Reply
  Annnelies
  20 maart 2017 at 15:05

  Wat een leuke blog. Zo fijn trouwens om je te leren kennen. Wat een leuke madam ben jij. En je blog is een super ontdekking. Ik kom regelmatig piepen. Veel succes nog met de laatste weken van je zwangerschap. Ik ben nu wel héél benieuwd naar de naam die op de romper gaat verschijnen.

  • Reply
   Liesellove
   20 maart 2017 at 16:57

   Ik denk er ook zo over bij u 🙂 ik voegde je toe op mijn bloglovin zodat ik nieuwe berichten niet mis en ik vind het vooral fijn een zo leuke madam te hebben mogen ontmoeten 🙂

 • Reply
  Sara
  21 maart 2017 at 13:56

  Oh, die drankjes, instant zomergevoel! Helaas wordt dat iets minder als ik naar buiten kijk…
  Leuk, deze happy things!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.