• Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben
 • Hoe zomeravonden er standaard bij kinderen moeten uitzien
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Heerlijke lunch met Balade

13 mei 2019

Heerlijke lunch met Balade

13 mei 2019
balade

Ik moet toegeven, ik durf best al eens een lunch over te slaan tijdens de week. De dagen zitten hier best vol gepropt en soms is het gewoon veel sneller 16 uur dan ik zelf had voorzien. Misschien herkenbaar voor zij die net zoals ik van thuis uit proberen te werken en ondertussen ook nog een huishouden te runnen hebben. Als ik me echter goed voorbereid probeer ik er toch op te letten rond 12 uur mijn batterijen op te laden. Vandaag deel ik graag met jullie twee snelle receptjes, beiden gemaakt met boter van Balade. Eigenlijk geen werk, dus geen excuus meer om niet te lunchen.

balade

Boterham met garnalen

Wat heb je nodig?

balade
 • Brood, liefst een bruine variant
 • Balade – boter
 • Avocado
 • Garnalen
 • Peper & zout

Hoe ga je te werk?

balade
 1. Verwijder de schil en de pit van de avocado. Snij deze daarna in plakjes.
 2. Maak de garnalen schoon.
 3. Smeer je boterham in met de Balade-boter en ik geef toe, ik doe dat best royaal.
 4. Leg de boterham vol met plakjes avocado en strooi er daarna een portie garnalen over.
 5. Werk af met peper en zout.
balade

Boterham mozzarella

Wat heb je nodig?

balade
 • Brood, liefst een bruine variant
 • Balade – boter
 • Tomaat
 • Mozzarella
 • Peper & Zout
 • Eventueel balsamico – dressing

Hoe ga je te werk?

 1. Was de tomaat en snij deze in plakjes.
 2. Snij de mozzarella in plakjes.
 3. Besmeer de boterham met een royale portie Balade – Boter.
 4. Leg de boterham vol met schijfjes tomaat en daarna mozzarella.
 5. Werk af met peper en zout.
 6. Wil je extra smaak toevoegen? Gebruik dan ook nog balsamico-dressing.

Smakelijk!!!

Zeg nu nog eens dat boterhammen niet overheerlijk kunnen zijn. Dit is alvast mijn poging om “Chef boterham” te worden. Maar misschien ben jij wel een betere chef dan mij? Surf snel naar de site van “Chef Boterham” en raad welke ingrediënten de twee afgebeelde boterhammen bevatten. Wie weet win je wel een kookworkshop bij jou thuis, een Magimix broodrooster of een keukenshort. Veel succes! 

** Deze blogpost kwam tot stand onder vorm van samenwerking.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×