Maak het jezelf makkelijk met de feestdagen en kies voor HelloFresh

Als blogger krijg ik af en toe de kans om naar leuke events te gaan. Een moment om samen met andere bloggers een fijne activiteit…

by 

Als blogger krijg ik af en toe de kans om naar leuke events te gaan. Een moment om samen met andere bloggers een fijne activiteit te doen, een nieuw product te leren kennen en/of gezellig samen zijn. Ik heb echter niet de gewoonte daarover te bloggen. Om allerhande redenen doe ik dat meestal niet, maar dat zou ons nu te ver leiden. Want voor een keertje maak ik een uitzondering. Twee weken terug trok ik namelijk naar een kookworkshop georganiseerd door HelloFresh.

HelloFresh zagen jullie hier al eerder passeren. Ze zijn gekend omwille van hun maaltijdboxen, die ondertussen over heel het land geleverd worden. Menig vrouwen en mannen zijn hen dankbaar, want ze verlichten een deel van de huishoudelijke taken enorm. Nu de feestdagen er zitten aan te komen, is het bovendien tijd om na te denken over wat we op de borden van onze gasten willen toveren. En hoe raad je het? HelloFresh biedt ook daar oplossingen voor.

Voor de feestdagen kan je nu namelijk een Kerst- en/of Gourmetbox bestellen. Van voorgerecht tot dessert: alles is geregeld en voorzien. Het enige wat je nog moet doen is alles bereiden en daarna met familie en/of vrienden genieten. Geen lijstjes of stress meer in de supermarkt dus, daarom alleen al is dit een mega aanrader!

HelloFresh Kerstdiner

Op de site van HelloFresh vind je alle details over de inhoud van de verschillende boxen. Ikzelf kon echter twee weken terug op hun kookworkshop één van de menu’s al gaan proeven. Niet zomaar de voetjes onder de tafel schuiven, neen. Effectief eerst de recepten uittesten en mijn beste kook-skills boven halen.

Op het menu peterseliewortelsoep met frisse citroen, gevolgd door hertenpeper met aardappelpuree en als afsluiter een heerlijke chocolademousse met sinaasappelcoulis. Gerechten die je allemaal zelf kan maken als je voor de Kerstbox Original of Deluxe gaat. We werden door HelloFresh in groepjes verdeeld en werkten elk aan een onderdeel van het menu.

HelloFresh Kerstdiner

Samen met de winnaars van mijn give-away ging ik aan de slag om het hoofdgerecht klaar te maken. Van naaldje tot draadje wordt alles uitgelegd waardoor er eigenlijk niks fout kan lopen. De lege borden achteraf vertelden trouwens genoeg… Een heerlijk gerecht waarin ook nog eens super lekkere champignons verwerkt zaten. Dat vinden wij hier sowieso altijd een toppertje!

HelloFresh Kerstdiner HelloFresh Kerstdiner HelloFresh Kerstdiner

Lekker eten, leuke sfeer, een wijntje en een prachtig gedekte tafel. Meer moet dat niet zijn om een geweldige avond te hebben. Een perfecte voorbereiding op de feestdagen dus. Wat ik verder onthoud van de avond? Dat je een feestmaaltijd ook in alle rust op tafel kunt toveren. HelloFresh levert een handige planning bij de Kerstbox, waardoor je je daar zelf geen zorgen over hoeft te maken. Vooraf moet je bij dit menu wel eventjes in de keuken staan, maar op het moment zelf is het vollen bak genieten. En, ik blijf erbij, niet moeten nadenken over wat je gaat koken en de supermarkt-drukte niet moeten trotseren, zijn extra pluspunten.

Alleen maar winsituaties dus. Spreekt het heerlijke menu je aan en kies jij ook liever voor stressvrije feestdagen? Bestel dan nu je Kerst- en/of Gourmetbox bij HelloFresh. De box is verkrijgbaar voor 2, 3, 4, 6 of 8 personen (maar bestel er gewoon twee als je voor meer mensen moet koken.). Na het bestellen dien je enkel nog te wachten tot hij net voor Kerst en/of Nieuwjaar aan je deur geleverd wordt. HelloFresh doet al het voorbereidend werk en jij steelt de show met een overheerlijk diner.

Nog wat praktische info: de Kerstbox Original, Kerstbox Veggie en Kerstbox Deluxe zijn te bestellen van 6 november tot en met 17 december en worden geleverd op zaterdag 23 of zondag 24 december. De Gourmetbox is te bestellen van 6 november tot en met 27 december en wordt geleverd tussen 2 en 31 december. Ideaal dus voor al je vroege/late kerstfeestjes.

Ik wens jullie alvast fijne en stressvrije feestdagen toe!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.