DIY

Het gepimp voor de maxi cosi gaat verder…

Eerder deze week waagde ik mij aan het pimpen van de maxi cosi. Uiteindelijk besliste ik om het te houden bij een gekochte overtrek en het kussentje voor het hoofdje te pimpen. Wel stond er nog op mijn to-do-lijst, om met dezelfde stof, een dekentje te maken. Vandaag vond ik hier even tijd voor, ondanks ziektekiemen in mijn lijf… De achterkant van het dekentje is in fleece. Die kocht ik in de Ikea! πŸ˜‰ 
Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s… 
Dekentje van 90 op 60 cm. 
Met eigen label… maar recht stikken kan toch nog beter! 
Met een klein restje stof maakte ik nog een knisperdoekje met hier en daar wat labeltje aan! Het knispert maar was zo stom, echt stom, om het doekje te strijken met plastic in… πŸ˜‰
Stof: Sammtex Tielt
Fleecestof: Ikea No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.