Hosh Pants

Axelle is een jurkjes-kind, dat heeft mama bepaald. De hoeveelheid Tinny-jurken in haar kast is bijna niet te overzien. Neem daar nog eens alle andere…

by 
Axelle is een jurkjes-kind, dat heeft mama bepaald.
De hoeveelheid Tinny-jurken in haar kast is bijna niet te overzien.
Neem daar nog eens alle andere patronen bij die ik al voor haar maakte + alle gekochte jurken… Dan kom je er zo op uit dat zij bijna altijd in een jurkje vrolijk, of minder vrolijk (eerder tierend) rond loopt. 
In een vlaag van zinsverbijstering naaide ik tijdens een date met haar (weeral veel te lang geleden) een broekje. Ik deed maar wat en controleerde niet eens de maat. Bij thuiskomst bleek dat ding veel te groot te zijn. In de kast dan maar om bijna te vergeten… of toch niet. 

Dezer dagen is het weer minder te noemen en moest ik terugdenken aan mijn maaksel. Enkele maanden later, samen met twee groeispurten later, past het broekje haar perfect. 
Vastleggen op de gevoelige plaat bleek niet zo evident. Is het omdat het een broek is of is het omdat broer veel interessanter is dan een mama die je probeert om te kopen? Ik weet het niet… Maar u moet het stellen met deze foto’s… πŸ˜‰ 
Stof: Swoon bij Liesellove
Patroon: Hosh Pants – Lou Bee Clothing
Trui bij Zara 
Schoentjes bij Aap Noot Mies

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.