Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Ik ga op reis en ik neem mee… #inpaklijsten

31 maart 2019
inpaklijst

Ik ga op reis en ik neem mee… #inpaklijsten

31 maart 2019

Het minst leuke aan op reis gaan is het klaarmaken van de bagage. Althans, dat vind ik. Bijgevolg ben ik een krak in uitstellen, soms zelfs tot de allerlaatste avond voordien. Inpakken is hier bijgevolg al vaak een stressy gebeuren geweest. Maar, sinds enkele jaren houd ik inpaklijsten bij. Ook al begin ik last minute aan die bagage, het komt altijd vrij snel goed. Al raad ik last minute inpakken niet aan.

In mijn boek ‘Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen’ sta ik uitgebreid stil bij de bagage. Naast een algemene inpaklijst krijg je er vooral veel antwoorden op vaak voorkomende vragen en bedenkingen wanneer je op reis gaat met een kind. Vooral met de bedoeling de inpakstress drastisch te laten afnemen maar ook om niet extreem gepakt en gezakt te zijn.

Onze eerste grote reiservaring was naar Thailand en oh boy, wat hadden wij toen veel mee. Meer dan wat we nu voor ons volledige gezin meenemen… om je maar een idee te geven. Toen we een halve dag in Thailand waren hadden we trouwens al door dat we veel teveel hadden meegenomen en bijgevolg lieten we de helft dan ook achter in ons eerste hotel.

Om het inpakken sneller te laten verlopen en jezelf goed te kunnen voorbereiden, kan je de nodige inpaklijsten downloaden op deze blog. Eentje voor inpaklijst-baby.pdf (1316 downloads) , eentje voor inpaklijst-kleuter.pdf (2002 downloads) en een algemene inpaklijst-EHBO.pdf (974 downloads) . De lijsten zijn beperkt tot wat volgens ons essentieel is. Je kan nog steeds schrappen maar natuurlijk ook nog toevoegen. Soms vraagt een specifieke vakantie nu éénmaal om extra bagage.

Allé hup, printen maar en dan inpakken en reizen maar!!!

6 Comments

 • kristel 1 april 2019 at 15:41

  dankje voor de handige inpaklijsten

 • Sarah 3 april 2019 at 03:55

  Ziet er handig uit! Heb je er toevallig ook eentje voor volwassenen?!

  • Liesellove 3 april 2019 at 09:12

   Ik kreeg nogal de vraag dus ik maak er werk van 🙂

 • Kris10 3 april 2019 at 10:03

  Ik vind de was achteraf nog minder leuk. Inpakken doe ik eigenlijk wel graag 🙂

  • Liesellove 3 april 2019 at 10:07

   Ah ik vind dat dus echt vreselijk he 😂

 • Ellen 11 april 2019 at 09:44

  Super! Geprint en klaar om in te pakken. It’s a shitty job, maar iemand moet het doen. Ik dus 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×