• Van die weekends met een gouden randje waardoor het steekt
 • Het was een intense dag met vooral veel spanning voor
 • Ik wou vandaag heel trots mijn nieuwste naaisel tonen Het
 • Ik werkte jarenlang als creatief beeldend therapeut in een psychiatrisch
 • Jullie hadden nog het resultaat tegoed van mijn gele project
 • Hier is hij dan toch een deeltje van mijn Sirocco
 • Heel soms zijn deze twee zo moe dat ze en
 • Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op onze

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Must-Follows-On-Instagram

4 augustus 2017
instagram follow

Must-Follows-On-Instagram

4 augustus 2017

instagram follow Af en toe deel ik hier eens wat favorieten van de vele accounts die ik volg op Instagram. De laatste tijd word meer en meer duidelijk dat het op Instagram gaat over interactie en elkaar echt volgen. De giga-accounts vallen daardoor al eens door de mand. Een goeie tendens, lijkt me. Het algoritme, dat ik in eerste instantie maar crap vond, ben ik nu enigszins dankbaar. Vooral de laatste tijd krijg ik de feeds te zien die ik echt wil. En dat zijn niet altijd de grootste accounts maar geloof me als ik zeg dat ik voor jullie vandaag terug enkele pareltjes heb klaarstaan. Kijken jullie even mee naar wederom vijf fijne accounts die je eigenlijk maar beter kan volgen?

instagram foflow

Mypink_lemonade 

Stiekem ben ik een beetje jaloers op deze mooie feed. Het sprankeltje roze dat in het leven verwerkt zit van deze instagrammende ergotherapeut is gewoonweg geweldig. Ik ben fan van Saar haar stijl en word altijd vrolijk als ik haar foto’s in mijn feed zie verschijnen.

instagram follow

Babsupnext

Deze relatief nieuwe gebruiker van Instagram weet het helemaal te doen. Barbara brengt het leven zoals het is, met een duidelijke voorliefde voor kidsfashion. Ik leerde ze nog niet zo heel lang geleden in het echt kennen en samen hebben we grootste dromen! En dat ze net zoals ik gebruik maakt van witter kaders, vind ik helemaal geweldig. Ik ben daar namelijk zwaar fan van!

instagram follow

wensje_sofie

Sofie begon ik te volgen omdat ze geweldig naait. Maar naast dat geweldig naaien maakt zij vooral ook hele toffe foto’s. Vaak van haar creaties maar soms ook van haar leven.

instagram follow

Feestkantine

Feestkanine is een feed die ik nog niet zo heel lang geleden ontdekte op aanraden van IG-vriendinnen. Maar ik was dadelijk verkocht en als je gaat kijken dan zal je dat allicht ook zijn. Plaatsje om steeds weer bij weg te dromen, I just love it!

instagram follow

mietaertsen

Om af te sluiten nog een naaister. Eentje die wederom heel schone dingen maakt maar die er ook in slaagt een heel schoon beeld neer te zetten op Instagram. Toch een beetje een feed om stiekem een beetje jaloers op te zijn, haha!

Hebben jullie nog tips? Want nieuwe mooie feeds ontdekken is gewoon altijd fijn. Zeker als je een beetje Instagram-verslaafd bent als ik!  

BewarenBewaren

9 Comments

 • tinneV(naaisgerief) 4 augustus 2017 at 17:28

  Er zijn toch echt wel hele mooie Instagrammfeeds eh! Ik had nooit gedacht dat ik er eentje zou kennen die jij nog niet kent maar kijk: je volgt Point.barre blijkbaar nog niet… Oh, en Bovenbende3 moet je ook echt eens gaan bewonderen!

 • Eef (@livingwithfoxies) 4 augustus 2017 at 20:36

  Merci voor de inspiratie, daar zitten weer schoontjes tussen!
  Geen suggesties want voor jou is de wereld daar een stuk bekender terrein dan voor mij 😉

 • Miet Aertsen 4 augustus 2017 at 21:50

  Wauw, Lies, dank je voor de mooie woorden, je doet me blozen. Ik voel me compleet vereerd hier vermeld te worden, op zo’n ‘grote’ blog ? En merci voor de inspiratie, ik lees hier altijd graag mee!

  • Liesellove 4 augustus 2017 at 22:12

   De waarheid mag gezegd worden en dan moet het niet altijd om grote feeds gaand 😉

 • Sofie @ WenSJe 4 augustus 2017 at 22:06

  Amai, Lies, wat een eer om hier een plaatsje te krijgen! Zo’n leuk compliment. En weer wat inspiratie erbij! Een toffe rubriek deze. Trouwens, telkens ik opnieuw naar je nieuwe blog surf, denk ik hoe mooi en overzichtelijk ie is geworden. Good job!

  • Liesellove 4 augustus 2017 at 22:13

   Merci en Tjah schoonheid mag gedeeld worden he 🙂

 • fieke 5 augustus 2017 at 13:16

  Mooie accounts! Net nu ik me ging voornemen grote kuis te houden, komen er weer nieuwe bij, ai ai ai 🙂

 • Liesje 6 augustus 2017 at 12:52

  Oh, toch weer een paar leuke die ik nog niet volgde! Leuk leuk!

 • Annnelies 7 augustus 2017 at 16:55

  Oh een aantal nieuwe ontdekkingen. Thanks!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×