Mommy & Me

Jaaroverzicht: week 5!

Een heftige week, dat is het geweest… De ontdekking van verborgen reflux verklaarde veel. Weinig slaap en moeilijke eetmomenten zijn zowat de samenvatting van deze week! Weinig ruimte over om te genieten maar toch zijn er altijd fijne momenten. En vandaag is het een betere dag… vlotter drinken, meer slapen… wel tegengesputter als ze alleen in haar parkje moet liggen… Maar de fopspeen is een ware hulp! πŸ˜‰ 
Deze avond is er de osteopaat… Benieuwd als dit een hulp zal zijn… Ik geloof erin en heb goeie hoop…  Dus hopelijk loopt het goed af… Later meer over de voedingen en de reflux! 

Jaaroverzicht, week 5 al… 
5 weken oud is ons madammeke. Ongelooflijk… 

Van links naar rechts: klein handje, oef… in dromenland, 
in de draagzak bij mama en de hond lekker rechtop rusten, 
Johannesbroodpitmeel… helpt ongelooflijk goed tegen reflux, 
rusten bij papa, beschermende hand, uitgeteld na een dagje wenen.


3 Comments

 • Reply
  Lieve
  5 augustus 2013 at 16:05

  Hopelijk heeft ze snel minder last! Het is verschrikkelijk om te luisteren naar dat gehuil! Veel verzachtende knuffels aan Axelle en een dikke knuffel aan mama en papa die dit ook moeten doorstaan!

 • Reply
  Naaistaart
  5 augustus 2013 at 22:20

  moh zie ne keer, zo een lief klein prutske nog. Hopelijk gaat het beter met de reflux! De eerste drie maanden zijn moeilijk, maar daarna wordt het beter vind ik…

 • Reply
  Miss Creatuurtje
  7 augustus 2013 at 04:15

  Een hele opluchting dat er iets ontdekt is, nu kan het alleen maar beter gaan. Hopelijk verliep alles goed bij de osteopaat! Heerlijke foto's!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.