• Ik werkte jarenlang als creatief beeldend therapeut in een psychiatrisch
 • Hier is hij dan toch een deeltje van mijn Sirocco
 • Jullie hadden nog het resultaat tegoed van mijn gele project
 • Van die weekends met een gouden randje waardoor het steekt
 • Ik wou vandaag heel trots mijn nieuwste naaisel tonen Het
 • Het was een intense dag met vooral veel spanning voor
 • Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op onze
 • Omdat ze nog steeds mijn baby is en ik het

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een herfst – jas voor de lente!

12 januari 2017

Een herfst – jas voor de lente!

12 januari 2017

Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16)Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16) Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16)Net na de zomer van vorig jaar ging ik aan de slag met mijn geliefde jassenpatroon ‘Jackie’ van ‘Ienemiene’. Ik naai dat patroon bijna met mijn ogen dicht en ben altijd weer super tevreden met het resultaat. De jas die ik naaide moest dienen als herfstjasje. Echter, de knopen… Die gooiden roet in het eten. De herfstjas kreeg geen herfst te zien maar is wel nog op tijd klaar om de overgang van winter naar lente mee te maken. Enkel en alleen omdat mijn mama zich opofferde om de knopen aan te naaien, haha. 
Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16) Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16) Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16)

Maar zeg nu zelf, als ze de jas draagt is het een pure klassebak.

Ik naaide één van de eenvoudigste versies van de Jackie. Maar zeg nu zelf, als ze de jas draagt is het een pure klassebak. Binnenin gebruikte ik een stofje van ‘Aime Comme Marie’ maar deze haalde de fotoshoot niet. Ik kreeg vooral een rug te zien want “Neen mama, ik wil niet voor die boom staan” en “Neen mama, ik vind dat gras niet mooi.” Maar ah, ik zie hoe alles schoon tot zijn recht komt, dus jullie allicht ook?

Voor de geïnteresseerden onder u: maatje 110 werd hier ondertussen boven gehaald. Ongelooflijk hoe ik ooit het patroon ‘Jackie’ moest verkleinen, en ik ondertussen al zo ver in de maten-tabel zit. Tijd gaat snel. En dat merk ik dus ook aan al mijn naaisels.

Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16)Jackie Ienemiene Liesellove (15 van 16)

Veel meer valt er over dit naaisel niet te vertellen. Al ben ik wel benieuwd naar jullie favoriete jassenpatroon? Of durfden jullie zich nog nooit aan een jas wagen? Wie zin heeft, kan alvast op 11 maart 2017 workshop volgen om zelf met een schoon Jackie-exemplaar naar huis te gaan. Je wordt begeleid van begin tot einde. Bovendien word je in de watten gelegd met lekkere hapjes, een lunch en bijhorende drankjes. Meer info kan je hier vinden. 

Patroon: Jackie – Ienemiene
Stof: mantelstof – Stoffenspektakel

15 Comments

 • Mamavantweeblog 12 januari 2017 at 20:28

  Alweer prachtig! ?

 • vicky 12 januari 2017 at 20:33

  Heel mooi!!!!

 • Nathalie 12 januari 2017 at 21:00

  Wat een stijlvolle jas! Ze staat er prachtig mee!

 • Miek 12 januari 2017 at 22:05

  Mooi, hé? Het Jackiepatroon ligt hier ook al klaar van in de herfst… ?

  • Liesellove 13 januari 2017 at 08:52

   Gelukkig kan het patroon op zich wel het hele jaar door 🙂

 • Else 12 januari 2017 at 22:16

  Prachtig, echt al een groot dametje hoor!

 • majella vandeputte 12 januari 2017 at 23:13

  Wat groeit ze snel.
  Prachtige jas inderdaad een toppatroon.
  Isabel ook mijn favoriet.

  • Liesellove 13 januari 2017 at 08:53

   Soms te snel, behalve dan die haartjes 😉

   • Khadetjes 13 januari 2017 at 09:54

    Ik dacht deze week net hetzelfde toen ik een blog klaarzette over Hade haar verjaardagsjurk… twee jaar en nog geen haar ;). Nu is het er wel, maar het is nog steeds geen vetten. Maar het komt, geloof me, het komt!

 • Spoetniksels 12 januari 2017 at 23:40

  Classy !

 • Rafa 13 januari 2017 at 08:55

  Erg sjiek jasje !! Mijn favoriete jaspatroon is vivienne van cinderella zwergen. Ik vind het wel altijd er moeilijk om vrolijke kinderstof te vinden voor winterjassen maar dat mag de pret niet drukken.

 • Vlijtig Liesje 13 januari 2017 at 11:22

  Ik vind het superleuk! Ik houd van dit soort jasjes. Heel elegant en stijlvol.

 • Nietzomaarsaar 13 januari 2017 at 11:40

  Ik vind dat zo mooi! Waarom ben ik daar gene krak in, dju toch.

 • cindy@ateliergeorgette 14 januari 2017 at 11:35

  Dit is een heel mooie Jackie!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×