Just another one…

Naaien op bestelling met een heerlijke stofje = dikke fun! 🙂 Stoffen:  Rainforest – Timeless Treasures – Liesellove Lime Polkadots – Liesellove Fournituren: Kam Snaps…

by 
Naaien op bestelling met een heerlijke stofje = dikke fun! 🙂

Stoffen: 
Fournituren:

6 comments

  1. Super mooi!!!
    Ik hou niet zo van "copy – paste" en probeer steeds aan een kleedje mijn eigen toets toe te voegen, maar deze keer heb ik me toch laten verleiden. De stofjes zaten deze morgen in de brievenbus (dankjewel voor de snelle levering en de goede service). Nu nog een momentje zoeken om achter de machine te kruipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.