Just another ‘Tinny Dress’

De wintergarderobe wordt hier nog steeds uitgebreid, al gaat het naaien wat langzamer gezien baby mij soms verplicht tot platte rust. Het volgende stuk werd…

by 
De wintergarderobe wordt hier nog steeds uitgebreid, al gaat het naaien wat langzamer gezien baby mij soms verplicht tot platte rust. Het volgende stuk werd al bijna twee weken terug genaaid, tijdens een geweldige date met Evy, An & Céline. Fotograferen kwam er echter niet van, tot gisteren.

Edit: het valt me net in dat ik een week voor dit project een naaidate had met sweet Annick. Ik haalde duidelijk mijn mosterd bij haar ook al dacht het zwangere brein daar compleet niet bij na. Oh god wat ga ik blij zijn als mijn hersenen terug normaal doen. Affain, de jurk kan je zien op haar Instagram

Ik koos wederom voor mijn favoriete patroon: de ‘Tinny Dress’ van Straight Grain. De kleuren van het bovenpand en het kraagje zitten verwerkt in het bostafereel. Net zoals de knoopjes en de kleur van de gilet trouwens! 

U kan het gewaagd vinden, zo een bleke kleuren voor de winter, maar ik ben fan, al van de allereerste minuut dat de stof hier arriveerde! 

Ik verwerkte een zichtbare rits in het achterpand, om ook daar een beetje kleurschakering te hebben. Trouwens, na het uittrekken van de gilet mocht ik van Axelle niet aan jurk komen en kon ik bijgevolg het kraagje niet netjes leggen… 
Aangezien ik vaak vragen krijg over welke maat ik neem bij de ‘Tinny Dress’, ik naaide de 18 maanden maar verlengde het rokgedeelte een klein beetje, gezien dit exemplaartje nog twee nieuwe seizoenen mee moet! 

Mijn plan was om net zoals haar, foto’s te nemen in volledig gestyled winterthema. Maar de vermoeidheid van mezelf en de warmte bepaalden het anders. Instagramvolgers krijgen deze winter zeker de winterstyling te zien! Maar om al een idee te geven, combineerde ik alvast snel even met een wollige trui!
Stoffen:
Fournituren komen uit de eigen privé-voorraad. 
Gilet: tweedehandskoopje 
Schoentjes: Pépé bij Aap Noot Mies 
Wintergilet bij CKS 

26 comments

  1. Wat een mooie meid met een prachtig kleedje! Lichte stofjes vind ik zeker gaan voor de winter. Daar houd ik wel van…zo worden deze soms sombere dagen opgevrolijkt! πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.