No images found!
Try some other hashtag or username

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Kampeer eens op de Sprookjescamping in Rheeze

17 juni 2019
sprookjescamping kamperen

Kampeer eens op de Sprookjescamping in Rheeze

17 juni 2019

Er was een tijd dat ik dacht dat kamperen niks voor ons is. Oké, als ik eerlijk ben moet ik zeggen voor mij. Maar daar kwam verandering in toen we in Australië kampeerden. En toen ik ook een regenachtige, koude ervaring overleefde in ons Belgen-landje, was ik helemaal overtuigd. Kamperen is daardoor ondertussen ook één van onze veel reisopties geworden. (En om naar een camping te trekken, hoef je daarom niet steeds in een tent te slapen.) Bijgevolg trekken we in september naar een magische locatie: “De Sprookjescamping in Rheeze.”

De Sprookjescamping situeert zich in Rheeze, Overijssel. Midden in de natuurlijke omgeving van de Vechtstreek en nabij Hardenberg. Dat betekent dat wij ongeveer 317 kilometer moeten afleggen om dit magische land te bereiken. De camping richt zich natuurlijk op jonge kinderen, tot 10 jaar. De naam verklapt natuurlijk al hoe dat komt maar ik lijst toch nog even wat de Sprookjescamping speciaal maakt.

Elke dag opnieuw beleven kinderen nieuwe avonturen tijdens de theatershow met sprookjesfiguren. En natuurlijk kunnen ze ook knutselen en spelen met de sprookjesfiguren. Niet onbelangrijk, de animatie zelf verdeelt zich in specifieke leeftijdscategorieën. De allerkleinsten zitten dus niet bij de allergrootsten. Verder is er ook een zwembad. Zowel eentje binnen als buiten, dus zelfs als het minder weer is kunnen waterratten zich volop uitleven. En natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende speeltuigen, zelfs binnen! Geen zin in een tent? Dan huur je gewoon één van hun vele accomodatiemogelijkheden, gaande van Glamping, Chalets tot Toercaravans. Kamperen was nog nooit zo eenvoudig want je kan ook gewoon je tent, opgezet en al, daar huren.

In September kunnen jullie alvast onze belevenissen daar mee volgen. Wie zo lang niet kan wachten en benieuwd is geworden, kan op de site uitzoeken of er tijdens de zomer nog een plaatsje beschikbaar is. Kamperen kan er dus zowel met eigen meegebrachte voorziening als in hun grote aanbod aan…

Veel sprookjesgroetjes, Lies!

P.s.: ga je in het laagseizoen, dan is animatie gericht op kinderen tot en met 4 jaar!

4 Comments

 • Sofie 21 juni 2019 at 10:16

  Hey Lies,
  Ik lees je blog en IG verhalen altijd graag. Omdat je je ervaringen deel en leuke tips geeft voor uitjes met kinderen. Maar nu vind ik het wel een beetje vreemd dat je reclame maakt voor iets dat je zelf nog moet gaan testen. Sorry.

  • Liesellove 24 juni 2019 at 22:28

   Moesten we niet enthousiast zijn over dit concept dan zouden we daar natuurlijk sowieso niet naartoe gaan! Ik gaf in het begin van het jaar ook al een overzicht van wat er tot de zomer op de planning stond. Ik geef ook af en toe uit-tips om in de vakantie te doen dus het is gewoon eigenlijk een beetje wat ik altijd doe hoor! 😉

   • Sofie 28 juni 2019 at 21:21

    Ik ben benieuwd naar je ervaring, want op de foto’s lijkt het gewoon op een Centerparcs (waarmee ik niet wil zeggen dat ik iets tegen Centerparcs heb hoor)

    • Liesellove 29 juni 2019 at 00:00

     Eind september daar meer over dus 😄

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×