DIY

Kids Clothes Week

Het is bijna weer zover… De Kids Clothes Week gaat van start op 27 januari en loopt tot 2 februari! Ik vind het een goed duwtje in de rug om dagelijks tijd te maken voor de naaiprojectjes die hier liggen wachten. 

Ik moet nog even snuisteren in mijn patronen. A-lijntjes zijn het makkelijkst: snel gepiept en instant mooie dochterkleertjes maar misschien moet ik toch voor iets nieuws gaan en vooral iets moeilijk. Een nieuw jasje voor Axelle want het babyjasje wordt te klein, een mooie jurk uit SVDZ, een patroontje van Compagnie M., het Tiny jurkje… Keuze te over maar nu nog kiezen dus… 

Verder moet ik deze week nog een stuk voor volwassenen maken of mijn voornemen voor 2014, met name elke maand iets voor een volwassene naaien, valt onmiddellijk in het water. Als dat maar goed komt…7 Comments

 • Reply
  Skunkamamsie
  18 januari 2014 at 08:01

  Oh leuk! Ik probeer hier ook alle geknipte patronen te verwerken volgende week! πŸ™‚

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  18 januari 2014 at 08:04

  Goede voornemens. Succes en heel veel inspiratie gewenst!

 • Reply
  Stan nel
  18 januari 2014 at 22:20

  Je hebt alvast een mooi petit pan stofje om mee te starten! πŸ™‚

 • Reply
  ann cloots
  19 januari 2014 at 15:16

  Had me vorige keer ook ingeschreven maar toen niets gemaakt die week, nieuwe poging deze keer…

 • Reply
  MaMoekA
  25 januari 2014 at 08:29

  Hela, ik kan je hulp gebruiken. Ik vind nergens terug waar ik me kan inschrijven (als ik nog op tijd ben ten minste). En hoe kan ik dat allemaal volgen, zie precies ook geen volgbutton. Leekje πŸ™‚ !

  • Reply
   Liesellove
   25 januari 2014 at 09:56

   je kan nog altijd meedoen hoor πŸ™‚ je gaat naar de site, en onder de eerste foto staat sign up, dat je even om je lid te maken van kcw πŸ™‚ en dan kan je in je eigen profiel aangeven dat je voor de uitdaging van januari wilt mee doen πŸ™‚

  • Reply
   MaMoekA
   26 januari 2014 at 08:33

   Mercikes! Zo simpel als iets dus. Ik zat eerst precies op een andere pagina. Maar goed, het is gelukt! Dank je wel!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.