Kid’s Clothes Week

Morgen is het weer van datte: kid’s clothes week met als thema “Storybook”. Dat leverde hier alvast bakken inspiratie op. Laat ons hopen dat we…

by 
kid's clothes week

Morgen is het weer van datte: kid’s clothes week met als thema “Storybook”. Dat leverde hier alvast bakken inspiratie op. Laat ons hopen dat we de plannen kunnen waarmaken… 
7 dagen lang elke dag een uurtje naaien zal me echter niet lukken. Komend weekend vertoef ik in Spa voor het tweede Femma Naaiweekend en op zondag 26 oktober staan we op het Stoffencircus in Rotterdam. Maar die verloren dagen wil ik compenseren door extra intensief te naaien in het begin van de week! 
Op het programma:




Patroon: ‘Tinny Dress’ – Straight Grain

Patroon: aangepast patroon basisjurk Stof voor durf-het-zelvers
Stofkeuze: Roodkapje bij Liesellove


Patroon: eenvoudig rimpelrokje
Verder hoop ik op het afwerken van mijn project in de naailes: de hoodie van Heidi & Finn en streef ik naar het maken van een winterjas voor Axelle! Dat krijgen we nooit geklaard op die paar dagen maar allé dan weet u toch waar ik mee bezig ben… 😉 
Ondertussen ben ik nog altijd bezig met mijn 30 day challenge en tjah gisteren kreeg ik een wel erg gepaste opmerking: je vergat een rustdag in te plannen. Had ik net even over het hoofd gezien…. 😉

4 comments

    1. Klopt helemaal… ik moet er inderdaad op letten maar plannen lijkt me wel te helpen en ik kan ondertussen foert zeggen… zelfs tegen mijn challenge 😉 en het vooruitzicht van binnen twee weken een weekje verlof doet goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.