DIY

Kruippakje… Oefening 336 met tricot… ;-)

Tricot… Een uitdaging! Na mijn vorige project wou ik zeker verder oefenen. Opnieuw een kruippakje, hetzelfde patroon, maar met een betere voorbereiding… De onderdelen uitknippen ging stukken vlotter omdat ik nu van alles patroontjes had en dus niet op de tricot moest aftekenen! Vind ik véél makkelijker! 
De boordstof bleef de grootste uitdaging! Ik trok nog te weinig aan de boordstof dus het lubbert nog een beetje maar het kan ermee door… De tweelingnaald durfde ik niet te gebruiken en de beslissing werd genomen: ik koop een boventrandsportvoet!!! Verder kreeg ik ook wat interessante tips op de facebookgroep “De stoffemiekes” waarvoor dank! 
Ik blijf oefenen…
Het model was zeer gewillig om te passen… 😉 En ik voegde mijn eigen labeltje toe!
Kwaliteit tricot niet top…

Stof: Sammtex Tielt (maar geen ideale kwaliteit voor dit werkje)10 Comments

 • Reply
  Fienenmien
  24 juni 2013 at 17:23

  Heel tof, ik ken dat de angst voor tricot ;-). Blijven proberen is de boodschap!

 • Reply
  Twee emmerkes water
  24 juni 2013 at 17:41

  wel schattig met die stipjes 😉

 • Reply
  BelleLien
  24 juni 2013 at 18:04

  Ziet er goed uit hoor en wat een super model! 🙂
  Ik vind tricot niet zo moeilijk (met gewone naaimachine) enkel die smalle boordjes die je er biais-gewijs moet aanzetten, dat lukt niet altijd even goed. Ik heb wel nog niet gewerkt met een tweelingnaald hoewel ik die wel heb 😀

  • Reply
   Liesellove
   24 juni 2013 at 18:38

   Het is vooral met die biastoestanden dat ik sukkel 😉

  • Reply
   Khadetjes
   25 juni 2013 at 06:38

   Ewel, dan moet je écht eens je tweelingnaald boven halen. Dat gaat veel beter vind ik…

 • Reply
  Mamadammeke
  24 juni 2013 at 18:41

  Deze ziet er supergoed gelukt uit nogthans!

  • Reply
   Liesellove
   25 juni 2013 at 05:53

   Het valt op zich wel mee hoor… het is vooral die boordband aan de hals en poep die nog beter kunnen… verder is de rest wel aardig goed gelukt… 🙂

 • Reply
  Miss Creatuurtje
  24 juni 2013 at 20:30

  Supergoede beslissing die boventransportvoet, ik heb hem ook en het is de max! Tof model met heel tof pakje aan. Oh wat spannend dat ukkepuk er bijna aankomt!

 • Reply
  Sandra Stoft
  25 juni 2013 at 07:55

  Ik zag je link bij naaien voor vriendinnen, toffe blog en ik ben volgertje geworden 🙂
  Mooi kruippakje!
  Groetjes

 • Reply
  mokasblog
  25 juni 2013 at 16:05

  wat een bereschoon model, dat pakje…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.