Selfmade

Lotte Martens Winterblogtour: een feestjurk!

Lotte Martens Lotte Martens

Naaien staat hier tegenwoordig op een laag pitje. Ik weet niet wat het is maar ik was eventjes mijn goesting kwijt. Verder had ik ook het gevoel dat wat ik ook deed, het altijd gedoemd was om te mislukken. De naaimachine begon dus langzaamaan te bestoffen. Maar toen kwamen de feestdagen eraan en een uitnodiging van Lotte Martens om deel te nemen aan haar winterblogtour.

Mijn oog viel onmiddellijk op de Tarda Jersey 01. Perfect voor een jurk voor mezelf, een zwangerschapsjurk dan nog wel. Eens in mijn brievenbus was ik nog enthousiaster want het was werkelijk eeuwen geleden dat ik nog eens zo een schone stof voor mezelf vond. Dat de kwaliteit subliem is, de tricot als boter verwerkt en de stof streelzacht is om te dragen maakt dat ik mijn enthousiasme voor het naaien na twee maanden eindelijk terugvond. Kijken naar foto’s van mezelf vind ik echter moeilijk. De derde zwangerschap tikt nogal aan in kilo’s. Het grote voordeel is echter dat ik deze jurk achteraf ook nog kan dragen, hopelijk in een dan iets strakker lijf, haha. 
Lotte Martens Lotte Martens Lotte Martens

Dat de kwaliteit subliem is, de tricot als boter verwerkt en de stof streelzacht is om te dragen maakt dat ik mijn enthousiasme voor het naaien na twee maanden eindelijk terugvond.

Verder had ik geluk want uit de rest stof, kon ik nog een bijpassende jurk voor Axelle maken. Ik maakte wederom de succesvolle combinatie tussen Billie van Zonen 09 en Tinny van StraightGrain. Supersimpel om te maken. Bovendien ook nog eens snel klaar en een topresultaat, al zeg ik het zelf. En zo konden we Kerst inzetten met twinning outfits, en zo zullen we ook het nieuwe jaar inzetten. 
Lotte MartensLotte MartensLotte Martens

De Tarda Jersey 01 vind je o.a. bij De Stoffenkamer aan €25/meter (en met een stofbreedte van 190 cm.)15 Comments

 • Reply
  Eefje
  30 december 2016 at 08:01

  Heel mooi! Ik had met mijn zwangerschap bijna 9maanden geen zin om te naaien, maar eens het kind geboren was was de zin er snel terug, helaas was de tijd dan weer verdwenen…

 • Reply
  Paulien
  30 december 2016 at 09:04

  Wat een prachtig kleedje! Is dat de bekende burda? Bij mijn tweede waren er toch ook 8 kilo’s meer bij als bij het eerste. Ik hou mijn hart vast moest er een derde komen 😉

 • Reply
  Anne
  30 december 2016 at 09:13

  Mooie jurk in een mooie stof!
  Vroeger vond ik dat twinning niets, maar zelf betrap ik me er nu regelmatig op. Het is toch erg leuk iets met je dochter te delen.
  Bij mij zijn de kilo’s helaas ook veel enthousiaster dan bij de vorige twee…. hopelijk verdwijnen ze ook weer! Opmerkingen als, ‘laatste loodjes zeker?’ bij 25 weken helpen daar niet echt bij ;(
  Ik houd het er maar op dat je met 3 kleintjes vast genoeg verbrand en rond rent om weer snel van de kilo’s af te zijn!!

 • Reply
  withlovebyeva
  30 december 2016 at 10:15

  Superleuk, die twinning! En je bent prachtig Lies, wees gerust 🙂

 • Reply
  Annick @ MinnieMie
  30 december 2016 at 10:48

  Wauw, heeeeeel mooi! Ik heb die stof ook en ging exact hetzelfde doen 🙂 x

  • Reply
   Liesellove
   30 december 2016 at 12:53

   Ook twinning? Want hier was dat niet gepland eerder een geluk met de overschot 🙂 benieuwd naar uw resultaat 🙂

 • Reply
  Daisy
  30 december 2016 at 11:36

  Super mooi en prachtige foto’s!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 december 2016 at 14:32

  Ik houd van tricot! Deze jurk lijkt me heerlijk zitten!

 • Reply
  TinneV (NaaiSGerief)
  30 december 2016 at 14:47

  Jullie stralen beiden in je jurk. Mooi!

 • Reply
  Mamavantweeblog
  30 december 2016 at 17:12

  Wauw wat mooi! Twinning=winning!

 • Reply
  Catherine - MamC
  30 december 2016 at 17:51

  Niet twijfelen, echt mooi hoor!

 • Reply
  Niki van de Ven
  30 december 2016 at 18:12

  Ontzettend mooi!!

 • Reply
  Joke (The Needle Of Choice)
  31 december 2016 at 10:03

  Zo mooi assorti! De nieuwe Lotte Martens stofjes zijn echt streelzacht, ik ben ook verkocht!

 • Reply
  bijsaramsades
  2 januari 2017 at 05:05

  staat je echt goed
  gelukkig nieuwjaar

 • Reply
  Jo Chapeau
  10 januari 2017 at 13:38

  Zalig, die foto’s samen !

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.