Mijn vijf favoriete mamablogs van dit moment

Wat hier ooit startte als een naaiblog, evolueerde naar een mamablog. Vooral omdat schrijven hier heel erg geapprecieerd wordt. Bovendien voelt het soms een beetje…

by 

mamablogWat hier ooit startte als een naaiblog, evolueerde naar een mamablog. Vooral omdat schrijven hier heel erg geapprecieerd wordt. Bovendien voelt het soms een beetje aan als mijn eigenste therapie en leg ik er dingen mee vast die ik binnen een paar jaar allicht toch niet meer zo goed zou weten. En ook voor mijn kinderen lijkt het me wel leuk. Later kunnen ze zelf in dit online dagboek terugblikken op hun kindertijd. En zo zijn er nog mama’s die elk om hun eigen redenen hun mamablog bijhouden. Vandaag som ik vijf van mijn favoriete mamablogs op! Allemaal de moeite waard om even te gaan lezen. 

mamablog leuke wereld

De allereerste mamablog die ik ooit las is die van ‘Leuke Wereld’. Ik las hem werkelijk waar van voor naar achter uit. (Of eigenlijk van achter naar voor want bij een blog staan de oudste berichten achteraan, haha.) Niet veel later ontmoette ik Lobke in levende lijve. De start van een blog-vriendschap, waarin we elkaar ondertussen regelmatig proberen zien. Haar blognaam zegt trouwens alles. Lobke schrijft over alle leuke dingen die ze beleeft met haar kroost. Tot op de dag van vandaag lees ik trouwens nog elk nieuw blogbericht.

mamablog annelies beleeft

De blog ‘Annelies Beleeft’ leerde ik nog maar recent kennen. Annelies ontmoette ik op een bloggersevent en het klikte dadelijk. Thuis ging ik haar blog bekijken en die viel me helemaal in de smaak. Ze maakt net zoals ik een mix tussen emotionele verhalen en toffe dingen die ze met haar gezin doet. En ook naar humor moet je bij haar niet ver zoeken.

mamablog reismicrobe

Op datzelfde event leerde ik ook ‘Reismicrobe‘ kennen. Een blog die oorspronkelijk enkel en alleen over reizen ging. Maar toen kwam er een kindje en kreeg de blog van Nies een geheel nieuwe wending. Op zoek naar tips over reizen met kinderen? Dan ben je bij haar aan het goeie adres. Maar evenzeer blogt ze ondertussen over het pure moederschap. Een aanrader van jewelste!

mamablog niet zomaar saar

‘Niet zomaar Saar’ is niet de standaard moeder-blog. Saar is namelijk vooral bezig met beauty en lifestyle. Maar steeds vaker post ze over haar kroost en het moederschap. Haar laatste post daarover was trouwens geweldig. En vooral ontzettend herkenbaar. Verder leer ik uit haar blog allerlei dingen die ik als moeder-slons soms een beetje vergeet, haha.

mamablog dietemiet

Ook de blog van ‘Dietemiet‘ is geen standaard mama-blog. Maar oh wat is hij geweldig! Ik begon ze oorspronkelijk te volgen omwille van het naai-aspect. Maar damn, toen zag ik haar interieur-berichten. Een huis om jaloers op te zijn, ik zeg het u. En verder een gigantische goeie smaak. En eigenlijk nog zoveel meer. Wil je alvast steengoeie opruim-tips? Check dan even de tips van Judith. 

Nog mamablogs die ik niet mag missen? Laat het dan even weten! 

11 comments

  1. Heel fijn om mezelf hier in dat lijstje te zien blinken! Annelies en Lobke kende ik al, de twee andere blogs leerde ik recent kennen. Zo leuk om bij iedereen te komen mee lezen 🙂 Love reading you too by the way!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.