• Mijn kleine meid is al lang zo klein niet meer
 • Elke dag probeer ik de ziekte zoveel mogelijk te negeren
 • De normaliteit des levens Meer moet dat eigenlijk niet zijn
 • Vorige week konden Axelle en ik eventjes ontsnappen aan de
 • Lief klein Estelletje Een kind dat bijna altijd lacht en
 • Estelle 11 maanden oud Stilaan bereid ik me
 • Ergens ter wereld is er altijd een prachtige zonsondergang hoe
 • Chronische leukemie hebben dat is terecht komen op een zotte

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Matching outfits! (Kid’s Clothes Week #2 – August 2016)

10 augustus 2016

Matching outfits! (Kid’s Clothes Week #2 – August 2016)

10 augustus 2016

Toen ik enkele weken geleden op zoek was naar mooie stofjes, botste ik op mooie biologische stofjes. Alleen, ik vond ze enkel in Nederland en de verzendkosten waren torenhoog. Na enig opzoekingswerk vond ik de groothandel die ik dan weer doorgaf aan Helena van ‘De Stoffenkamer’. Zo ging de bal aan het rollen.

Toen ze effectief alles binnen had, trok ik nog dezelfde dag richting winkel en kocht van elk stofje minstens 50 cm. Dat een ander lid van onze 2ND-Hand-(made) crew hetzelfde idee had, dat is niet zo verwonderlijk. Zonder dat we het van elkaar wisten, naaiden we beiden voor onze kids matching outfits in precies dezelfde stofjes. Toen we dat ontdekten, planden we een fotoshoot met alle kindjes samen. Billie Pim Zonen 09

Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09Billie Pim Zonen 09

Foto’s nemen van vier kleine koters, het is niet bepaald makkelijk. Er is er altijd wel eentje die iets doet dat net niet goed overkomt op foto. Maar we gingen aan de slag als ware paparazzi waardoor we toch voldoende plaatjes hebben om de schoonheid van ons maaksels aan jullie te tonen, haha. Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09

Zowel voor Axelle als Baptiste naaide ik een Billie en Pim van Zonen 09. Het bovenstuk van Axelle is een 104, het broekje een 98. Baptiste zijn broekje verkleinde ik twee maten gezien Pim pas start vanaf 92. Verder koos ik voor een heel eenvoudige afwerking. Erg speelproof al zijn natuurlijk de kleuren twijfelachtig… haha. Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09

Tijdens de fotoshoot hadden we best veel fun en de kids ook. Zelfs de papa’s assisteerden zodat de mama’s zeker content waren. Maar dat zijn we en dan mag ik ook spreken in Isabelle haar naam. Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09

Excuses voor de overload aan foto’s maar ik kon niet kiezen. Ze zijn gewoon te schattig. Wil je meer te weten komen over Isabelle haar naaisels en nog wat andere foto’s zien? Check dan even haar blog!

9 Comments

 • Piepow 10 augustus 2016 at 14:27

  Echt wel schattig, al die matching kleertjes!
  En jammer dat de ruitjes al uitverkocht zijn…

  • Liesellove 10 augustus 2016 at 18:50

   Héél erg jammer, want hier is echt alles opgeknipt en ik zou eigenlijk nog véél meer willen

 • An_Nononsonsmoms 10 augustus 2016 at 15:56

  Ik kocht net dezelfde stofjes en ook nog een andere van de reeks. Het ligt hier nog mooi in de kast te wachten. Het ziet er alvast super leuk uit!

  • Liesellove 10 augustus 2016 at 18:50

   al benieuwd wat jij ermee gaat doen 🙂

 • mamadammeke 10 augustus 2016 at 20:19

  Heerlijke foto’s!

 • Noortjeprullemie 10 augustus 2016 at 21:10

  Hoe leuk is dat!

 • Cecil 10 augustus 2016 at 22:59

  Grappig om te lezen dat deze stofjes enkel in Nerderland te krijgen zijn. Ik ervaar dit steeds andersom (mis jouw mooie webshop ) Ik zag deze stofjes ook al, ze zijn fantastisch net zoals de modelletjes !

 • cindy@ateliergeorgette 11 augustus 2016 at 12:13

  knap werk!

 • Catherine - MamC 11 augustus 2016 at 20:34

  Toffe bende! Deze Daltons zijn wel véél beter gekleed dan die uit de andere bende 😉

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×