• Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
 • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
 • Er was een tijd dat ik me druk maakte om
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en
 • THEY ARE GOLD 50 van datgene wat me altijd
 • Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Mijn beauty-rituelen unplugged: make-up!

2 augustus 2017
make-up beauty

Mijn beauty-rituelen unplugged: make-up!

2 augustus 2017

make-up beautyWeek drie van de Beauty-uitdaging van Saar en mijzelf. Ik zei het vorige week al, het is ongelooflijk tof om te merken dat er zoveel mensen zijn die meedoen. Zeker het gedeelte waarin we onszelf verzorgen. Want als je nu wel of niet make-up gebruikt, dat is sowieso belangrijk. Ik zit trouwens nog altijd in een experimenterende fase maar blijf enthousiast. En vooral, ik merk de voordelen van de gelaatsverzorging en dat is uiteindelijk de beste manier om het te blijven volhouden.

Deze week gaan we een stapje verder en vertelt Saar jullie alles over het aanbrengen van make-up. Voor sommigen zal het misschien al een stapje te ver zijn en dat begrijp ik compleet. Zelf gebruikte ik lang bepaalde producten niet. Vooral omdat ik ze niet goed ken en het vaak te onnatuurlijk aanvoelt op mijn gezicht. Foundation ga je mij hier dus niet snel zien gebruiken. Maar met de tips van Saar kwam ik eigenlijk ook al heel ver. Er bestaan dus nog tussenoplossingen en dat is goed om weten.

make-up beauty

Om te bewijzen dat de tips haalbaar zijn maakte ik zelf terug een filmpje. Het duurt wel eventjes dus spoel gerust af en toe eens door. Maar zo zien jullie uiteindelijk dat ik wel alles zelf doen en ik deftig de deur uit kan, haha. Als je tijdens het filmpje op de achtergrond een zoemend geluid hoort, let er dan maar niet op, kleine Céleste was weer in één van haar dagen. Gebruik mijn filmpje wel niet als de manier om aan te leren. Ga daarvoor bij Saar!

Je kan je nog steeds inschrijven om deel te nemen aan onze uitdaging, want je kan ook nu nog gewoon invallen! En wie weet kom je dan ook naar ons mini-event in het najaar! Post je iets op social media over deze uitdaging, gebruik dan de #mombeautyunplugged en wij komen zeker eens kijken!

Verder ben ik gigantisch benieuwd hoe jullie tegenover make-up staan en of jullie dit als haalbaar zien? Je kan ook altijd enkele dingen laten vallen! Laat het ons dus weten! En voor vragen kan je bij Saar terecht! 

6 Comments

 • Lize 3 augustus 2017 at 11:58

  Ik gebruik maar héél erg zelden make-up en dat is dan als ik op sollicitatiegesprek ga of naar een chique feest. Ik ben altijd bang dat dat in de loop van de dag gaat uitlopen ofzo. Ik vind jullie tips altijd wel handig!

  • Liesellove 3 augustus 2017 at 11:59

   Mijn ervaring is dat het wel goed blijft zitten! Maar ik gebruik dit ook enkel als ik met vriendinnen ga eten, een feestje ofzo… dagdagelijks doe ik dat niet 🙂

 • Sanne 3 augustus 2017 at 21:20

  Zaaaalige filmpjes die je maakt! Net met dochterlief make-up avondje gehouden nadat we waren gaan shoppen voor wat make-up spulletjes. Ik gebruikte niets voor ik 2 weken geleden jullie blogberichtjes las. Nu al 2 weken dagelijks de routine van de verzorging en mijn huid voelt zoveel zachter aan en voelt gewoon gezonder. Ik geniet er ook echt van! En de dochter genoot vanavond mee van onze me-time ?

 • Marijke (Sheena) 4 augustus 2017 at 08:16

  ik ga dit weekend eens experimenteren, dan staat er een date gepland dus fingers crossed dat het op iets gaat trekken bij mij 😉

 • ElsS 7 augustus 2017 at 21:32

  Net een zomervakantie met hittegolf achter de rug en voor een volledig make uploze stijl gegaan (liters zweet en zwembadwater zouden dat toch om zeep hebben geholpen ?) maar binnenkort waag ik me er toch eens aan om er wat werk van te maken ?

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×