• Goeiemorgen om de dag goed te starten en ja Axelle
 • Gisteren postte withkidsontheroad iets over liefde voor strand en zee
 • Even knipperen met je ogen en daar staan ze dan
 • Het is meestal pure chaos Vaak allerlei schuldgevoelens Kleerkasten die
 • Yip bij kind n had ik het voornemen om zoete
 • Vrijdagavond iedereen gewassen en min of meer in bed Nooit
 • Estelle vandaag ben je al 8 maanden oud Het lijkt
 • Kiezen om het leven anders aan te pakken dat is

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Milestone – kaarten voor je baby: gratis download!

21 mei 2017

Milestone – kaarten voor je baby: gratis download!

21 mei 2017

U kent ze wel, de typische kaarten die pas bevallen moeders gebruiken om hun baby in beeld te brengen. De tekst (Engels/Nederlands) varieert van 1 dag oud, 1 maand oud tot mijn eerste tandje en mijn eerste road-trip. Dat ik ook zo een typische moeder ben, dat valt niet te ontkennen. Ik neem nu éénmaal graag foto’s van mijn kind en een extra fotoprop is altijd welkom. Zowel bij Axelle en Baptiste hield ik dus dergelijke foto’s bij. Celeste kon dus niet achter blijven.

Omdat ik niet de kaarten van A en B wou hergebruiken. Omdat ik geen nieuwe set in mijn goesting vond. En omdat ik meestal niet alle kaarten helemaal afwerk. Om al die redenen besliste ik een eigen set milestone-kaarten te maken. Best fijn om doen en op de gemaakte foto’s ben ik des te trotser. En misschien ben ik nu wel gemotiveerd om alle 29 kaarten te fotograferen.

Het leuke eraan is dat ik ze naast eigen gebruik ook open stel voor jullie. Je leest het goed, de Liesellove-Milestone-kaarten kan je helemaal gratis en voor niks gebruiken. Het enige wat je moet doen is het zip-bestand downloaden:  Liesellove_Milestone_kaarten.zip (395 downloads) . Daarna print je de kaarten af op gewenst formaat (A6). Ik printte telkens 4 kaarten per pagina af. Je snijdt alles netjes uit en klaar is kees. Logischerwijs zijn de kaarten enkel voor persoonlijk gebruik en zijn ze niet geschikt voor commerciële doeleinden.

Gebruik je onze milestone-kaarten? Laat het dan gerust even weten via een reactie of tag ons even op Instagram!

P.s.: wil je ze allemaal bekijken? Scroll dan bovenaan over de eerste foto en druk op de pijltjes om ze één voor één af te gaan. 

4 Comments

 • Joke 21 mei 2017 at 19:54

  Zo tof!

 • Jozefien 22 mei 2017 at 07:33

  Oh, ik ben daar gene goeie in. Ik vind dat idee altijd wel tof, maar dan komt het er niet van. Misschien met jouw kaarten wel? Ik vind ze in ieder geval minstens even mooi als de gebruikelijke!

  Overigens, ik heb er nog nooit bij stil gestaan dat jouw kinderen A, B en C zijn.
  Dat vind ik óók heel tof!

  • Liesellove 22 mei 2017 at 09:50

   haha, het is uiteindelijk puur toeval dat het a, b en c werd. Oorspronkelijk kreeg C een andere naam die niet met een c begon. Maar deze vonden we veel mooier, vandaar 😉

 • Tamara 22 mei 2017 at 15:08

  Ik ben blijkbaar één van die uitzonderingen die zo’n kaartjes niet gebruikt.. hoewel ik wel heel veel foto’s neem. 😀 Wel leuk voor al die andere mama’s die het wel graag gebruiken natuurlijk!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×