DIY

Moederdag

Moederdag

Voor mij was het de eerste, weliswaar met de nog ongeboren spruit… Bijzonder toch: leven! Mijn lieve man kocht mooie bloemen en passeerde ook de bakker! Heerlijk om een dag zo te starten!

Mijn eigen mama kon ik natuurlijk niet vergeten. Sinds mijn creakriebels kon ik niet anders dan zelf iets maken. De vraag was: wat?
Omdat mijn ouders vaak met de moto weg zijn, dacht ik aan een klein portefeuilletje om pas, sis en wat geld in kwijt te kunnen. Ik tekende zelf een patroontje (wat ik later probeer te posten) en ging aan de slag met stof en vilt. 
Eerder ontdekte ik de kam snaps en deze waren ook de perfecte oplossing voor dit project! Ook daar wou ik nog iets ober bloggen, maar tiiiijjjjjjd…. 
Tijd te kort!!!
Naast de portefeuille wou ik ook nog iets anders. Gezien mijn recente verblijf bij mijn ouders (door mijn ongeval) ontdekte ik dat ze wel eens een nieuw kersenpitkussen konden gebruiken. Op internet las ik dat je hetzelfde kan doen met ongekookte rijst dus zjoef ging ik aan de slag. Bij mij thuis had ik nog zo’n kussen liggen voor in de nek. Dat gebruikte ik als patroon. (Post ik ook nog wel eens.)


Mama was alvast tevreden maar gaf me wel onmiddellijk de opdracht een grote portefeuille te maken, alsook een toilettas. We weten dus weer wat doen…No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.