Instagram: My best 9 in 2019

Elk jaar weer kan je ontdekken welke foto’s het, het beste deden op Instagram. Het zal je niet verbazen dat mijn best scorende foto’s op…

by 

Elk jaar weer kan je ontdekken welke foto’s het, het beste deden op Instagram. Het zal je niet verbazen dat mijn best scorende foto’s op Instagram dit jaar vaak gerelateerd waren aan mijn ziekteverhalen. Via Instagram kreeg ik ontzettend veel steun (en dat krijg ik trouwens nog steeds). Het verwonderde mij dus niet dat bijna alle foto’s in dat overzicht hiermee te maken hebben. Maar je zal begrijpen dat ik om heel veel redenen, liever andere foto’s als mijn persoonlijke favorieten beschouw. Daarom mijn eigen best 9 in 2019 op Instagram.

Onze reis naar Zuid-Afrika was in vele opzichten de belevenis van het jaar. Dat we daar voor het eerst in ons leven wildlife zagen, zullen we allicht nooit vergeten. Ik heb me er vaak ontzettend klein gevoeld door de wonderen der natuur. Bovendien denk ik met zoveel warme gevoelens terug aan deze reis want Zuid-Afrika was echt geweldig.

View this post on Instagram

Sinds we terug kwamen van Australië, en dat is dus inderdaad al even, ben ik erg zoekende. Omdat ik daar gevoeld heb dat ik het anders wil, dat het anders kan. Er veranderde al best veel maar tijdens de moeilijke eerste maanden met Estelle kwam ik tot het inzicht dat ik helemaal nog niet zit waar ik wil zitten. Na onze reis naar Zuid-Afrika was dat besef des te groter en dus zocht ik verder. Ik deed de afgelopen maanden best wel wat inzichten op. Sinds ik echter startte met #60daystodiscover vielen er echt wel heel wat puzzelstukjes op zijn plaats. Het wandelen laadt me helemaal op en het helpt me de mindset bereiken waar ik zo naar verlang. Niet geheel ontoevallig was ik afgelopen weekend ook volledig offline want hoe ik het nu draai of keer, online shizzle kan ik ook niet zo goed van me afzetten. Soms voel ik me hier alsof ik terug een puber ben. @leentjeloveslight schreef daar onlangs iets heel erg moois over en vooral ook iets heel erg herkenbaars. Ik kap niet met social media, integendeel. Maar ik wil ook hier alle negativiteit loslaten. Want daar ben ik naar op zoek, meer positiviteit en rust in mijn leven. Een duidelijk doel voor ogen houdend van waar ik uiteindelijk met mijn gezin wil landen. Ik zie meer en meer lichtpuntjes in de tunnel waarin ik al jaren leef. Geen tunnel vol ongelukkige gevoelens maar wel eentje met te weinig zelfbewustzijn en te vatbaar voor negativiteit. Het komt, we zijn er bijna, dat voel ik… 🤗 . . P.s.: bewust kies ik voor deze foto van tijdens 1 van mijn wandelingen. Ik houd van dit beeld, donker en toch al licht en vooral niet alleen. Het fotografiegedeelte van die challenge betekent dan ook zoveel voor mij. Nooit gedacht. Nooit verwacht. Maar wel heel erg dankbaar. Merci @abackyardhiker ❤️ . . . . . #instagent #outdoorliving #gent #visitgent #stadgent #outdoors #wanderlust #visitbelgium #visitghent #travelphotography #streetphotography #travelbelgium #landscapedesign #outdoorlife #beautifulplaces #gentcity #outdoorlivingspace #zelfbewustzijn #lifestyleblogger #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #bewustwording

A post shared by Lies * Travel & Mom Life * (@liesellove.be) on

In 2019 nam ik deel aan het wandelproject van Peggy: #60daystodiscover. Daarin ging ik vaak op pad met mijn fototoestel. Dankzij Peggy heb ik ontdekt wat wandelen voor mij kan betekenen en is het een vast onderdeel in mijn leven geworden, waar ik nog vele plannen voor heb. Een nieuwe challenge start trouwens 1 januari dus doe ook eens mee en ontdek zelf wat wandelen voor jou kan betekenen.

View this post on Instagram

Op reis ben ik degene die altijd de foto’s neemt. Eigenlijk neem ik sowieso altijd de foto’s. De duizenden exemplaren op onze harde schijf bevatten veel mooie herinneringen maar op enkele selfiefoto’s, duidelijk geïnstrueerde foto’s of foto’s met zelfontspanner na, sta ik er zelden op. Vroeger vond ik dat wel oké maar met de kinderen wil ik graag wat meer vastgelegde plaatjes. Omwille van de herinnering. @stekkiesworld kreeg dus zijn instructies en mag vanaf nu wat vaker zijn fotografisch talent, ahum, boven halen. Hier ging het alvast goed ook al is het eentje van onze ruggen. Hij nam hem spontaan terwijl we een wandeling op het domein van ons vakantiehuisje @relivakantie maakten. Lees: we sleurden geen half huishouden mee op onze rug, wat het fotograferen natuurlijk makkelijker maakt. En waarom ik deze foto nu al een topper vind? Hij zal me voor altijd doen wegdromen over de enorme rust in de Ardèche, ver van alles en iedereen. Met amper een connectie naar de buitenwereld toen kan deze echt wel tellen. 📸 . . . . . #travelfamily #themomhub #wanderlust #documentyourdays #liveauthentic #our_everyday_moments #lightinspired #thefamilycollective #thecandidclass #documentyourdays_unplugged #pursuingthelove #thegenuinecollective #letthemexplore #ourcandidlife #beyondthewanderlust #familytravel #motherhoodsimplified #mysweetmotherhood #motherhoodunited #travelwithkids #beautifuldestinations #travelblogger #familytime #wanderlustingfamily #wanderlusting #kidsthatwander #mininomads #relivakantie

A post shared by Lies * Travel & Mom Life * (@liesellove.be) on

Met warme gevoelens kijk ik terug naar deze foto. Ze werd gemaakt tijdens één van onze reizen naar Frankrijk en het katapulteert mij zo terug naar dat heerlijke moment waarin ik in alle rust met mijn gezin midden in de natuur kon samenleven.

Na meer dan twee jaar dromen stond ik eindelijk op een surfplank. Ik geef toe, ik stond maar één keer effectief recht maar het is wel het begin van het realiseren van een droom. Wordt vast en zeker vervolgd…

Halleluja, ik bracht een boek uit dit jaar!!!!

De foto waarmee ik foert zei tegen het Instagram algoritme en alle Instagram-verwachtingen. Eveneens de laatste foto die ik poste voor het vreselijke nieuws van 6 augustus 2019.

De eerste foto na de diagnose waarvan ik kan zeggen dat ik aan iets anders denk dan aan de ziekte. Een foto van een weekendje weg naar de Sprookjescamping, want oh wat hadden wij daar een heerlijke tijd!

Voor A Digital Story deed ik een fotoshoot met Studio Papaver. Ik was tijdens de shoot erg onzeker over mezelf. Toen ik het resultaat te zien kreeg was ik van mijn melk gebracht. Voor het eerst sinds lang zag ik de schone kanten van mezelf, en niet de minpunten. Babs, zo heel erg dankjewel!

Ontsnappen aan de wereld, aan de feestdagendrukte en genieten van datgene wat we het liefste doen… oh Parijs je was geweldig om het jaar mee af te sluiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.